Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κάποια προωθητική ενέργεια ότι αν πάρεις από κάποια συγκεκριμένα προιόντα 20 ευρώ αγορές σου δίνει δωροεπιταγή 20 ευρώ για αγορές απο 12 μέχρι 17/1/2015

Σε αυτά τα προιόντα ήταν από ότι είδα Καφέδες και συμπθκνωμένα γάλατα σίγουρα και νομίζω και τα δημητριακά.

δωροεπιταγη 5 ευρω και οχι 20...

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο οτι κοιταξα στα πετακτα ειχε ανεβασει τιμες και οχι μονο στις προσφορες.Ο boundi ειχε 4.88,την περασμενη εβδομαδα.

Δημοσ.

Έχω παρατήσει και εγω σε 5' Μαρινόπουλος να ανεβάζουν την τιμη τις ημέρες τις προσφοράς αλλα βαριόμουν να κάνω μανούρα (αν έκανα θα πήγαινα κατευθείαν στην αγορανομία ή όπως πλέον λέγεται και θα χεζομασταν οπότε το άφησα)

οπως τα λες, και εγω σε μαρινοπουλο(οχι 5') σημερα ειδα τιμες 5,10€ σχεδον ολοι οι dolce, αλλα -15% και με την δωροεπιταγη που δινουν 5€ παλευεται. Γενικα ο μαρινοπουλος οταν εχει προσφορες οι αρχικες τιμες ανεβαινουν αυτοματα
Δημοσ.

οπως τα λες, και εγω σε μαρινοπουλο(οχι 5') σημερα ειδα τιμες 5,10€ σχεδον ολοι οι dolce, αλλα -15% και με την δωροεπιταγη που δινουν 5€ παλευεται. Γενικα ο μαρινοπουλος οταν εχει προσφορες οι αρχικες τιμες ανεβαινουν αυτοματα

Οσο δεν γινονται ελεγχοι ή και καταγγελίες αυτα θα τα λουζομαστε...

Καινουργιο κολπο ειναι παντως (<3μηνο) τοσα χρονια στα 4.80 τους επαιρνα-20%... Αθανατο ελληνικό δαιμονιο μεχρι να πεσει το φαλιμεντο και να ξανα-κλαινε μετα!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παρατήσει και εγω σε 5' Μαρινόπουλος να ανεβάζουν την τιμη τις ημέρες τις προσφοράς αλλα βαριόμουν να κάνω μανούρα (αν έκανα θα πήγαινα κατευθείαν στην αγορανομία ή όπως πλέον λέγεται και θα χεζομασταν οπότε το άφησα)

Επιβεβαιωνω κ εγω , οτι οι τιμες του Dolce Gusto , ειχαν καπέλο 0,30€.

Τα παρατησα ως ειχαν κ πηγα απεναντι στον Σκλαβενιτη κ πηρα τις καψουλες στην φυσιολογικη τιμη των 4,80€.

Δημοσ.

Βγήκε το φυλλάδιο ΤΟΥ ΑΒ και είχε αυτό

Παίζει να κατάλαβε κανένας τι γίνεται; Δλδ τις παίρνεις τζάμπα, αν σου δίνουν πίσω δωροεπιταγή 6€ ή το ανάποδο, τις ανταλλάσεις με μια δωροεπιταγη;

Δημοσ.

Βγήκε το φυλλάδιο ΤΟΥ ΑΒ και είχε αυτό

Παίζει να κατάλαβε κανένας τι γίνεται; Δλδ τις παίρνεις τζάμπα, αν σου δίνουν πίσω δωροεπιταγή 6€ ή το ανάποδο, τις ανταλλάσεις με μια δωροεπιταγη;

χωρις να ξερω, έτσι όπως τα γράφει εγω καταλαβαίνω οτι οι πετσετες πρεπει να κανουν ~12 ευρο και γινονται δικες σου με 1 δωροεπιταγη (αρα κερδιζεις ενα 5,99 ευρο)

• Like 1
Δημοσ.

χωρις να ξερω, έτσι όπως τα γράφει εγω καταλαβαίνω οτι οι πετσετες πρεπει να κανουν ~12 ευρο και γινονται δικες σου με 1 δωροεπιταγη (αρα κερδιζεις ενα 5,99 ευρο)

Λοιπόν έχουν 11,99€ οι πετσέτες.

δίνεις δωροεπιταγή 6€ (αν έχεις) και μπορείς να τις πάρεις με 5,99€

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν έχουν 11,99€ οι πετσέτες.

δίνεις δωροεπιταγή 6€ (αν έχεις) και μπορείς να τις πάρεις με 5,99€

Δεν φαινεται λογικο αυτό που λες, αλλα αυτό που ειπε ο κροκος μοιαζει σωστο. Λεει η εικονα "κερδίζεις 5.99", αρα σαν να λεει ότι κανουν 11.99 κανονικα. Επισης λεει "ανταλλαξτε τες με μια δωροεπιταγη 6 ευρω" , δεν λεει με μια δωροεπιταγη + 5.99€. Αν δωσεις δωρ6+5.99 πως κερδίζεις αφου κανουν όπως λες 11.99;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν φαινεται λογικο αυτό που λες, αλλα αυτό που ειπε ο κροκος μοιαζει σωστο. Λεει η εικονα "κερδίζεις 5.99", αρα σαν να λεει ότι κανουν 11.99 κανονικα. Επισης λεει "ανταλλαξτε τες με μια δωροεπιταγη 6 ευρω" , δεν λεει με μια δωροεπιταγη + 5.99€. Αν δωσεις δωρ6+5.99 πως κερδίζεις αφου κανουν όπως λες 11.99;

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι πετσέτες κάνουν 11,99 και λέει ανταλλάξτε τις με μια δωροεπιταγή 6 ευρώ και έτσι κερδίζεις 5,99,  αρά τις αγοράζεις στην ουσία με την δωροεπιταγή 50% φθηνότερα. 

Δημοσ.

το αυτό... το ειχε και με κατι αλλο (σιδερώστρα; ) πριν καποιους μηνες!

• Moderators
Δημοσ.

H φωτο φαινεται, τα σηματοδοτημενα δεν φαινονται και καμια απορια δεν λυνεται. :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...