Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι lidl, το άλλο Σάββατο όμως, 6/12, στα 2.39€, για όποιον μπορεί να περιμένει μέχρι τότε!

30msj1j.jpg

υπενθυμιση για τους ενδιαφερομενους, ραντεβου αυριο πρωι πρωι. Ελπιζω οι γερμαναραδες να εχουν γεματα τα ραφια
  • Like 3
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπενθυμιση για τους ενδιαφερομενους, ραντεβου αυριο πρωι πρωι. Ελπιζω οι γερμαναραδες να εχουν γεματα τα ραφια

μην πας νοτια, γιατι σκοπευω να στοκαρω για το επομενο ετος....  :ph34r:

Δημοσ.

Τελικά πήγα στον ΑΒ δίπλα στο ικέα και μου πέρασαν την επιστροφή της δωροεπιταγής. Μάλιστα πέρασα πρώτα τα (ποτά) και  χρησιμοποίησα την δωροεπιταγή  στα υπόλοιπα ψώνια που αγόρασα.

βάλτε στην λίστα των εξαιρέσεων και την ursus roter πήγα να την πάρω και έφαγα πόρτα.

Μου είπαν ότι δεν ειναι αλκοολούχο ποτό είναι πορτατίφ-απεριτίφ-λικέρ θα σε γελάσω, πήγα να την συνδιάσω με μία smirnof north.

Την δοκίμασαν συνδιαστικά με ουίσκι "γιάννης που περπατάει" και δεν έδινε δωροεπιταγή. Και να πείς ότι ήταν για μένα, ήταν για το έτερον ήμισυ.

Δημοσ.

Χαμός στο Lidl για τα μωρομάντηλα. Σήκωναν κούτες. Και με τιμή 2,22 το πακετάκι αντί για 2,39 του φυλαδίου!!!

Δημοσ.

Χαμός στο Lidl για τα μωρομάντηλα. Σήκωναν κούτες. Και με τιμή 2,22 το πακετάκι αντί για 2,39 του φυλαδίου!!!

Χεχεχε. Στοκαρα και εγω 3 κουτες! :D

Δημοσ.

Ειναι αρχεγονα ενστικτα της αγριας προελευσης μας. Ο ισχυροτερος επιβιωνει. Οποιος προλαβει καποιο πλεονεκτημα επιβιωνει, παντα ομως εις βαρος καποιου αλλου. Δεν εξαφανιζονται καποια ενστικτα λογω πολιτισμου. Φυσικη εξελιξη των ειδων.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι μπράβο, πάρτε να μην μείνουν για άλλους.

μετα θα μπει ο άλλος στο topic του lidl και θα κραζει για ψευτικές προσφορές χωρις απόθεμα/κραχτες κλπ... Πριν 2 ώρες που πηγα και εγω είχε 1,5 κούτα ακομα (δε τα χρειάζομαι οποτε δε πηρα) και μαλώνανε κατι κλωσσες γιατι δεν ηθελαν να τα μοιραστουν αλλα ήθελε να παρει ολοκληρη την κουτα η μια. Στο τσακ ήμουν να παω να τα παρω για σπασιμο οση ωρα μαλωναν και να τα κανω μετα απο μιση ώρα επιστροφή αλλα βαριομουν Σαββατιάτικα!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις δε μπαίνω καν στη διαδικασία να πάω μέχρι εκεί για να μην έχουμε άλλα.

τα ίδια κι εγώ..

Ευθύνεται και το κατάστημα που δεν βάζει ένα όριο αγορών με ένα τρόπο ελέγχου στο ταμείο.

Σου λέει ζώα είναι ασε να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.. Εμείς να ξεστοκάρουμε θέλουμε..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τουλάχιστον εχω 2 μωρά και τελειώνουν πολύ γρήγορα πάνες και μωρομάντηλα. Όποτε εχει κάποια προσφορά παίρνω αρκετά κομμάτια. Η καφρίλα είναι που κάποιοι φόρτωναν καρότσια ολόκληρα για να τα πουλήσουν προφανώς σε κάποιο παντοπωλείο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...