Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλά έκανα εγώ και πήρα με -40% το Σάββατο από Βερόπουλο. Το 'χα δει το όνειρο..  :-D

Λεφτα θα παρεις λενε, ε; :P  :lol:  :lol: :lol:  

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην περίπτωσή μου χαρτιά . :P   Άκουσα μια φωνή να μου λέει ''Χαρτιάααα να πάρεις'' οπότε και γω άδραξα την ευκαιρία από τα χαρτιά.  :D   

Δημοσ.

Για κωλόχαρτα έχει αυτή την εβδομάδα από το φυλλάδιο του Lidl XXL 16 ρολά με 3,89... (1,96 το κιλό) 

(Αν έχει μείνει τίποτα)

Δημοσ.

Για κωλόχαρτα έχει αυτή την εβδομάδα από το φυλλάδιο του Lidl XXL 16 ρολά με 3,89... (1,96 το κιλό) 

(Αν έχει μείνει τίποτα)

τιποτα δεν εμεινε. Χθες στου ευοσμου δεν ειχε ουτε δειγμα. Καλα, καθε πότε ανεφοδιαζουν;

Δημοσ.

μακράν το χειρότερο κωλοχαρτο

για αφοδόχαρτο συμφωνώ

Για λεπτό γυαλόχαρτο και για παγκο εργασίας όμως να σκουπίζεις λάδια και τα συναφή μια χαρά ειναι..

• Like 2
Δημοσ.

για αφοδόχαρτο συμφωνώ

Για λεπτό γυαλόχαρτο και για παγκο εργασίας όμως να σκουπίζεις λάδια και τα συναφή μια χαρά ειναι..

ούτε για να φυσήξεις τη μύτη σου μετά από φτέρνισμα δε κάνει. το μισό και πλέον μένει στη μύτη όχι να σκουπίσεις λάδια και πάγκους.

Μια χαρά ειναι το χαρτί αυτο.

Συγκρίνετε με αλλα αρκετά ακριβότερα.

Μάλλον το μπερδεύεται.

καλύτερα να σκουπιστώ με χαρτοπετσέτα παρά με αυτό και το μισό να μείνει στο κώλο μου

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι το χαρτί αυτο.

Συγκρίνετε με αλλα αρκετά ακριβότερα.

Μάλλον το μπερδεύεται.

Συμφωνω μαλλον το μπερδευουν οι φιλοι με καποιο αλλο το χαρτι ειναι πολυ καλο!!!

Δημοσ.

Για το χαρτί του carref: Πριν κάποιους μήνες η ποιότητά του άλλαξε δραστικά προς το χειρότερο, ενώ η τιμή του συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Το θεωρώ κακή αγορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...