Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη Προμηθευτική (Ελομάς) είχε -30% τις oral B και είχε κάποιες δεμένες 1+1 δώρο οπότε πήρα 2 oral b expert με 2,4 (1,2 τη μία ενώ κανονικά κάνουν περίπου 3,5 η μία)... Δε ξέρω αν κάποιοι έχουν και κουπόνια ίσως μπορούν να τις πάρουν και πιο χαμηλά....

παιδιά επειδή ψάχνομαι για ηλεκτρικές, όποιος έχει να προτείνει και άλλη προσφορά ας πει.

Οι επιθυμίες λέτε να ξαναβγάλουν κουπόνι, να περιμένουμε?

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα πει οτι το σαββατο ειχε 13.5 τις οραλ β vitality ο Βασιλόπουλος.

Προφανως καμια σχεση με τις παλιες προσφορες με το κουπονι αλλα και παλι ειναι μειωμενη η τιμη.

τωρα που το ξανά σκέφτομαι λογικα ολα τα σουπερ μαρκετ ισως εχουν και τις ηλεκτρικες μειωμένη τιμη λογω των επιθυμιων που δινει -30%.

Πάντως αυτο το είδα το σαββατο σε βασιλοπουλο.

Δημοσ.

Στο carrefour η γνωστή προσφορά του σετ νεσκαφε 5Τ+1Δ(ΜΙΞΕΡ)

22.47 -3,37(-15%)=19,1

Επίσης μέχρι τις 14:00 -30% στο φρέσκο ψάρι

{carrefour Αμαρουσίου}

Δημοσ.

Παίζει πουθενά Θεσσαλονίκη στο κέντρο η προσφορά με τους καφέδες και το μίξερ?

Γ@μώ τη γκαντεμιά μου.

Την είδα μόλις πρωτοβγήκε και δελεάστηκα αρκετά αλλά λέω από μέσα μου "το δικό μου το σκυλί (μικρό χειρός όχι φραπεδιέρα, μάρκας GK, αγορασμένο από μασούτη κανα 12άρι) εδώ και 8-9 χρόνια βαράει ασταμάτητα, δεν χρειάζομαι καινούργιο".

Χτες το απόγευμα έπεσε ένα βάζο πάνω και το κοπάνησε στον άξονα και ενώ δουλεύει, το πλαστικό του άξονα κάπως παραχαλάρωσε και κάθεται κουμπωμένο μόλις 1 δευτερόλεπτο. Βγαίνει κατευθείαν.

Σήμερα πήγα σε 3 καρφούρ και δεν το βρήκα πουθενά :mad:

Δημοσ.

Γ@μώ τη γκαντεμιά μου.

Την είδα μόλις πρωτοβγήκε και δελεάστηκα αρκετά αλλά λέω από μέσα μου "το δικό μου το σκυλί (μικρό χειρός όχι φραπεδιέρα, μάρκας GK, αγορασμένο από μασούτη κανα 12άρι) εδώ και 8-9 χρόνια βαράει ασταμάτητα, δεν χρειάζομαι καινούργιο".

Χτες το απόγευμα έπεσε ένα βάζο πάνω και το κοπάνησε στον άξονα και ενώ δουλεύει, το πλαστικό του άξονα κάπως παραχαλάρωσε και κάθεται κουμπωμένο μόλις 1 δευτερόλεπτο. Βγαίνει κατευθείαν.

Στο καρφουρ Μακεδονια ειχε παρα πολλα κομματια πριν μιση ωρα... νομιζω 19,03€ εβγαινε

• Like 1
Δημοσ.

HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express!

Ελάτε σήμερα Τρίτη 02.12, από τις 16:30 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:

-30% στα ζυμαρικά
-30% στο ρύζι και τα όσπρια

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων
*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club
*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Δημοσ.

Γ@μώ τη γκαντεμιά μου.

Και στο city gate ειχε παρα πολλά

• Like 1
Δημοσ.

Στο Dominos εως και τις 7/12 ολες οι οnline Παραγγελιες Pizza -50% τοσο για παραλαβη απο το καταστημα οσο και για παραδοση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...