lefta_yparxoun Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ειναι σιγουρο οτι μπορεις μετα γιατι με αργει το gps μου σπανε τα νευρα να περιμενω μεχρι να συνδεθει. δεν παιζει ρολο η ωρα στην αποδειξη με το ποτε κανεις τσεκ ιν.αν οχι εφυγα για σουπερ μαρκετ να κανω την πρωτη αγορα Όχι δεν παίζει ρόλο η ώρα 1
insi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ειναι σιγουρο οτι μπορεις μετα γιατι με αργει το gps μου σπανε τα νευρα να περιμενω μεχρι να συνδεθει. δεν παιζει ρολο η ωρα στην αποδειξη με το ποτε κανεις τσεκ ιν.αν οχι εφυγα για σουπερ μαρκετ να κανω την πρωτη αγορα ολα τα κανεις στο σπιτι σου με την ησυχια σου... :-D 1
gregdel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ειναι σιγουρο οτι μπορεις μετα γιατι με αργει το gps μου σπανε τα νευρα να περιμενω μεχρι να συνδεθει. δεν παιζει ρολο η ωρα στην αποδειξη με το ποτε κανεις τσεκ ιν.αν οχι εφυγα για σουπερ μαρκετ να κανω την πρωτη αγορα GPS δεν χρειαζεται... κυριως το χρειαζεσαι αν δεν ξες ποιο ειναι το καταστημα. Κανεις τσεκιν αν θες πριν μπεις (με δικτυο) και μετα χωρις δικτυο οπως ειπε ο φιλος σκανιαρεις για να τσεκαρεις αν οντως ειναι το προϊον... Μετα τσεκ αουτ και περασμα των 2 αριθμων.
ekkli Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Στα ΑΒ ψωμί για τοστ Τόστιμο σταρένιο, 0,84 η μικρή συσκευασία. Έχει στικερ - 30 λεπτά και - 35% (από κινητό) πήγα για αυτό σήμερα σε ΑΒ και δεν το βρήκα. Ενώ είχε σταρένιο, το είχε 1,36€ αν θυμάμαι καλά
saxos55 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 πήγα για αυτό σήμερα σε ΑΒ και δεν το βρήκα. Ενώ είχε σταρένιο, το είχε 1,36€ αν θυμάμαι καλά Δεν ξέρω τι έπαιξε. Μήπως κοίταξες κάποιο άλλο; Στο λέω γιατί θεωρητικά ισχύει ακόμα η προσφορά (είναι από το φυλλάδιο απλά τη στιγμή που το έγραφα δεν το ήξερα, ήμουν από κινητό). Φυλλάδιο 19/3-1/4: (σελ 13)
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μαλλον εννοει ότι δεν βρηκε αποθεμα, αδειο ραφι. Όχι ότι φταις εσυ σε κατι. Πηρα πριν καμια βδομαδα το σταρενιο κρις κρις, μεγαλη συσκευασια, 1€ από τα μαρκετ ιν. Μιση τιμη από οσο το εχουν καρφουρ κλπ. Ειχε ποσταριστει και εδώ, δεν θυμαμαι αν ισχυει ακομα. (για οποιον ψαχνει καλη τιμη σε ψωμι τοστ). 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μαλλον εννοει ότι δεν βρηκε αποθεμα, αδειο ραφι. Όχι ότι φταις εσυ σε κατι. Πηρα πριν καμια βδομαδα το σταρενιο κρις κρις, μεγαλη συσκευασια, 1€ από τα μαρκετ ιν. Μιση τιμη από οσο το εχουν καρφουρ κλπ. Ειχε ποσταριστει και εδώ, δεν θυμαμαι αν ισχυει ακομα. (για οποιον ψαχνει καλη τιμη σε ψωμι τοστ). Οχι πλεον δεν υπαρχει οπως μου ειπε μολις τωρα η γυναικα μου.
aekfc212 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ευχαριστω τα παιδια κ το φορουμ καθως ξεκινησα να εχω κερδος ηδη αν ολα πανε καλα βεβαια κ πιστωθουν τα λεφτα.αγορα απο κρτικο αν κ δεν ειχε ολα οσα ηθελα.πηρα αλουμινοχαρτο 30μετρα με τα κουπονιακ με -20% πνω στην συσκευασια οπως επισης κ την ζελατινα κ την λαδοκολλα.πολυ καλη τιμη βγηκε, πολυ καλο το σκαναρισμα κωδικων που εχει γαιτι σε βοηθαει να μην κανεις λαθος σε καποιο προιον.
Radiant Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ευχαριστω τα παιδια κ το φορουμ καθως ξεκινησα να εχω κερδος ηδη αν ολα πανε καλα βεβαια κ πιστωθουν τα λεφτα.αγορα απο κρτικο αν κ δεν ειχε ολα οσα ηθελα.πηρα αλουμινοχαρτο 30μετρα με τα κουπονιακ με -20% πνω στην συσκευασια οπως επισης κ την ζελατινα κ την λαδοκολλα.πολυ καλη τιμη βγηκε, πολυ καλο το σκαναρισμα κωδικων που εχει γαιτι σε βοηθαει να μην κανεις λαθος σε καποιο προιον. Μια χαρά θα πιστωθουν. Πολύ ευχαριστημένος από το pockee γιατί απλά λειτουργεί συνδυαστικα. Στο χέρι τους είναι να μείνουν ανταγωνιστικοι με περισσότερα καταστήματα και κουπόνια. Και η εξυπηρέτηση τους είναι πολύ καλή.
NICK1982 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Οχι πλεον δεν υπαρχει οπως μου ειπε μολις τωρα η γυναικα μου. εγώ πήγα το απόγευμα και πήρα, το ράφι ηταν γεμάτο στην τιμή προσφοράς. Επίσης στον μαρινοπουλο έχει το ψωμί "δέκα" 1+1.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Θα βρηκες καταστημα που δεν περναει πολυς κοσμος. Ηθελε και η γυναικα μου να παρει οταν σχολασε και δεν ειχε και πηρε το δικο τους.
NICK1982 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Θα βρηκες καταστημα που δεν περναει πολυς κοσμος. Ηθελε και η γυναικα μου να παρει οταν σχολασε και δεν ειχε και πηρε το δικο τους. καταστημα Μενίδι μεγαλο με πολύ κοσμο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Λες να ειχε και να μην το ειδε η γυναικα μου;
NICK1982 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Λες να ειχε και να μην το ειδε η γυναικα μου; Μπορεί, μπορεί και να είχε τελειώσει προσωρινά. Το θέμα είναι οτι αφού υπάρχει στο φυλλάδιο, θα υπάρχει για πολλές μέρες ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις