sintalkas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το ενα ειναι Θεσσαλονικη οπως κατεβαινεις απο Ναυαρινου περνωντας την Τσιμισκη που σε λεει το παιδι. Αυτο που σε λεω ειναι σε διαφορα σημεια της Θεσσαλονικης. Υπαρχουν και φουρνοι σε γειτονιες που κανουν ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο τσουρεκι και με τρελες γευσεις. Απλα ο Τερκενλης πλεον εχει περασει στην νοοτροπια του κοσμου για το τσουρεκι του. Και ρε παιδια για τον Χριστο τσουρεκι ειναι....6 υλικα ποιο φτηνα και απο το νερο..μην τρωτε τον παπα για πες κανα 2 μαγαζια καλυτερα απο τον Τερκενλη για τσουρεκη (ΑΘΗΝΑ Ή ΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ssof Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Τερκενλή Αθήνα έχω πάρει 3 φορές από διαφορετικά σημεία, μια χαρά σόλα.Δεν ξαναπαίρνω. Αντίθετα από Στεργίου πολύ ευχαριστημένος και από ποιότητα και από τιμή.
Amlet Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Τσουρεκι να σου φυγουν τα δοντια θα σου πω ενα που ειναι περιφερειακα και δεν χρειαζετε να μπεις στην Πολη μεσα, ειναι πανω στην Λαγκαδα κοντα στο Lidl, το ονομα του δεν το θυμαμαι εχω ενα θεμα Τσουρεκι με 3.5 ευρα να φας και να παθεις σπασμους....και ναι καλα διαβαζεις 3.5 ευρω! Τωρα μεσα στην Πολη μερικα που θυμαμαι φευγαλεα ειναι το σταχυ στην Εγνατια, η Γερακινα στην Ιασωνιδου, το Λοριάν και αλλα πολλα.
Anorymous Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 για πες κανα 2 μαγαζια καλυτερα απο τον Τερκενλη για τσουρεκη (ΑΘΗΝΑ Ή ΣΑΛΟΝΙΚΗ) κωστης γαμω τα τσουρεκια ακριβως εξω απο το μετρο του νεου κοσμου (ηλια ηλιου). 1
NICK1982 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα παιδια μου αρεσουν πολυ τα τσουρεκια απο τα max perry και νομιζω οτι εχουν 10€ 1
blazar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τσουρέκια μας τα κάνατε.. Ολόκληρο θέμα ανοίξατε.. Dobro, δεν επιστρέφεις στο θέμα μας, με καμιά καλή προσφορά.. 6
stelios18120 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 ανοιχτε ενα τοπικ τσουρεκια και ειστε κομπλε! ας παμε σε χριστουγεννιατικα deal τωρα! dobro για κανε παιχνιδι! 1
dimigar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) [Τα καλύτερα τσουρέκια τα κάνω.......εγώ!... Με αυτό: img=]http://img.dooyoo.de/DE_DE/orig/1/0/0/9/0/1009041.jpg] Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2014 από matrixxx 1
axel12p Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα καλύτερα τσουρέκια τα κάνω.......εγώ!... Με αυτό: Δε δίνεις και την συνταγή, έστω και με pm; Γιατί έχω και εγώ τέτοιο αλλά μια φορά που το προσπάθησα το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2014 από matrixxx 1
mobile_32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δε δίνεις και την συνταγή, έστω και με pm; Γιατί έχω και εγώ τέτοιο αλλά μια φορά που το προσπάθησα το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο... Τα καλύτερα τσουρέκια τα κάνω.......εγώ!... Με αυτό: Και εμείς κάναμε τσουρέκη στον αρτοπαρασκευαστή, γευστικά μια χαρά ήταν αλλά δεν βγήκε "μαστιχωτό" στην υφή και τρίβονταν σαν ψωμί περίπου....Ε μια που παρα-βγήκαμε off topic δεν λες και τη συνταγή να τελειώνουμε :P Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2014 από matrixxx
Amlet Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και εμείς κάναμε τσουρέκη στον αρτοπαρασκευαστή, γευστικά μια χαρά ήταν αλλά δεν βγήκε "μαστιχωτό" στην υφή και τρίβονταν σαν ψωμί περίπου....Ε μια που παρα-βγήκαμε off topic δεν λες και τη συνταγή να τελειώνουμε :PΤο μαστιχωμα το καταφερνεις με το ζυμωμα....οριστε το απιστευτο μυστικο που δεν θελουν καποιοι να μαθετε Αν εχεις κανενα μηχανημα που ζυμωνει βαλτο εκει 15+ λεπτα να σου πω εγω... Soz για το offtopic! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2014 από matrixxx
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δε δίνεις και την συνταγή, έστω και με pm; Γιατί έχω και εγώ τέτοιο αλλά μια φορά που το προσπάθησα το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο... άλλη μια συνταγή και δω παρακαλώ Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2014 από matrixxx
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τσουρεκια ΤΕΛΟΣ. (λογω των ημερων δεν εσβησα ολα τα οφτοπικ τσουρεκοποστς) 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις