Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειμαστε ολοι 20αρηδες εδώ μεσα. Καποιοι εχουμε και οικογενειες και υποχρεώσεις. ;)

Matrixxx: :o :o :o
  • Τίτλος Μέλους Moderator
  • Γενέθλια: Μάιος 30, 1924  

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα posts στον Βασιλόπουλο για προϊόντα Kraft αξίας €12 παίρνεις δωροεπιταγή €6 (προσφορά φυλλαδίου) και επίσης παίζει 20% σε σοκολάτες και 25% σε μπισκότα (μέχρι και το Σάββατο).

Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι πως αυτά μέχρι και σήμερα θα συνδυάζονται μια χαρά στα μπισκότα Oreo και στις σοκολάτες Παυλίδη (στις κουβερτούρες σίγουρα γιατί το λέει, για τις άλλες δεν ξέρω).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Matrixxx: :o :o :o

• Τίτλος Μέλους Moderator
  • Γενέθλια: Μάιος 30, 1924  

Ψαξτε τι αφορα αυτή η ημερομηνια οσοι δεν το γνωρίζετε! :)

Όλα ετοιμα στο πιατο...

Στην προσπαθεια (αποτυχημενη) τρολλιν, πρωτοι... :P

Δημοσ.

Έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα posts στον Βασιλόπουλο για προϊόντα Kraft αξίας €12 παίρνεις δωροεπιταγή €6 (προσφορά φυλλαδίου) και επίσης παίζει 20% σε σοκολάτες και 25% σε μπισκότα (μέχρι και το Σάββατο).

Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι πως αυτά μέχρι και σήμερα θα συνδυάζονται μια χαρά στα μπισκότα Oreo και στις σοκολάτες Παυλίδη (στις κουβερτούρες σίγουρα γιατί το λέει, για τις άλλες δεν ξέρω).

Προσοχή είναι μόνο για ta συγκεκριμένα προϊόντα που έχει στο φυλλάδιο. πχ Παυλίδης μόνο η κουβερτούρα των 125g, oreo μόνο βανίλια 154g. Δείτε στην σελίδα 19 του φυλλαδίου. Πήγα και εγώ να τα συνδυάσω, αλλά δεν τα κατάφερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαξτε τι αφορα αυτή η ημερομηνια οσοι δεν το γνωρίζετε! :)

Όλα ετοιμα στο πιατο...

Στην προσπαθεια (αποτυχημενη) τρολλιν, πρωτοι... :P

Είσθε δηλ.

Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως ; http://www.apn.gr/news/sports/athlitiki-enosi-konstantinoupoleos-aek/

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
  • Like 3
Δημοσ.

Να ευχαριστησω για την επισημανση για τους καφεδες στο ΑΒ.

Αγορασα αρκετους 250αριδες γιατι οι περυσινοι απο το lidl τελειωνουν .
Αν ειχα θυμηθει να εξαργυρωσω και ποντους απο την Alpha bonus θα εβγαιναν σχεδον 75% φτηνοτερα.

Να θυμησω ομως οτι εκτος απο αυτη την εξαιρετικη προσφορα περυσι αρχες 2014 ειχε παιξει στο lidl 500αρις Melitta Auslese στα 1.99 και μετα απο 1 μηνα ξανα στα 2.99

Δημοσ.

Προσοχή είναι μόνο για ta συγκεκριμένα προϊόντα που έχει στο φυλλάδιο. πχ Παυλίδης μόνο η κουβερτούρα των 125g, oreo μόνο βανίλια 154g. Δείτε στην σελίδα 19 του φυλλαδίου. Πήγα και εγώ να τα συνδυάσω, αλλά δεν τα κατάφερα.

για ΟΛΑ τα OREO ISXYEI...πηρα 15 τμχ γεμιστα σοκολατα...0,37/τμχ :X :X :X

Δημοσ.

μαλλον 4*56 μαντηλια. Εχω μια εντυπωση οτι παιζει μια καλη προσφορα στο lidl για μωρομαντηλα babycare 3 μεγαλα πακετα των 72 μαντηλιων καπου στα 2,5€ αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα

Ναι lidl, το άλλο Σάββατο όμως, 6/12, στα 2.39€, για όποιον μπορεί να περιμένει μέχρι τότε!

30msj1j.jpg

Δημοσ.

επιβεβαιωνω πως δεν ισχυει για ολα τα προιοντα kraft.

πηγα να παρω 2 jacobs μεγαλους και κατι μαγιονεζες και δεν εβγαζε επιταγη στο ταμειο.

ομως η εικονα που εβαλε ο γιωργος χτες κατω κατω αναφερει συγκεκριμενα πως η προσφορα ισχυει για ολα τα προιοντα και οχι μονο τα του φυλλαδιου. εχω καταλαβει λαθος?

θα ξαναπαω για φασαρια στανταρ.

ειδα και fairy μεγαλο 1,94 και oral b vitality 13.54 οπως αφροι pantene κτλ λογω -30%

Δημοσ.

επιβεβαιωνω πως δεν ισχυει για ολα τα προιοντα kraft.

πηγα να παρω 2 jacobs μεγαλους και κατι μαγιονεζες και δεν εβγαζε επιταγη στο ταμειο.

ομως η εικονα που εβαλε ο γιωργος χτες κατω κατω αναφερει συγκεκριμενα πως η προσφορα ισχυει για ολα τα προιοντα και οχι μονο τα του φυλλαδιου. εχω καταλαβει λαθος?

θα ξαναπαω για φασαρια στανταρ.

ειδα και fairy μεγαλο 1,94 και oral b vitality 13.54 οπως αφροι pantene κτλ λογω -30%

Δυστυχώς δε μπορω να επιβεβαιώσω αν ίσχυε μιας και πήγα πριν μια ώρα και είχε γίνει πλιάτσικο στους jabobs οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...