Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον ΑΒ βρίκα τον jacobs Δυνατός (κόκκινο χρώμα) καφέ φίλτρου 250gr 1,86€.

ενώ ο 500gr έχει περίπου 6€

Νομίζω ότι αξίζει.

επειδη μου τελειωνει ο γαλλικος και τωρα εκλεισαν τα super markets ξερεις μεχρι ποτε ειναι η προσφορα?

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη μου τελειωνει ο γαλλικος και τωρα εκλεισαν τα super markets ξερεις μεχρι ποτε ειναι η προσφορα?

την πετυχα και εγω και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το φιλο σκρουτζ...

δεν ειχε καποια ενδειξη για προσφορά ημέρας ή κατι σχετικο...

καλή τιμή παντως για όσους σκοπευουν αύριο να ψήσουν είχε και τα σουβλάκια ~3,80€/κιλο

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω: είχα εκτυπώσει 2 κουπόνια από το Επιθυμίες και δεν τα βρίσκω τώρα. Δεν μπορώ να τα ξαναεκτυπώσω μέ κάποιο τρόπο;

Δημοσ.

Aπό το φυλλάδιο που ισχύει μέχρι τις 18/2... 

dGm1KRc.jpg

Λογικά έχει στίκερ -0,65€ αυτός που πήραν τα παιδιά και με το -20% βγαίνει στα 1,86€.

• Like 3
Δημοσ.

dGm1KRc.jpg

Λογικά έχει στίκερ -0,65€ αυτός που πήραν τα παιδιά και με το -20% βγαίνει στα 1,86€.

α μπραβο αυτος ειναι .. τωρα θυμηθηκα ειχα παρει πριν 3 εβδομαδες τον ιδιο απο carefour αλλα χωρις την εκπτωση 20% που και παλι καλη τιμη ειναι.... αν και δεν ξερω δε μου κρατησε πολυ και σκεφτομαι να τον παρω ή αν συμφερει καποια αλλη μαρκα

Δημοσ.

dGm1KRc.jpg

Έτσι ακριβώς είναι όπως το έγραψε ο dimath (έχει στίκερ -0,65€ και με το -20% βγαίνει στα 1,86€.)

Πήρα και εγώ από ΑΒ σήμερα , η τιμή είναι πολύ καλή , ο καφές δεν ξέρω, έπαιρνα τον κλασσικό εώς τώρα.

Δημοσ.

Γαλαξίας 12/2 - 14/2

Μεταξύ άλλων έχει μισή τιμή στα προϊόντα Oral b,εκτός των ανταλλακτικών και όσων είναι 1+1.

Οδοντόκρεμα Pro Expert: Αρχική: 3,49 - Τελική: 0,24 (με κουπόνι από επιθυμίες)

Οδοντόβουρτσα Pro Expert: Αρχική: 3,52 - Τελική: 0,76 (με κουπόνι από επιθυμίες)

Οδοντικό νήμα : Αρχική: 3,48 - Τελική: 0,74 (με κουπόνι από επιθυμίες)

• Like 4
Δημοσ.

Ο Γαλαξίας έχει μόνο την Trizone, ε; Ήθελα με άλλη κεφαλή αλλά σε 2 που ξέρω φέρνει μόνο αυτή και δεν ξέρω αν έτυχε ή είναι γενικό.

Δημοσ.

Ο Γαλαξίας έχει μόνο την Trizone, ε; Ήθελα με άλλη κεφαλή αλλά σε 2 που ξέρω φέρνει μόνο αυτή και δεν ξέρω αν έτυχε ή είναι γενικό.

Φίλε μου κι εγώ Trizone είχα πάρει, αλλά παίρνει κι άλλες κεφαλές. Τώρα έχω βάλει precision.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου κι εγώ Trizone είχα πάρει, αλλά παίρνει κι άλλες κεφαλές. Τώρα έχω βάλει precision.

Οποτε αξιζει φουλ? Να παω να την καμακωσω αυριο.

Υ.Γ Ποια η διαφορα στις κεφαλες precision με trizone??

Δημοσ.

Οδοντόκρεμα Pro Expert: Αρχική: 3,49 - Τελική: 0,24 (με κουπόνι από επιθυμίες)

Οδοντόβουρτσα Pro Expert: Αρχική: 3,52 - Τελική: 0,76 (με κουπόνι από επιθυμίες)

Οδοντικό νήμα : Αρχική: 3,48 - Τελική: 0,74 (με κουπόνι από επιθυμίες)

1,5 δεν είναι το κουπόνι για οδοντόκρεμα;

οπότε 3,49 - 1,5 = ~2 και οι δύο μαζί.

λέω κάτι λάθος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...