Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, ή αν έχει 'θέση' εδώ αυτό, ωστόσο το γράφω μήπως ενδιαφέρει κάποιον:

Οκτώ ώρες δωρεάν μαθήματα service smartphone από την Samsung

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo 9ο Samsung Service Lab Workshop, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 17 Φεβρουαρίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS.
Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 -13.00 αντίστοιχα), προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών.
Ο στόχος του συγκεκριμένου workshop είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και η διαχείριση πελατών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από την διεύθυνση www.samsung.com/gr/innovathens/, ή καλώντας στο 213 0109300, καθημερινές (10.00 - 16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι όπως το έγραψε ο dimath (έχει στίκερ -0,65€ και με το -20% βγαίνει στα 1,86€.)

Πήρα και εγώ από ΑΒ σήμερα , η τιμή είναι πολύ καλή , ο καφές δεν ξέρω, έπαιρνα τον κλασσικό εώς τώρα.

Το lidl θα εχει το μεθεπομενο σαββατο 28 φεβρουαριου προσφορα τον κλασσικο jacobs τον πρασινο των 500 γρ. 3 ευρω απο 5.

• Like 1
Δημοσ.

Μεχρι την πεμπτη που περασε τα carrefour ειχαν σε ολα τα dettol -40%.H sygkekrimenh εβγαινε μαζι με ενα ανταλλακτικο γυρω στα 7 ευρω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βερόπουλος  16/2 - 21/2

-Με αγορές 12€ προϊόντων Χαϊτογλου και Καλλιμάνης(όλα τα κατεψυγμένα ψάρια,θαλασσινά και pane)επιστρέφονται στο ταμείο 4

-Κοτόπουλο νωπό ελληνικό 2,19/κιλό (δεν ισχύει στα καταστήματα που έχουν μόνο τυποποιημένα κρέατα)

-Με κάθε πακέτο σερβιέτες ''Every day'' οικονομική συσκευασία,δώρο ένα σετ πρωινού(μπολ και κούπα)

Βερόπουλος 16/2 - 18/2

-Καλαμάρι Καλιφόρνιας''Flokos'' σε φυσικό χυμό 370gr 1,99

-30% σε όλο το αλεύρι

Market In 16/2 - 21/2

-Αραβοσιτέλαιο ''Μινέρβα'' 1 λίτρου 1,95 

-Θράψαλο καθαρισμένο 4,49€/κιλό

-Μακεδονικός Χαλβάς  500gr(βανίλια,αμύγδαλο,κακάο)  3,99

-''To μπυρόνι της παρέας'' 500ml   0,58

-Κεφαλοτύρι Τρικάλων  5,98€/κιλό

-Φέτα Κατερίνης δοχείο  4,98/κιλό

Τη Δευτέρα 16/2 ανοίγει νέο κατάστημα Market In στην Πετρούπολη(Κολοκοτρώνη 76) και έχει 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές με τη χρήση της daily card και δώρο μια δωροεπιταγή 5 ευρώ για όλους(δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο όριο minimum αγορών για να πάρει κανείς αυτήν την επιταγή) για τις επόμενες αγορές.Η έκπτωση και η δωροεπιταγή ισχύουν έως 21/2.

Carrefour Μαρινόπουλος 16/2 - 17/2 

-Κοτόπουλο νωπό ελληνικό 2,15€/κιλό

-Τυροπιτάκια κατεψυγμένα ''Carrefour'' 1 κιλό  1,50

-Ρύζι τύπου Αμερικής ''Carrefour'',500gr  0,29€/κιλό

-Φασόλια μέτρια σε συσκευασία 500gr  0,99

-40% σε Sani pants,Sani lady και αφρόλουτρα-αφροντούς  ''Palmolive''

-Χαρτί υγείας ''Mega Rolls'', 3 φύλλα, 10 ρολά,1030gr  1,99

Carrefour Mαρινόπουλος 16/2 - 21/2

-Καλαμαράκια ''Carrefour'' σε φυσικό χυμό 370gr  1,89

-Χαλβάς Εδέσσης κακάο ή βανίλια 400gr  1,69

-Τσίπουρο ''Στέμφυλο'' χωρίς γλυκάνισο 700ml   6,90

-Tαραμοσαλάτα ''Carrefour'' 450gr   0,99

-Ούζο ''10''  700ml  4,50

ΑΒ 16/2 - 18/2

-25% στο ημίσκληρο τυρί ''Τρικαλινό''(πλήρες ή ελαφρύ)

-25% στον παραδοσιακό καφέ ''Λουμίδης'' 96gr.(0,83€/συσκευασία)

-45% στις μεγάλες συσκευασίες Skip σκόνη(52-55 μεζ.) ή υγρό(55-57μεζ.).Η συσκευασία του Skip σκόνη βγαίνει στα 8,61

Και μέχρι το Σάββατο όλα τα είδη party μιας χρήσης 1+1 δώρο(εξαιρούνται τα αποκριάτικα)

Μασούτης  16/2 - 18/2

-Γάλα MrGrand πλήρες ή ελαφρύ 1 λίτρο, 0,80

-30% στο τυρί φραντζόλα ''Dirollo'' χύμα  6,15€/κιλό(με τη mas card)

-30% σε όλα τα κρασιά Mediterra και στα αναψυκτικά ΗΒΗ(με τη mas card)

-40% σε όλες τις πάνες και τα μωρομάντηλα Libero(με τη mas card)

-40% σε όλες τις οδοντόβουρτσες/οδοντόκρεμες Oral B(εκτός των ανταλλακτικών ηλ.οδοντόβουρτσας)(με τη mas card)

-Απορρυπαντικό πλυντηρίου Dixan σκόνη 55 μεζ. ή υγρό 54 μεζ. 8,50€/συσκευασία(με τη mas card)

Επεξ/σία από efkola
  • Like 5
Δημοσ.

ΑΒ 16/2 - 18/2

-45% στις μεγάλες συσκευασίες Skip σκόνη(52-55 μεζ.) ή υγρό(55-57μεζ.).Η συσκευασία του Skip σκόνη βγαίνει στα 8,61

Η προσφορά ισχύει και για τις κάψουλες 45τεμ. & το πανίσχυρο μικρό 60 μεζ.

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει κάποιος πόσο βγαίνουν, μιας και υπάρχει επιπλέον κουπόνι από livesmart -3€

Δημοσ.

ξερει κανεις σε ποια σουπερ μαρκετ δινουν δωρο μαζι με την yellow donkey ενα ποτηρι μπυρας?το εχει ακομα στον μασουτη της θερμης?

ευχαριστω

Δημοσ.

Για οσους δεν προλαβαν το 50% του Γαλαξια σε προιοντα Oral B εχει Δευτερα εως Τεταρτη 40% ο Μασουτης.

Λεω να χτυπησω μια Trizone 600 σε συνδιασμο με το κουπονι. Τι λετε αξιζει για τα λεφτα της;

Δημοσ.

Στα ΑΒ (από το φυλλάδιο έως 18/2)
Buitoni κατεψυγμένη πίτσα (3 είδη) 320g
1,91 ευρώ/τμχ. - 1 ευρώ κουπόνι manamia.gr (nestle) =0.90 ευρώ
και
Crunch Biskoto 2+1 δώρο 1.80 - 0.50 ευρώ κουπόνι manamia.gr (nestle) =1.30
(Προσοχή το κουπόνι είναι μόνο για το Biskoto και έρχεται 0.43/τμχ.)

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα!Και προσωπικη παντα αποψη..το oreo δεν λεει με τιποτα..Σαν νερο..παντα προσωπικη αποψη προς αποφυγη παραξηγησεων..

Παρομοιως,δεν μου αρεσε . Το περιμενα σαν τα κανονικα ΟΡΕΟ μπισκοτα,αλλα εχει μια ουδετερη γευση μπισκοτου.

Τα μονα που μου αρεσαν ως τωρα απο γευσεις,ειναι ο κανονικος εσπρεσσο και ο μακκιατο καραμελ.

Κατι λακτα κλπ.δε με συγκινησαν.

Ασχετο,ξερει καποιος θεσσαλονικη ΑΒ με αρκετες γεθσεις ΤΑΣΣΙΜΟ ;

Μασ εφεραν τις γιορτες δωρο μια τασσιμο και ειχε ενα πακετο με 50κουπονια του 1€ για καψουλες απο ΑΒ αλλα στα ΑΒ που εχω παει εχει 3-4 μονο.

Δημοσ.

Ασχετο,ξερει καποιος θεσσαλονικη ΑΒ με αρκετες γεθσεις ΤΑΣΣΙΜΟ ;

Μασ εφεραν τις γιορτες δωρο μια τασσιμο και ειχε ενα πακετο με 50κουπονια του 1€ για καψουλες απο ΑΒ αλλα στα ΑΒ που εχω παει εχει 3-4 μονο.

Σε κάθε αγορά (απόδειξη) μόνο μία δωροεπιταγή του ενός ευρώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Πρέπει ΑΒ? Εγώ περισσότερες έχω δει σε μασούτη και γαλαξία. Επίσης αυτοί κάνουν και συχνά πυκνά εκπτώσεις 30-40% , οπότε αν το ψάχνεις , με τα κουπόνια θα σου βγουν πολύ φθηνά

Δημοσ.

Πρέπει ΑΒ? Εγώ περισσότερες έχω δει σε μασούτη και γαλαξία. Επίσης αυτοί κάνουν και συχνά πυκνά εκπτώσεις 30-40% , οπότε αν το ψάχνεις , με τα κουπόνια θα σου βγουν πολύ φθηνά

Ναι αυτά τα κουπόνια είναι μόνο για Α-Β

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...