jonkyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ναι κανεις λαθος στο οτι δεν βλεπεις οτι ειναι επιλεγμενη η δοση για μετριο νερο και μετριο λερωμα ρουχων. Με αυτα υπολογιζουν τις δοσεις, μια μετρια κατασταση υποτιθεται. Σε ιδιαιτερες συνθηκες ο αριθμος δοσεων αλλαζει: βαζεις λιγοτερο αυξανονται, βαζεις περισσοτερο μειωνονται... Σωστος. Αλλα οπως εγραψα, δεν εβλεπα καθαρα αλλη σειρα Το λάθος είναι ότι διαιρείς μάζα (kg) με όγκο (ml). Είμαι από κινητό, δε μπορώ να δω αναλυτικά τους πίνακες, αλλά αυτό πρέπει να ναι. Σωστοτερος. Δεν εδωσα σημασια στην μοναδα μετρησης, διοτι δεν μπορουσα να καταλαβω τι εγραφε πριν απο τα σχεδιακια. Τωρα καταλαβα το πρόβλημα δεν είναι τα μαθηματικά. ποια νοικοκυρά θα δει αυτά τα πράγματα... Για μένα είναι απλά... 5,1/60=0,085γρ η μεζουρα 3,85/55=0,07 γρ η μεζουρα της ιδιας σκονης στα ιδια λεφτα. ή η αντιστοιχία για το μικρό είναι 3,85/0,085 = 45 μεζουρες και οχι 55 τωρα δεν πα το νερο να ειναι δουμπια..... Σωστοτατος. Και το "δουμπια", πολυ πετυχημενο
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι σωστο όταν λεει ότι στο μικρο οι δοσεις είναι 45 και όχι 55. Διαιρει το βαρος(μαζα πιο επιστημονικα) του πιο ισχυρου απορρυπαντικου με τη δοση του λιγοτερο ισχυρου, κατι που φυσικα είναι λαθος και δεν το κανει ουτε η νοικοκυρα βεβαιως. Εχει τη μεζουρα του μεσα το κάθε απορρυπαντικο. Το "σωστοτερο" το εγραψε ο MikeJ πριν ποσταριστουν οι χωρις λογια εικονες των οποιων το νοημα βασικα ακομα δεν καταλαβα.
Porg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σε ολους είναι ετσι. Αρκει να μην τα κρυβουν/μαζευουν από τα ραφια τα 1+1. Όταν βρίσκεις 1+1, ισχυει. Όταν δεν βρίσκεις όμως... Σϊγουρα; πχ στο carefour αν και ψωνίζω σπάνια θυμάμαι να το γράφει ξεκάθαρα ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει μόνο μία απτις δύο προσφορές Το ίδιο βλέπω να ισχύει και τώρα στην έκπτωση που έχουν στα παιχνίδια: http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184
smpt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι σωστο όταν λεει ότι στο μικρο οι δοσεις είναι 45 και όχι 55. Διαιρει το βαρος(μαζα πιο επιστημονικα) του πιο ισχυρου απορρυπαντικου με τη δοση του λιγοτερο ισχυρου, κατι που φυσικα είναι λαθος και δεν το κανει ουτε η νοικοκυρα βεβαιως. Εχει τη μεζουρα του μεσα το κάθε απορρυπαντικο. Το "σωστοτερο" το εγραψε ο MikeJ πριν ποσταριστουν οι χωρις λογια εικονες των οποιων το νοημα βασικα ακομα δεν καταλαβα. Φιλε Μάτριξ, επέτρεξε μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν είναι πιο συμπυκνωμένη η σκόνη. Επειδή είχα και τα δυο, δεν είδα κάποια διαφορα. Τώρα το "ετικετακι" είναι τόσο μικρό και πρακτικά θεωρώ ότι είναι εκεί για νομικούς λόγους. Αν ήταν θα το γράφανε με τεραστια γράμματα. "Νέα πιο ισχυρή σύνθεση" ή κάτι τέτοιο. Και με διαφήμιση στην TV Ακόμα και να είναι έτσι, θα συμφωνήσω ότι η μεγάλη αλήθεια είναι σε αυτά που είπε ο mike, πριν τις φωτογραφιες. Για τις οποιες βγαζομουν και κακός δεν εγραψα τιποτα. "φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ασυναίσθητα την ίδια ποσότητα και με πριν (τη συμπύκνωση) οπότε η σκόνη θα τελειώνει πιο γρήγορα αφού είναι λιγότερη, άρα είναι και λίγο "απάτη" για να μας αναγκάζουν να αγοράζουμε πιο συχνά" Και να προσθέσω σε αυτό, ότι τα νέα κουτιά ΔΕΝ έχουν μέσα μεζούρα για να καταλάβεις την διαφορα - τουλαχιστον τα skip. Πρέπει να την παραγγείλεις (δωρεάν), αλλα μάλλον ο σκοπός τους ήταν να χρησιμοποιήσουμε τις παλιές, ποιο μεγάλες μεζούρες που ήδη είχαμε από πριν.
dobro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 πω πω με τα πλυσιματα....... ..... δεν ξερετε τιποτα 7
sailing_greece Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε thanos μπορεις να συνδυασεις κουπονια+εκπτωση+προσφορα ενα και ενα στον μασουτη.το εχω κανει απειρες φορες.
aklostr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Έχει κουπόνια για τις AIM στο livesmart. Δεν γνωρίζω εάν μπορούν να συνδιαστούν όλα (1+1, 50% και κουπόνι). Φιλε thanos μπορεις να συνδυασεις κουπονια+εκπτωση+προσφορα ενα και ενα στον μασουτη.το εχω κανει απειρες φορες. Ισχύει, πήρα σήμερα aim expert protect 1+1 από 3,1€ με έκπτωση και κουπόνι 0,75€. Περίπου 0,38 το τεμάχιο δλδ, not bad Μαρινόπουλος Παρασκευή και Σάββατο 2
mary Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 πω πω με τα πλυσιματα....... ..... δεν ξερετε τιποτα Μη το γελατε καθολου. Απο ταψι με κολλημενα λιπη μεχρι λεκε καθαριζει το πρασινο σαπουνι. Παντα εχω ενα για καβατζα. 2
drdedus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) πω πω με τα πλυσιματα....... ..... δεν ξερετε τιποτα η συνέχεια ήταν τα πράσινα (γιατί μόνο αυτά υπήρχαν) μπουκάλια από χλωρίνη με νερό στον ήλιο για να κάνεις και ο ίδιος η να σε κάνουν μπάνιο μέσα στη σκάφη αν ήσουν μικρός. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από drdedus 2
maxdore217 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Στα ΑΒ έβαλε sticker -0.50 στον 250ari jacobs Απο 3,20 πάει στα 2,70 και συνδυάζεται με την προσφορά που στα 12 ευρώ δινει 6 πίσω μέσω δωροεπιταγης. Aυτό παίζει ακόμα μην πάω τσάμπα
tony81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει μπει, carrefour Δευτέρα -Τρίτη 2-3 μάρκες γάλα (μόνο) 1 λίτρο 99 λεπτά... Παίρνω 6 λίτρα βγάζω τη βδομάδα..
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει μπει, carrefour Δευτέρα -Τρίτη 2-3 μάρκες γάλα (μόνο) 1 λίτρο 99 λεπτά... Παίρνω 6 λίτρα βγάζω τη βδομάδα.. Εξαρτάται από το κατάστημα, εμάς εδώ επαρχία μας κάνουν κόλπα: 1. Παίρνουν πολλά γάλατα την Παρασκευή και δεν παίρνουν Δευτέρα, έτσι τα γάλατα που βρίσκουμε είναι για δύο μέρες. 2. Την Δευτέρα που μας πέρασε σε ένα γάλα έβγαινε η τιμή στο πλήρες αλλά όχι στο ελαφρύ. 3. Κρύβουν τα γάλατα και τα εμφανίζουν 5-5 κάθε δύο ώρες. Δεν αξίζει να ασχολείσαι. Παίρνουμε κι εμείς μόνο είδη που είναι σε προσφορά. Τίποτε άλλο.
coyote2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 πάρε τηλ να στα κρατήσουν. Οι υπάλληλοι τα αγοράζουν Aυτό παίζει ακόμα μην πάω τσάμπα ναι αμέ
sailing_greece Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ειμαι και εγω επαρχια και την δευτερα οντως η ταμιας μου ειπε οτι ειχαν προβλημα με την τιμη σε πληρης και ελαφρυ.μου το ειπε πριν παρω τα γαλατα κ σκαναρε ενα για να μου πει σιγουρα τιμη.τελικα ηταν η ιδια. Παντως για την συγκεκριμενη προσφορα φερνουν μονο δελτα και ολυμππος.τα κουκακη τα εκοψαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις