Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια τι πρεπει να κανουμε για να μπει και το mymarket στο pockee ?

Συμπλήρωσε ενα απο αυτά τα "εντυπα παραπόνων" μήπως και....

Εγώ πάντως το έκανα στον Σκλαβενίτη!

• Like 2
Δημοσ.

εγώ πήγα το απόγευμα και πήρα, το ράφι ηταν γεμάτο στην τιμή προσφοράς. Επίσης στον μαρινοπουλο έχει το ψωμί "δέκα" 1+1.

μόλις γύρισα απο market in. δεν εχει την προσφορά,

Δημοσ.

Η προσφορά του Market In ήταν για το Κρις Κρις Σταρένιο (μεγάλη συσκευασία) στο 1 ευρώ.

Ήταν από 16/3-21/3, όπως έγραφε ο efkola εδώ.

Η άλλη με το Κρις Κρις "Τόστιμο" Σταρένιο (μικρή συσκευασία) στο 0,84 τρέχει ακόμα

(στο ΑΒ Περισσού πχ την είχε σήμερα).

Έχει γίνει ένα μικρό μπέρδεμα, γιατί κάποιοι γράφουν για τη μία και κάποιοι για την άλλη, γι'αυτό είπα να το ξαναποστάρω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λες ο NICK1982 να μιλουσε για τον Βασιλοπουλο και να μπερδεψε ολο το φορουμ και να είναι ακυρος ο διαλογος με τον Λευτερη που μπορει να εβαλε και "τις φωνες" στη γυναικα αδικα; :P Και μενα μου φανηκε καπως το "φυλλαδιο" που ειπε μιας και δεν εχω δει ποτε φυλλαδιο μαρκετ ιν, αλλα σκεφτηκα, "δεν μπορει θα υπαρχει".

• Like 1
Δημοσ.

Λες ο NICK1982 να μιλουσε για τον Βασιλοπουλο και να μπερδεψε ολο το φορουμ και να είναι ακυρος ο διαλογος με τον Λευτερη που μπορει να εβαλε και "τις φωνες" στη γυναικα αδικα; :P Και μενα μου φανηκε καπως το "φυλλαδιο" που ειπε μιας και δεν εχω δει ποτε φυλλαδιο μαρκετ ιν, αλλα σκεφτηκα, "δεν μπορει θα υπαρχει".

Ναι ρε παιδιά, δεν κατάλαβα γιατί μπερδευτηκατε, γράφει ο saxos55 ξεκάθαρα οτι η προσφορά τοστιμο 0,84€ είναι στον ΑΒ και μπηκε και φωτο απο το φυλλαδιο, και εγώ απάντησα στον Λευτέρη οτι στο καταστημα Μενίδι ηταν γεμάτο το ραφι
Δημοσ.

Μαλλον εννοει ότι δεν βρηκε αποθεμα, αδειο ραφι. Όχι ότι φταις εσυ σε κατι. ;)

Πηρα πριν καμια βδομαδα το σταρενιο κρις κρις, μεγαλη συσκευασια, 1€ από τα μαρκετ ιν. Μιση τιμη από οσο το εχουν καρφουρ κλπ. Ειχε ποσταριστει και εδώ, δεν θυμαμαι αν ισχυει ακομα. (για οποιον ψαχνει καλη τιμη σε ψωμι τοστ).

Εγω σε αυτο ειχα απαντησει που εγραψε ο Γιαννης.

Δημοσ.

Εγω σε αυτο ειχα απαντησει που εγραψε ο Γιαννης.

Αρα ο Γιάννης έκανε το μπέρδεμα που σε ενα ποστ έμπλεξε δυο ψωμιά... :-)
  • Moderators
Δημοσ.

Μαλλον εσυ που χωρις να διαβασεις, απαντησες για αυτό που ειχες στο μυαλο σου. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις αυριανές προσφορές του Μαρινόπουλου πιθανόν να βρίσκεται το κρις κρις 700γρ με 1€.

Μαρινόπουλος 30/3 - 31/3
Gouda/Edam Carrefour για τοστ 3,99€/kg

30_31_03tiria.jpg

Επεξ/σία από dimath
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις αυριανές προσφορές του Μαρινόπουλου πιθανόν να βρίσκεται το κρις κρις 700γρ με 1€.

Έτσι είναι:

KRIS-KRIS_PSWMI_TOST_HOME.JPG

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
Δημοσ.

Για "Λαρισαιους":
Στον καινουριο Βασιλοπουλο που ανοιξε στη Λαμπρου Κατσωνη κ Κουμα, εχει -10% σε ολες τις αγορες απο 30/03 μεχρι και 1/4.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΒ  30/3 - 31/3

-30% στα κατεψυγμένα λαχανικά

-25% σε μουστάρδες,μαγιονέζες και κέτσαπ

ΑΒ  30/3 - 4/4

-Φαγκρί υδατοκαλλιέργειας  8,95€/κιλό

-40% στα κατεψυγμένα προϊόντα Καλλιμάνης

-Αραβοσιτέλαιο Μινέρβα 5 λίτρα   7,84€ 

-Πολυποικιλιακοί οίνοι Ελληνικά κελάρια 1+1 δώρο

-Καφές Bravo 95gr  0,65€

-Nescafe classic  200gr 4,29€

-40% στα Tena pants και Tena lady

-35% στα ριχτάρια

Επίσης στα ΑΒ από 30/3 έως 11/4, 500 πελάτες κερδίζουν δωροεπιταγές 100€ και 20 πελάτες κερδίζουν ταξίδια για 4 άτομα

Μασούτης 30/3 - 1/4

-Κοτόπουλο ολόκληρο νωπό ελληνικό χύμα  1,99€/κιλό

-40% σε όλες τις πίτες και τα πιτάκια Χρυσή Ζύμη (με τη mas card)

-20% σε όλα τα αναψυκτικά και τους χυμούς (με τη mas card)

-40% σε όλα τα προϊόντα  Ηead&Shoulders και στα ξυριστικά Bic (με τη mas card)

-40% σε όλες τις βαφές μαλλιών Palette,Silken Color,Syoss,Men Perfect (με τη mas card)

-Απορρυπαντικό πλυντηρίου Neomat σκόνη ή gel  2 σε 1, 48μεζ.   9,99€ το σετ(ισχύει για όμοιες συσκευασίες)

Market In  30/3 - 5/4

-Aλεύρι Economy για όλες τις χρήσεις 1 κιλό  0,49€

-Δημητριακά Kellogg's Special K  375gr   1,65€

-Οδοντόκρεμες AIM (η τιμή αφορά συγκεκριμένους κωδικούς)  1,50€

Από 30/3 μέχρι 5/4 στο ανακαινισμένο κατάστημα Market In στην Αγία Παρασκευή(Χίου 53 και Κορυτσάς)με αγορές άνω των 10€ δίνουν δωροεπιταγή 5€ για επόμενες αγορές.

You.gr

Δεν ήξερα ότι έχει και το You.gr προϊόντα s.market.Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ θα βρείτε προσφορές σε Pampers,Fairy,Lenor,Ariel

Carrefour Μαρινόπουλος 30/3 - 31/3

-50% στις σερβιέτες Every Day (εξαιρούνται τα σερβιετάκια και τα Every Day mega packs)

-Skip σκόνη  52-55 δόσεις ή υγρό 55 δόσεις ή πανίσχυρο μικρό 60 δόσεις(το πανίσχυρο μικρό σε επιλεγμένα Carrefour express)  7,99€

-25% στα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών,προσώπου και σώματος(εξαιρούνται τα Olay,Gillette,Venus,Palmolive και μακιγιάζ-βερνίκια νυχιών L'Oreal)

-Ψωμί τοστ Κρις κρις σταρένιο  700γρ  1€

-Τυρί Gouda ή Edam Carrefour  3,99€/κιλό

Makro  30/3 - 4/4

-Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μύλοι Αγ.Γεωργίου 1 κιλό  0,64€

-Φαριν απ αλεύρι Μύλοι Αγ.Γεωργίου 500γρ.  0,50€

-Samsung led tv 24''  183,27€

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Επεξ/σία από efkola
  • Like 4
Δημοσ.

Επίσης στα ΑΒ από 30/3 έως 11/3, 500 πελάτες κερδίζουν δωροεπιταγές 100€ και 20 πελάτες κερδίζουν ταξίδια για 4 άτομα.

Έως 11/4 προφανώς εννοούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...