Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και εμένα μου αρέσει γι'αυτό και ρώτησα!

Dimigar,το my market της γειτονιάς μου δεν το φέρνει,δεν το έχω δει ποτέ!Ούτε σε ''Γαλαξία'' και ''Βερόπουλο'' θυμάμαι να το έχω δει!Ίσως να το φέρνουν μόνο μεγάλα καταστήματα από τις αλυσίδες που αναφέρονται ή να εξαντλείται νωρίς το πρωί.

Μου κάνει εντύπωση πάντως διότι είχα την αίσθηση ότι ο Στάμου δεν είναι τόσο μεγάλη μονάδα ώστε να τροφοδοτεί τόσες πολλές αλυσίδες.Θα το τσεκάρω όταν ξαναπεράσω από Βερόπουλο.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι και εμένα μου αρέσει γι'αυτό και ρώτησα!

Dimigar,το my market της γειτονιάς μου δεν το φέρνει,δεν το έχω δει ποτέ!

Μαλλον φερνει λιγα κομματια που φευγουν ερα, ετσι γινεται στο δικο μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Σταμου παει σε επιλεγμενα καταστηματα των αλυσιδων που αναφερει. Οχι σε ολα. Η παραγωγη δεν ειναι τετοια που να καλυπτει τη ζητηση.

Επινα Σταμου για τουλαχιστον 3 χρονια, μεχρι που "ανακαλυψα" ενα γαλα μικρης παραγωγης (Κομης, απο τα Καλαβρυτα) που βρισκω σε καταστημα με ελληνικα-παραδοσιακα προϊοντα στην περιοχη μου. Λιγο πιο ακριβο, αλλα με καλυψε διοτι το σουπερ μαρκετ που πουλουσε Σταμου δεν ηταν αρκετα κοντα μου.

Μολις την προηγουμενη εβδομαδα ημουν στον Σκλαβενιτη για αλλα ψωνια και μου ελειπε ενα μπουκαλι γαλα. Πηρα ενα Σταμου που τοσο λατρεψα και απογοητευτηκα. Δεν ειχε σε καμια περιπτωση την πλουσια γευση του μη ομογενοποιημενου (δηλαδη, η κρεμα που αφαιρειται απο ολα τα αλλα γαλατα) που ηξερα. Νομιζω οτι μαλλον η καταναλωση ξεπερασε την παραγωγη και χαλασε. Ισως ξαναδοκιμασω καποια αλλη στιγμη, αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικος πια.

Επεξ/σία από jonkyr
Δημοσ.

....μη ομογενοποιημενου (δηλαδη, η κρεμα που αφαιρειται απο ολα τα αλλα γαλατα) που ηξερα.....

1ον έχουμε ξεφύγει από το τοπικ με τα γάλατα και τις γεύσεις (ας ανοιχτεί ένα στο μπλα μπλα)

2ον δεν ξέρω πως το έχεις στο μυαλό σου για το τι είναι η ομογενοποίηση αλλά η ομογενοποίηση περιλαμβάνει το διαμόρφωση όλων τον λιποσφαιρίων του γάλακτος σε ένα κοινό μικρό μέγεθος (0,5μm) ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο της φυσικής αποκορύφωσης. Αυτό και μόνο αυτό

Πάντα φιλικά

• Like 1
Δημοσ.

μεχρι που "ανακαλυψα" ενα γαλα μικρης παραγωγης (Κομης, απο τα Καλαβρυτα) που βρισκω σε καταστημα με ελληνικα-παραδοσιακα προϊοντα στην περιοχη μου. Λιγο πιο ακριβο, αλλα με καλυψε διοτι το σουπερ μαρκετ που πουλουσε Σταμου δεν ηταν αρκετα κοντα μου.

Φιλος εγω εφαγα γιαουρτι απο τον συγκεκριμενο και δεν ελεγε μια (μου φανηκε αγευστο,και πολυ τυποποιημενο).Δεν ξερω γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

1ον έχουμε ξεφύγει από το τοπικ με τα γάλατα και τις γεύσεις (ας ανοιχτεί ένα στο μπλα μπλα)

2ον δεν ξέρω πως το έχεις στο μυαλό σου για το τι είναι η ομογενοποίηση αλλά η ομογενοποίηση περιλαμβάνει το διαμόρφωση όλων τον λιποσφαιρίων του γάλακτος σε ένα κοινό μικρό μέγεθος (0,5μm) ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο της φυσικής αποκορύφωσης. Αυτό και μόνο αυτό

Πάντα φιλικά

Δικιο εχεις, αλλα αν γραφεις στις 3 τη νυχτα, γραφεις και αρλουμπες :) Σορι. Τεσπα, εννοω οτι το γαλα του Σταμου εχει ολη την κρεμα του, αλλα δεν αρκουσε την τελευταια φορα που δοκιμασα διοτι η γευση του γαλακτος δεν μου αρεσε καθολου.

Φιλος εγω εφαγα γιαουρτι απο τον συγκεκριμενο και δεν ελεγε μια (μου φανηκε αγευστο,και πολυ τυποποιημενο).Δεν ξερω γουστα ειναι αυτα.

Γουστα ειναι, οπως ακριβως το λες. Αλλα το στραγιστο γιαουρτι που εφαγα ηταν καλο. Προβεια και αγελαδινα αγοραζω απο αλλες εταιρειες.

Δημοσ.

O Σταμου παει σε επιλεγμενα καταστηματα των αλυσιδων που αναφερει. Οχι σε ολα. Η παραγωγη δεν ειναι τετοια που να καλυπτει τη ζητηση.

Επινα Σταμου για τουλαχιστον 3 χρονια, μεχρι που "ανακαλυψα" ενα γαλα μικρης παραγωγης (Κομης, απο τα Καλαβρυτα) που βρισκω σε καταστημα με ελληνικα-παραδοσιακα προϊοντα στην περιοχη μου. Λιγο πιο ακριβο, αλλα με καλυψε διοτι το σουπερ μαρκετ που πουλουσε Σταμου δεν ηταν αρκετα κοντα μου.

Μολις την προηγουμενη εβδομαδα ημουν στον Σκλαβενιτη για αλλα ψωνια και μου ελειπε ενα μπουκαλι γαλα. Πηρα ενα Σταμου που τοσο λατρεψα και απογοητευτηκα. Δεν ειχε σε καμια περιπτωση την πλουσια γευση του μη ομογενοποιημενου (δηλαδη, η κρεμα που αφαιρειται απο ολα τα αλλα γαλατα) που ηξερα. Νομιζω οτι μαλλον η καταναλωση ξεπερασε την παραγωγη και χαλασε. Ισως ξαναδοκιμασω καποια αλλη στιγμη, αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικος πια.

Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος Κόμης με αυτόν που λες, έχω πετύχει όμως κρέμα του Κόμη σε σούπερμαρκετ και ήταν πάρα πολύ νόστιμη!

Τώρα στο θέμα για το γιατί τα περισσότερα γάλατα δεν έχουν έντονη γεύση γάλακτος και μοιάζουν νερωμένα, δεν ξέρω αν φταίει η ομογενοποίησή τους, το ότι τα νερώνουν ή κάτι άλλο, πάντως ό,τι και να είναι, το κάνουν όλες οι εμπορικές εταιρείες...

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω λιγο κατι. Στην προσφορα που λεγαμε για τα δημητριακα απο τα Carrefour αγορασα ενα μεγαλο 750 Special K και ειχε δωρο μεσα 375 γραμμαρια Crunchy Muesli τα οποια ηταν ΛΗΓΜΕΝΑ! Εστειλα email ,πηρα 3-4 φορες το νουμερο που δεν απαντουσε και τπτ. Τωρα δλδ τι να τους κανω? Ειναι δυνατον να δινεις ληγμενα προιοντα τα οποια τα τρωνε και παιδια?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω λιγο κατι. Στην προσφορα που λεγαμε για τα δημητριακα απο τα Carrefour αγορασα ενα μεγαλο 750 Special K και ειχε δωρο μεσα 375 γραμμαρια Crunchy Muesli τα οποια ηταν ΛΗΓΜΕΝΑ! Εστειλα email ,πηρα 3-4 φορες το νουμερο που δεν απαντουσε και τπτ. Τωρα δλδ τι να τους κανω? Ειναι δυνατον να δινεις ληγμενα προιοντα τα οποια τα τρωνε και παιδια?

Επεστρεψε στο καταστημα που τα πηρες με την αποδειξη. Απο το φοβο τους θα σου δωσουν και τα χρηματα πισω (το εχω κανει).

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να τρέξει να αγοράσει αυτά τα γάλατα με 1€ που ούτε γιαούρτι δεν μπορείς να κάνεις ενώ μπορεί με την ίδια τιμή κάθε μέρα όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας να αγοράσει ελληνικό συνεταιριστικό ολόφρεσκο γάλα. ( Για Θεσσαλονίκη και Λάρισα μιλάω)

Ισχύει

Μετά απο ενα 2μηνο που το πίνω καθε μέρα , αυτό ( 1€/λίτρο ) και της ΑΓΣ ( απλησίαστο , σχεδόν 2€ / λίτρο ) είναι απο τα κορυφαία της αγοράς .

Οκ απλα σου λεω οτι εχω ακουσει και τα αναποδα. 1 ευρω αν παρεις stick πραγματι ,αλλα συμφερει οταν πινεις καθημερινα γαλα..αν θες μια φορα τη βδομαδα δε λεει. Και μετα θες και συσκευασια ..οποτε μιλωντας με ισους ορους ειναι (ποσο ειναι με τη χαρτινη συσκευασια?)

Δεν έχει χάρτινες συσκευασίες , αλλά πλαστικές φιάλες , προφανώς 1 χρήσης , που κοστίζουν 0.20€ .

Γιαυτό και όλοι σχεδόν , αγοράζουν 1 φορά γυάλινες φιάλες που κάνουν 0,5€ , και είναι άπειρων χρήσεων . Σαφώς όταν αδειάσει η φιαλη την πλένεις και την βράζεις για να αποστειρωθεί και έπειτα την επαναχρησιμοποιείς .

Δημοσ.

Επεστρεψε στο καταστημα που τα πηρες με την αποδειξη. Απο το φοβο τους θα σου δωσουν και τα χρηματα πισω (το εχω κανει).

Σιγουρα? Γιατι μπορει να ειναι κτηνη και να μας την πουνε και απο πανω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βερόπουλος  12/3 - 14/3

Γαλαξίας  12/3 - 14/3

Μασούτης  12/3 - 14/3

-Μπριζόλα χοιρινή ελληνική μ/ο  4,95/κιλό (με τη mas card)

-25% στο ημίσκληρο τυρί ''Τρικαλινό'' (με τη mas card)

-20% σε όλα τα αναψυκτικά ''MrGrand'' (με τη mas card)

-40% σε όλες τις πάνες ''Babylino''(οικονομική συσκευασία) και σε όλα τα μωρομάντηλα ''Babycare''(μονές συσκευασίες) (με τη mas card)

-50% σε όλα τα μαλακτικά ''Soupline Ultra'' 750ml(με τη mas card)

-Ariel σκόνη 50μεζ ή υγρό 48μεζ ή κάψουλες 45μεζ   8,90

*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και έως 3 τμχ ανά Α.Φ.Μ.

Επεξ/σία από efkola
  • Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα? Γιατι μπορει να ειναι κτηνη και να μας την πουνε και απο πανω..

Τι αναρωτιέσαι, αυτές οι περιπτώσεις είναι «ένα κι ένα κάνουν δύο».

Τους πας την απόδειξη με την ημερομηνία αγοράς, βλέπουν την ημερομηνία λήξης και τελείωσε.

Τι να σου πουν, ότι εσύ φταις που δεν το άνοιξες πριν το πληρώσεις;

Δημοσ.

καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή ή παράπονα στην εταιρία παραγωγής/διάθεσης ή ακόμη καλύτερα και στα 2.

Δεν έχει να κάνει τίποτε το σουπερ μαρκετ, εκεί απλά θα πάρεις πισω τα χρήματα σου και θα σου πουν συγγνώμη.

κλαίν μάιν δηλαδή...

το θέμα είναι να μη ξαναγίνει και αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με σωστή καταναλωτική παιδεία και συνείδηση.

Δεν είναι λογικό να φοβάσαι να πεις το αυτονόητο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...