Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 7/1/2015 στις 8:31 ΜΜ, PETROS13 είπε

έχει κάποια προωθητική ενέργεια ότι αν πάρεις από κάποια συγκεκριμένα προιόντα 20 ευρώ αγορές σου δίνει δωροεπιταγή 20 ευρώ για αγορές απο 12 μέχρι 17/1/2015

Σε αυτά τα προιόντα ήταν από ότι είδα Καφέδες και συμπθκνωμένα γάλατα σίγουρα και νομίζω και τα δημητριακά.

δωροεπιταγη 5 ευρω και οχι 20...

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο οτι κοιταξα στα πετακτα ειχε ανεβασει τιμες και οχι μονο στις προσφορες.Ο boundi ειχε 4.88,την περασμενη εβδομαδα.

Δημοσ.
  Στις 7/1/2015 στις 9:24 ΜΜ, paylidis είπε

Έχω παρατήσει και εγω σε 5' Μαρινόπουλος να ανεβάζουν την τιμη τις ημέρες τις προσφοράς αλλα βαριόμουν να κάνω μανούρα (αν έκανα θα πήγαινα κατευθείαν στην αγορανομία ή όπως πλέον λέγεται και θα χεζομασταν οπότε το άφησα)

οπως τα λες, και εγω σε μαρινοπουλο(οχι 5') σημερα ειδα τιμες 5,10€ σχεδον ολοι οι dolce, αλλα -15% και με την δωροεπιταγη που δινουν 5€ παλευεται. Γενικα ο μαρινοπουλος οταν εχει προσφορες οι αρχικες τιμες ανεβαινουν αυτοματα
Δημοσ.
  Στις 7/1/2015 στις 9:49 ΜΜ, NICK1982 είπε

οπως τα λες, και εγω σε μαρινοπουλο(οχι 5') σημερα ειδα τιμες 5,10€ σχεδον ολοι οι dolce, αλλα -15% και με την δωροεπιταγη που δινουν 5€ παλευεται. Γενικα ο μαρινοπουλος οταν εχει προσφορες οι αρχικες τιμες ανεβαινουν αυτοματα

Οσο δεν γινονται ελεγχοι ή και καταγγελίες αυτα θα τα λουζομαστε...

Καινουργιο κολπο ειναι παντως (<3μηνο) τοσα χρονια στα 4.80 τους επαιρνα-20%... Αθανατο ελληνικό δαιμονιο μεχρι να πεσει το φαλιμεντο και να ξανα-κλαινε μετα!

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/1/2015 στις 9:24 ΜΜ, paylidis είπε

Έχω παρατήσει και εγω σε 5' Μαρινόπουλος να ανεβάζουν την τιμη τις ημέρες τις προσφοράς αλλα βαριόμουν να κάνω μανούρα (αν έκανα θα πήγαινα κατευθείαν στην αγορανομία ή όπως πλέον λέγεται και θα χεζομασταν οπότε το άφησα)

Επιβεβαιωνω κ εγω , οτι οι τιμες του Dolce Gusto , ειχαν καπέλο 0,30€.

Τα παρατησα ως ειχαν κ πηγα απεναντι στον Σκλαβενιτη κ πηρα τις καψουλες στην φυσιολογικη τιμη των 4,80€.

Δημοσ.

Βγήκε το φυλλάδιο ΤΟΥ ΑΒ και είχε αυτό

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Παίζει να κατάλαβε κανένας τι γίνεται; Δλδ τις παίρνεις τζάμπα, αν σου δίνουν πίσω δωροεπιταγή 6€ ή το ανάποδο, τις ανταλλάσεις με μια δωροεπιταγη;

Δημοσ.
  Στις 8/1/2015 στις 11:17 ΠΜ, mary1 είπε

Βγήκε το φυλλάδιο ΤΟΥ ΑΒ και είχε αυτό

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Παίζει να κατάλαβε κανένας τι γίνεται; Δλδ τις παίρνεις τζάμπα, αν σου δίνουν πίσω δωροεπιταγή 6€ ή το ανάποδο, τις ανταλλάσεις με μια δωροεπιταγη;

χωρις να ξερω, έτσι όπως τα γράφει εγω καταλαβαίνω οτι οι πετσετες πρεπει να κανουν ~12 ευρο και γινονται δικες σου με 1 δωροεπιταγη (αρα κερδιζεις ενα 5,99 ευρο)

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 8/1/2015 στις 11:28 ΠΜ, krokos είπε

χωρις να ξερω, έτσι όπως τα γράφει εγω καταλαβαίνω οτι οι πετσετες πρεπει να κανουν ~12 ευρο και γινονται δικες σου με 1 δωροεπιταγη (αρα κερδιζεις ενα 5,99 ευρο)

Λοιπόν έχουν 11,99€ οι πετσέτες.

δίνεις δωροεπιταγή 6€ (αν έχεις) και μπορείς να τις πάρεις με 5,99€

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 8/1/2015 στις 12:25 ΜΜ, SKRUTZ είπε

Λοιπόν έχουν 11,99€ οι πετσέτες.

δίνεις δωροεπιταγή 6€ (αν έχεις) και μπορείς να τις πάρεις με 5,99€

Δεν φαινεται λογικο αυτό που λες, αλλα αυτό που ειπε ο κροκος μοιαζει σωστο. Λεει η εικονα "κερδίζεις 5.99", αρα σαν να λεει ότι κανουν 11.99 κανονικα. Επισης λεει "ανταλλαξτε τες με μια δωροεπιταγη 6 ευρω" , δεν λεει με μια δωροεπιταγη + 5.99€. Αν δωσεις δωρ6+5.99 πως κερδίζεις αφου κανουν όπως λες 11.99;

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 8/1/2015 στις 12:29 ΜΜ, matrixxx είπε

Δεν φαινεται λογικο αυτό που λες, αλλα αυτό που ειπε ο κροκος μοιαζει σωστο. Λεει η εικονα "κερδίζεις 5.99", αρα σαν να λεει ότι κανουν 11.99 κανονικα. Επισης λεει "ανταλλαξτε τες με μια δωροεπιταγη 6 ευρω" , δεν λεει με μια δωροεπιταγη + 5.99€. Αν δωσεις δωρ6+5.99 πως κερδίζεις αφου κανουν όπως λες 11.99;

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι πετσέτες κάνουν 11,99 και λέει ανταλλάξτε τις με μια δωροεπιταγή 6 ευρώ και έτσι κερδίζεις 5,99,  αρά τις αγοράζεις στην ουσία με την δωροεπιταγή 50% φθηνότερα. 

Δημοσ.
  Στις 8/1/2015 στις 12:29 ΜΜ, matrixxx είπε

το αυτό... το ειχε και με κατι αλλο (σιδερώστρα; ) πριν καποιους μηνες!

• Moderators
Δημοσ.

H φωτο φαινεται, τα σηματοδοτημενα δεν φαινονται και καμια απορια δεν λυνεται. :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...