nikosdet Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και όμως..... Αυτό που λες δεν είναι λογικό, ενώ η επισυναπτόμενη εικόνα δεν αποδεικνύει τίποτε. Προφανώς ισχύει ό,τι είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Αν ίσχυε αυτό που λες, θα μπορούσε ο ΑΒ σε ΟΛΑ τα προϊόντα να βάζει την ίδια ετικέτα. Ας το πούμε λοιπόν άλλη μία φορά: Οι πετσέτες δίνονται με έκπτωση 50% αλλά μόνο σε όσους έχουν ήδη στα χέρια τους δωροεπιταγές. Ίσως να είναι ένας τρόπος να φύγουν από την αγορά κάμποσες επιταγές από όσες έχει εκδώσει τελευταία ο ΑΒ (και φαίνεται να είναι πολλές) με προϊόντα που δείχνουν δελεαστικά και για τους καταναλωτές αλλά και που λογικά δίνουν στον ΑΒ μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από το να γίνει η εξαργύρωση σε μακαρόνια κτλ κτλ που μπορεί παροδικά να βάζει και λίγο μέσα στο σ/μ. 4
SKRUTZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 και εγώ αυτό λέω. Δεν νομίζω να είπα κάτι διαφορετικό... Λοιπόν έχουν 11,99€ οι πετσέτες. δίνεις δωροεπιταγή 6€ (αν έχεις) και μπορείς να τις πάρεις με 5,99€
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Γιατι λες (με copy/paste μαλιστα) δευτερη φορα κατι που είναι εντελως διαφορετικο φυσικα από αυτό που λενε οι υπολοιποι; Προφανως επειδή δεν καταλαβες τι λενε ολοι οι αλλοι;
germants Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 και εγώ αυτό λέω. Δεν νομίζω να είπα κάτι διαφορετικό... Λοιπόν έχουν 11,99€ οι πετσέτες. δίνεις δωροεπιταγή 6€ (αν έχεις) και μπορείς να τις πάρεις με 5,99€ Τι προωθητικο ειναι τοτε αυτο που αναφερεις; Σου λεει ο βασιλοπουλος δωσε την επιταγη σου να σου αφαιρεσουμε 6€; Αυτο ισχυει για ολα τα προιοντα του... προφανως και εισαι λαθος. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί ''γλυκομίλητε'' μας moderator Τι ηθελες να εχει περισσοτερη ζαχαρη από αυτά που εγραψα; 2
SKRUTZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τι ηθελες να εχει περισσοτερη ζαχαρη από αυτά που εγραψα; εκει που λες ......"προφανώς" ..... με πείραξε πολύ... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλα Χριστούγεννα... 3
SKRUTZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ΕΛΟΜΑΣ Από Πέμπτη 8/1 έως Σάββατο 10/1/2015 https://www.youtube.com/watch?v=Q3yyAZr0zlc
beastie74 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εγω στο carrefour παρατήρησα κάτι με τα γάλατα noulac 8 τεμάχια (οχι 7+1) νομιζω 8,46 και τα 7+1 στην τιμή 7,30κατι Ειχαν κάποια στιγμη έκτπτωση 25% με τιμή κοντα στο 6,35 και ειχα δει οτι ειχαν αδειασει τα ραφια. Τωρα που πέρασα πάλι είδα και φέρανε πάλι μόνο συσκευασίες 7+1 αλλά η τιμή τους είναι για 8 τεμάχια δλδ 8,46!!!! Ουσιαστικά η προσφορά της εταιρίας γαλακτος περνάει αποκλειστικά στο SM.
lefta_yparxoun Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εγω στο carrefour παρατήρησα κάτι με τα γάλατα noulac 8 τεμάχια (οχι 7+1) νομιζω 8,46 και τα 7+1 στην τιμή 7,30κατι Ειχαν κάποια στιγμη έκτπτωση 25% με τιμή κοντα στο 6,35 και ειχα δει οτι ειχαν αδειασει τα ραφια. Τωρα που πέρασα πάλι είδα και φέρανε πάλι μόνο συσκευασίες 7+1 αλλά η τιμή τους είναι για 8 τεμάχια δλδ 8,46!!!! Ουσιαστικά η προσφορά της εταιρίας γαλακτος περνάει αποκλειστικά στο SM. Δυστυχώς αυτός έχει το μαχαίρι αυτός και το "πεπόνι" ( Τη δύναμη του την δίνει ο μέσος καταναλωτής που είναι καταναλωτικά αναλφάβητος) 1
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 H φωτο φαινεται, τα σηματοδοτημενα δεν φαινονται και καμια απορια δεν λυνεται. Εδώ εξηγεί σε ποιες κατηγορίες βρίσκονται τα σηματοδοτημένα προϊόντα, πάλι χωρίς να λέει ποιες μάρκες είναι όμως...http://www.zoiorea.gr/
gauguin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Να συνοψίσουμε λίγο; Στο Βασιλόπουλο πήγε κανείς; Είδε τις πετσέτες; Ρώτησε τι εννοεί ο ποιητής ΑΒ για την προσφορά; Πήρε συγκεκριμένη απάντηση για να μη γράφει ο καθένας ό,τι νομίζει; Πχ προσωπικά καταλαβαίνω ότι το σετ κάνει € 11,99 ή το παίρνεις με επιταγή των € 6 και τέλος. Έτσι κερδίζεις το € 5,99. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος. Στο Μαρινόπουλο κάποιοι πήγαμε. Δεν πρόσεξα όμως ποια είναι τα "σηματοδοτημένα προϊόντα". Το έκανε κανείς; Θα γράψει ενδεικτικά κάποια για να μας διαφωτίσει; Σίγουρα θα εκτιμηθεί η προσπάθεια. Είμαστε τόσα άτομα που γράφουμε στο παρόν φόρουμ (το μακρύ μας και το κοντό μας) αλλά δε βγάζουμε άκρη, ενώ υποτίθεται παρακολουθούμε τις προσφορές. Ο πελάτης που πηγαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ κι απλά κοιτάζει τα μεγάλα γράμματα που γράφουν "προσφορά" τι πιθανότητες έχει να μη δαγκώσει το τυρί της φάκας;
kmarios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εδώ εξηγεί σε ποιες κατηγορίες βρίσκονται τα σηματοδοτημένα προϊόντα, πάλι χωρίς να λέει ποιες μάρκες είναι όμως...http://www.zoiorea.gr/ Είναι όλα τα προιόντα σε αυτές τις κατηγορίες. Ρώτησα χτές .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις