Στεφανος123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα να πίνω το ΘΕΣγαλα (ΠΙΕςγάλα) Πολύ ωραίο και πλούσιο , όσοι είναι Θεσσαλονίκη και Λάρισα αξίζει μια δοκιμή, με το στικ που έχει το λίτρο βγαίνει 1€. Ετυχε να δοκιμασω κεγω και οντως ειναι πολυ ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 πέρασα εχθές από Hondos. Έχει όλα τα oral-b 1+1 δώρο (εκτός από τα ανταλλακτικά). πχ. η pro600 βγαίνουν τα 2 τεμάχια νομίζω στα 45€. -8€ από επιθυμίες άρα 18,50€/ τμχ. αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κάποιος τη τιμή και μέχρι πότε ισχύει. ΥΓ. έχω μία ίδια, ξέρει κάποιος αν κάνει κάποιο ήχο ανά 30'' όπως λέει στις οδηγίες, γιατί η δικιά μου δεν κάνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ετυχε να δοκιμασω κεγω και οντως ειναι πολυ ωραιο. Κι εγώ το ξεκίνησα πρόσφατα 1 ευρώ έχει το λίτρο χωρίς το στικάκι με το στικάκι αν θυμάμαι καλά 0,90 το λίτρο!! ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τι είναι το στικάκι ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αν θυμάμαι όπως μου τα είπαν. 1,00 ευρω με το στικακι 1,10 χωρις +0,20 το πλαστικο μπουκαλι +0,50 το γυαλινο (επαναχρησιμοποιησιμο) 3,00 το στικάκι (μαλλον χωρίς λεφτά μέσα?... δεν είμαι σίγουρος) και ένα γυαλινο μπουκάλι δώρο @vdeseris, το στικάκι είναι ένα usb για να το φορτώνεις χρήματα να έχεις να παίρνεις γάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Έτσι είναι για Θεσ/νίκη , δεν θυμάμαι αν είχε πίστωση (€) μέσα στο στικ όμως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklostr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Λάρισα το λίτρο έχει 0.9€ με στικάκι, Θεσσαλονίκη 1€ με στικάκι. Το στικάκι όταν το αγοράζεις έχει 0 μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 To στικάκι είναι usb 3.0 ή θα αργεί? Θα πάω σήμερα να το benchάρω, ε να το δοκιμάσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 .... ΥΓ. έχω μία ίδια, ξέρει κάποιος αν κάνει κάποιο ήχο ανά 30'' όπως λέει στις οδηγίες, γιατί η δικιά μου δεν κάνει τίποτα Δεν κάνει κάθε 30" αλλά κάνει στα 2 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros267 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν κάνει κάθε 30" αλλά κάνει στα 2 λεπτά. πέρασα εχθές από Hondos. Έχει όλα τα oral-b 1+1 δώρο (εκτός από τα ανταλλακτικά). πχ. η pro600 βγαίνουν τα 2 τεμάχια νομίζω στα 45€. -8€ από επιθυμίες άρα 18,50€/ τμχ. αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κάποιος τη τιμή και μέχρι πότε ισχύει. ΥΓ. έχω μία ίδια, ξέρει κάποιος αν κάνει κάποιο ήχο ανά 30'' όπως λέει στις οδηγίες, γιατί η δικιά μου δεν κάνει τίποτα αυτη που κανει ηχο καθε 30 δευτερολεπτα ειναι η πιο ακριβη σειρα που εχει κ μια συσκευη smart guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ξεκινησε παλι το HAPPY HOUR στα Carrefour HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express! Ελάτε σήμερα Τετάρτη 04.02, από τις 15:00 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης: -20% στο ελαιόλαδο *Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Οτι ερχεται απο Ροδοπη στο carrefour ( σκληρο τυρι , λευκο τυρι κλπ κλπ ) δεν τρωγεται Υποθετω ( δεν ξερω) οτι θα ειναι απο Βουλγαρικα γαλατα γι αυτο και η χαμηλη ποιοτητα Επειδή παίρνω γάλα Ροδόπη, αν κάποιος έχει κάποια γνώση περί του θέματος, ας μας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ψυγειοκαταψυκτης Samsung 400 litre 2 έτη ολο, 10 moter. 599€http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-RL60GEGIH,99452,397717,845221.html?langId=-18&et_lid=1956&utm_medium=email&et_cid=579&utm_source=Newsletter&et_sub=PSUGEIO-1095829&utm_campaign=Eflyer-Newsletter-3-2-2015 50+50(δωροεπιταγή) κάτω από τον ανταγωνισμό http://www.skroutz.gr/s/335977/Samsung-RL60GEGIH-Inox.html (price match kotso) Καλή τιμή δωρεάν μεταφορικά και 50 ευρώ δωροεπιταγή. Δεν έχω λαπτοπ για να ανεβάσω θέμα στις προσφορές, αν έχει κανείς όρεξη βάλτε το, αξίζει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα να πίνω το ΘΕΣγαλα (ΠΙΕςγάλα) Πολύ ωραίο και πλούσιο , όσοι είναι Θεσσαλονίκη και Λάρισα αξίζει μια δοκιμή, με το στικ που έχει το λίτρο βγαίνει 1€. Λεει απο που ειναι το γαλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή παίρνω γάλα Ροδόπη, αν κάποιος έχει κάποια γνώση περί του θέματος, ας μας ενημερώσει. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος το όνομα του ιδιοκτήτη είχε έρθει στη φορα απο κάτι εκπομπές που έκανε ο Ευαγγελατος στον αντ1, κι είχε σχέση με μεταφορά σκόνη γάλακτος απο Βουλγαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις