Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 επιβεβαιωνω πως δεν ισχυει για ολα τα προιοντα kraft. πηγα να παρω 2 jacobs μεγαλους και κατι μαγιονεζες και δεν εβγαζε επιταγη στο ταμειο. ομως η εικονα που εβαλε ο γιωργος χτες κατω κατω αναφερει συγκεκριμενα πως η προσφορα ισχυει για ολα τα προιοντα και οχι μονο τα του φυλλαδιου. εχω καταλαβει λαθος? .. Γραφει καθαρα ότι είναι για (ολους αρα δεν εχoυν σχεση τα gr) τους καφεδες που βλέπεις, φιλτρου και flavours. Ποιος ηταν ο καφες που πηρες; Εμενα με γλυτωσε κυριολεκτικα στο παραπεντε ο NICK82 από την επισκεψη στον Βασιλοπουλο, αφου στο mymarket ηταν πολύ καλυτερη και από το 50% η προσφορα στις μαγιονέζες kraft!!!
Nitrous18 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Γύρισα απο ΜΑΚΡΟ πετρου ραλλη και ειχε τρελη προσφορά SOUPLINE ULTRA 750ml 1 ευρω + ΦΠΑ οχι ολα τα αρωματα ομως νομίζω βανιλια και μανωλια μονο που πηρα εγω απο 2 εκαστο 1
kostass__ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Γραφει καθαρα ότι είναι για (ολους αρα δεν εχoυν σχεση τα gr) τους καφεδες που βλέπεις, φιλτρου και flavours. Ποιος ηταν ο καφες που πηρες; Εμενα με γλυτωσε κυριολεκτικα στο παραπεντε ο NICK82 από την επισκεψη στον Βασιλοπουλο, αφου στο mymarket ηταν πολύ καλυτερη και από το 50% η προσφορα στις μαγιονέζες kraft!!! ακριβως αυτο ειπα στην ταμια οτι αναφερει ολα τα προιοντα. μου ειπε οτι δεν ξερει και οτι εχω δικιο εν τω μεταξυ μια αλλη λεει πιο πριν πηρε πολλους μικρους και μικρες μαγιονεζες και της εβγαλε κανονικα επιταγη. πηρα δυο μεγαλους καφεδες πρασινους απο 5 ευρω εκαστος και μια μεγαλη μαγιονεζα 2,5 ευρω νομιζω. εκνευριστικα τα παρατησα και εφυγα. καλα οντως τρελη προσφορα η μαγιο στο mymarket πολυ καλα ξηγηθηκες πωωω με τα μακρο ρε γαμωτο, και ψαχνω τρελα μαλακτικα...
NICK1982 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μια απο τα ιδια κ σε μενα, αφου πηρα μαγιονεζα απο mymarket, παω βασιλοπουλο και φορτωνω oreo και philadelfia δεμενο πακετο 300γρ+200γρ με ζαμπον 3€, παω ταμειο πουθενα η επιταγη, με φασαρια στον προισταμενο μου εδειξε στα χαρτια του οτι δεν υπαρχει στα προιοντα της προσφορας το δεμενο πακετο, αλλα ολα τα υπολοιπα ναι. Μου ειπε οτι εχω δικιο και επρεπε να το εξαιρει κατω απο την προσφορα αλλα δεν μπορουσε να κανει κατι. Πηρα τα λεφτα μου πισω και εφυγα.. Ουστ κλεφτες!!!!
killertomato Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 στο Σκλαβενίτη έχει τις πίτσες oatker Giuseppe (με αφράτη ζύμη 4 τυριά "η σαλάμι) με έκπτωση 1,20€ και τελική τιμή 1,88€. Η τιμή είναι χώμα και η ποιότητα αρκετά καλή
drdedus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 με καφεδες 500g δεν βγαίνει επιταγή το δοκιμάσαμε στο ταμείο
kostass__ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 τοτε αφου και σε αλλα ατομα δεν βγαινει η επιταγη με προιοντα εκτος φωτογραφιας απο το φυλλαδιο ειναι για τρελο βρισιμο. αναφερει ρητα οτι η προσφορα ισχυει για ολα τα προιοντα...
NICK1982 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ο ΑΒ απο τοτε που εριξε τις τιμες του και δεν εχει κ 'του πουλιου το γαλα' αλλα βαζει αρκετες προσφορες, εχει μεγαλο θεμα με τις διαφορες ραφιου- ταμειου! 90% των αγορων μου βρισκω 1-2 λαθη στις τιμες του, γενικα εχει γινει λιγο μπαχαλο-καρφουρ! και δυστηχως οι πιο πολλοι δεν κοιταζουν την αποδειξη. 2
el00019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 μαλλον 4*56 μαντηλια. Εχω μια εντυπωση οτι παιζει μια καλη προσφορα στο lidl για μωρομαντηλα babycare 3 μεγαλα πακετα των 72 μαντηλιων καπου στα 2,5€ αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα Ισχύει για το lidl...Το σάββατο 6/12 και τα έχει 2,39 Είχα πάει σε παλιότερη προσφορά και είχα σηκώσει 2 κιβώτια χωρίς πρόβλημα Και θα συμφωνήσω για τα λάθη στον ΑΒ... Εδώ την άλλη φορά είχε -30% σε όλα τα κρασιά και στο ταμείο τίποτα...χαχαχα
efkola Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αύριο και μεθαύριο στα ΑΒ όλα τα κεφαλοτύρια και οι γραβιέρες 20% φθηνότερα και η γραβιέρα Αμφιλοχίας 8,49 Έχει και σε προσφορά το nescafe(συσκευασία 100γρ.) 2,15 ευρώ και τις πάνες ΤΕΝΑ -40% Επίσης στα carrefour Δευτέρα και Τρίτη έχει-15% στους καφέδες-40% στις πάριζες creta farms-40% στα wash and go σαμπουάν 400 ml και conditioner 380 ml-30% στο μέλι Αττική 455 γρ. και 1 κιλού-99 cents/κιλό τις μπανάνεςΜymarket Δευτέρα έως Τετάρτη-Εlvive σαμπουάν και μαλακτικά 2.20€-Λουμίδης 340 γρ.. 2.35€-Προϊόντα Dettol -40% Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2014 από efkola 4
efkola Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βερόπουλος μέχρι το Σάββατο -Βabylino sensitive 7,29 σε όλες τις οικονομικές συσκευασίες -Τυρί edam και gouda για τοστ(μάρκα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) 4,89/κιλό -30% στα κρασιά Μediterra -40% σε αφρόλουτρα και σαμπουάν johnson's baby Από Δευτέρα έως Τετάρτη:Χοιρινή σπάλα με κόκκαλο 3.19/κιλό Για αύριο Δευτέρα μόνο: κοτόπουλο νωπό ελληνικό 1,99/κιλό Μασούτης Δευτέρα έως Τετάρτη με την κάρτα mas -40% στα προϊόντα Dettol και Quanto. -50% σε όλες τις βαφές μαλλιών Pallete,Syoss,Silken colour και Men perfect -20% σε αναψυκτικά,χυμούς -20% σε κρασιά,ρετσίνες -5,99/κιλό ο κιμάς βόειου Γερμανίας Στον Μαρινόπουλο -25% στα κρασιά από 1/12 μέχρι 6/12. Market in από 1/12 μέχρι 6/12 Softex fino 8 ρολά, 1.85 Τυρί edam και gouda Γερμανίας 3,49/κιλό Ζάχαρη άχνη 400γρ, 39 cents Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2014 από efkola 2
SKRUTZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Carrefour 1 και 2 Δεκεμβρίου Βερόπουλος http://www.youtube.com/watch?v=EZsSfWLqEss&list=UUD_JWmERcY6Cy1zSRd_f2Mw Πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τον Σκλαβενίτη 3
silmarien Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σαν sponsored φαίνεται το άρθρο. Μακάρι να ισχύουν αυτά που λέει. Και δεν αναφέρει κάτι για το τι θα γίνει με το Makro δυστυχώς.
tornado Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σαν sponsored φαίνεται το άρθρο. Μακάρι να ισχύουν αυτά που λέει. Και δεν αναφέρει κάτι για το τι θα γίνει με το Makro δυστυχώς. παντως δεν λεει και καποιο ψεμα.... γιατι οντως δεν εχουν κανει απολυσεις και ειναι η μοναδικη αλυσιδα που δεν δουλευουν οι υπαλληλοι κυριακες. Τα makro θα συνεχισουν να κανουν οτι εκαναν σε μεγαλο βαθμο αλλα με ταμπελα Σκλαβενιτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις