Voodooman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Mega Outlet Θεσσαλονίκης, Nike outlet. Nike Air Max 95 μόνο κόκκινα-μαύρα, μόνο νούμερο 42.5 €30...Υποτίθεται πως είναι samples και η Nike δεν εγγυάται την αρτιότητά τους, δεν έχουν κουτί και δεν επιστρέφονται. Εγώ πάντως σε 3-4 ζευγάρια που κοίταξα δεν είδα κάποιο ορατό πρόβλημα. Μέχρι προχθές υπήρχαν 6 ζευγάρια. 5
PETROS13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Οι περισσοτερες φετες υπαρχουν, την Δωδωνη απο τις μεγαλες σιγουρα δεν φερνουν Επέτρεψε μου να διαφώνησω. Αν θυμάμαι καλά έχω πάρει χύμα φέτα Δωδώνη με τα 5 ευρω
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παντως αρκετες φορες που εχω παει Σαββατο που ειχε τις φετες προσφορα, 3-4 ψιλοαγνωστες ειχε παντα. (ποτέ μεγαλα ονόματα όπως Δωδωνη ηπειρος κλπ). Και δεν μιλω για αργα, αλλα και πρωι σχετικα. Θυμαμαι μια Χοτος, μια καλαβρυτων μια μαιναλο. Αυτές. (καποιες φορες μαλιστα κατά το μεσημερι ειχε ξεμεινει μονο με μια από αυτές)
drdedus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι αρχές καλοκαιριού τις είχε σχεδόν όλες μέχρι και το τυροβολακι Μυτιλήνης (10,50 αρχική τότε και 11,χχ σε αλλους) και ειχα στοκαρει . Τώρα στοκαρα deluxe κατσικισια lidl και είναι άψογη.
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Για αρωματικο καφε φιλτρου παιζει καμια καλη προσφορα?
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 γιακομπς 2,99 τα 500 αυριο στο λιντλ Με αρωμα η χωρις?
germants Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παντως αρκετες φορες που εχω παει Σαββατο που ειχε τις φετες προσφορα, 3-4 ψιλοαγνωστες ειχε παντα. (ποτέ μεγαλα ονόματα όπως Δωδωνη ηπειρος κλπ). Και δεν μιλω για αργα, αλλα και πρωι σχετικα. Θυμαμαι μια Χοτος, μια καλαβρυτων μια μαιναλο. Αυτές. (καποιες φορες μαλιστα κατά το μεσημερι ειχε ξεμεινει μονο με μια από αυτές) Ακομα δεν φερνει Δωδωνη τσεκαρισμενο. Φετα Ηπειρος φερνει ομως και φετα Χωριο, Βαλμα, Τυροβολακι Μυτιληνης, Καλαθακι Λημνου, αλλα και ολες αυτες b class που αναφερεις (Μαιναλου, Χωτου κτλ). Θα διαφωνησω για την φετα Καλαβρυτων αλλα αυτα ειναι γουστα. Βεβαια δεν πρεπει να εχουν αφθονια ποσοτητων απο ολες τις πρωτης κλασης φετες και μετα αναγκαστικα σε κατευθυνουν στις "β διαλογης". Οποτε οσοι θελουν πρωι πρωι, μετα τρως Χοτο.
FiKiFiKi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παντως αρκετες φορες που εχω παει Σαββατο που ειχε τις φετες προσφορα, 3-4 ψιλοαγνωστες ειχε παντα. (ποτέ μεγαλα ονόματα όπως Δωδωνη ηπειρος κλπ). Και δεν μιλω για αργα, αλλα και πρωι σχετικα. Θυμαμαι μια Χοτος, μια καλαβρυτων μια μαιναλο. Αυτές. (καποιες φορες μαλιστα κατά το μεσημερι ειχε ξεμεινει μονο με μια από αυτές) Στο Μακεδονία όσες φορές πήγα είχε από όλα, απλά 2 φορές προμοτάρανε τον βαλμά
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Λιγο μακρια μου πεφτουν τα καταστήματα της Θεσσαλονικης. Ρε παιδια, η ΜΕΒΓΑΛ εχει μια γευση εντονη - ιδιαιτερη προς το πολύ ξινο; Τα γιαουρτια της είναι παρα πολύ καλα, πολλα χρονια είναι απο τις πρωτες μου επιλογες. Μου κανει εντυπωση να εχει τοσο χαρακτηριστικη και περιεργη γευση η φετα της.
FiKiFiKi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Λιγο μακρια μου πεφτουν τα καταστήματα της Θεσσαλονικης. Ρε παιδια, η ΜΕΒΓΑΛ εχει μια γευση εντονη - ιδιαιτερη προς το πολύ ξινο; Τα γιαουρτια της είναι παρα πολύ καλα, πολλα χρονια είναι απο τις πρωτες μου επιλογες. Μου κανει εντυπωση να εχει τοσο χαρακτηριστικη και περιεργη γευση η φετα της. Γνώμη μου είναι να μην αγοράζετε διάσημες φέτες διότι δεν τις αφήνουν να ωριμάσουν λόγω υψηλής ζήτησης. Την τελευταία φορά (πριν τα Χριστούγεννα) αγόρασα φέτα σχετικά άγνωστη (τη δοκίμασα πρώτα και μου άρεσε) η οποία είχε ημερομηνία παραγωγής Μάιος 2014 και ήταν γευστικά το κάτι άλλο.
gregdel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Φέτα κατσικίσια από τον μανάβη της γειτονιάς!... Αξία ανεκτίμητη...
diplo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Φέτα κατσικίσια από τον μανάβη της γειτονιάς!... Αξία ανεκτίμητη... έχει δικά του κατσίκια ο μανάβης; 4
moure Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Στον ΑΒ αν αγορασεις 12 συσκευασιες καφεδες dolce gusto σου δινουν δωρεαν την μηχανη piccolo. Νομιζω ειναι καλη προσφορα
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια, η ΜΕΒΓΑΛ εχει μια γευση εντονη - ιδιαιτερη προς το πολύ ξινο; Δεν ηταν ρητορικη η ερωτηση μου παντως. Οποιος την εχει δοκιμασει ας μας πει. Αν εχουμε μαλιστα και καποιον που αγορασε σημερα από καρφουρ ακομα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις