tornado Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει κάτι να πω παραπάνω. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πάπλωμα προσφοράς. Εκτός και αν θέλεις να πάω να μάθω για τα 50 παπλώματα που έχουν και να κάνω μια περίληψη γι αυτούς που δεν έχουν ώρα. Στην φωτογραφία έλεγε από σήμερα ότι θα τα έχουν ΟΛΑ σε προσφορά. Δεν έλεγε το ποσό της προσφοράς. Τώρα αν με ρωτάς ποιο είναι το πάπλωμα της προσφοράς και πόσο έχει όταν ξεκαθάρισα ότι μιλάει για ΟΛΑ τα παπλώματα και ότι ακόμη δεν υπάρχει το ποσοστό έκπτωσης προφανώς και θα σε αντιμετωπίσω μη σοβαρά. Edit: Ήδη στην ιστοσελίδα τους έχουν περάσει την έκπτωση στα παπλώματα. Άμα κατάλαβα καλά είναι 20% η έκπτωση. αγαπητε φιλε το να κανεις την ζωη ευκολη των οσων περνανε απο το θεμα χωρις να κανεις την δικη σου δυσκολη βεβαια, ειναι στην διακριτικη σου ευχερια. Εγω αυτο που συνηθιζω ειναι να βαζω οτι πληροφοριες εχω υποψη μου, για να γλυτωνουν χρονο οσοι διαβαζουν αυτο που βρηκα και πιθανον να τους ενδιαφερει. Αλλιως θα μπορουσα να γραψω οτι το ταδε προιον ειναι μιση τιμη και ψαξτε στο google τα ταδε κλειδια, και η εκπτωση ειναι στη 5η σελιδα στο τελος.... Αλλα σε καθε περιπτωση οτι γραφει κανεις εδω ειναι εθελοντικο και δεν υποχρεουται κανεις να γραψει οτι θα βολευε εμενα. Την καλημερα μου 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγω γιατι ειμαι 9999999999999% σιγουρος οτι ειναι γυναικα και οχι αντρας οποτε ειναι φιλη και οχι φιλος.
silmarien Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αν μπορούσα να βάλω και άλλες πληροφορίες θα τις είχα βάλει. Δεν τις κρατάω κρυφές για να προλάβω την προσφορά πρώτος. Όπως και το έκανα όπως βλέπεις στο μήνυμα που παρέθεσες. Εγώ πήγα στα ΙΚΕΑ χθες να πάρω πάπλωμα. Είδα την πινακίδα και δεν αγόρασα και ενημέρωσα τον κόσμο εδώ πέρα να έχει τον νου του μήπως τον βολέψει κάτι. Νομίζω οι περισσότεροι έχουν μάθει εδώ μέσα να βλέπουν προσφορά και να την κλειδώνουν online, την χρειάζονται ή όχι, και γι αυτό τους φαίνεται περίεργο που δεν είχαν κάτι χειροπιαστό.Anyway, πολύ το τραβήξαμε το πράγμα. Έχετε όλες τις πληροφορίες τώρα που βγήκαν. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να πάει από το κατάστημα και να τσιμπήσει ό,τι θέλει τώρα που φαίνεται το ποσοστό έκπτωσης και στην ιστοσελίδα τους για να γλιτώσει τα μεταφορικά. 3
Narayan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει κάτι να πω παραπάνω. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πάπλωμα προσφοράς. Εκτός και αν θέλεις να πάω να μάθω για τα 50 παπλώματα που έχουν και να κάνω μια περίληψη γι αυτούς που δεν έχουν ώρα. Στην φωτογραφία έλεγε από σήμερα ότι θα τα έχουν ΟΛΑ σε προσφορά. Δεν έλεγε το ποσό της προσφοράς. Τώρα αν με ρωτάς ποιο είναι το πάπλωμα της προσφοράς και πόσο έχει όταν ξεκαθάρισα ότι μιλάει για ΟΛΑ τα παπλώματα και ότι ακόμη δεν υπάρχει το ποσοστό έκπτωσης προφανώς και θα σε αντιμετωπίσω μη σοβαρά. Edit: Ήδη στην ιστοσελίδα τους έχουν περάσει την έκπτωση στα παπλώματα. Άμα κατάλαβα καλά είναι 20% η έκπτωση. Όχι δεν πρέπει να κάτσεις να ποστάρεις και τα 50 παπλώματα, αλλά όταν έκανες το αρχικό ποστ δεν ξέραμε καν πόσο θα είναι η προσφορά και αν αξίζει τον κόπο. Τώρα αν κάποιος ήθελε σώνει και καλά πάπλωμα από τα ΙΚΕΑ τότε ναι οποιαδήποτε έκπτωση είναι ευπρόσδεκτη, αλλά το αν υπάρχει κάποια προσφορά μόνο με σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά θα προκύψει. http://www.skroutz.gr/c/1159/Paplomata.html?o=%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1 Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, να προτείνω το MYSA STRA, 3,5 κιλά πάπλωμα για γερό χουχούλιασμα, μαζί με μία παπλωματοθήκη που ταιριάζει στα χρώματα του δωματίου. Τα αντίστοιχης ποιότητας στα σκουτζομάγαζα ξεκινάνε από €70+. http://www.ikea.gr/leuka-eidi/klinoskepasmata/paplomata/paplomata-me-poluestera/paplwma-klasi-thermotitas-5-22065/23196/
NICK1982 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Για τους κατοχους καρτων eurobank ισχυει και επιστροφη 8% για αγορες εως 29/11. Οποτε αν ισχυει η εκπτωση αυτο το Π.Π.Σ των 15€ στα 100€, ψωνιζουμε 100€ προιοντα στο ταμειο πληρωνουμε 85€ με την καρτα και εχουμε επιστροφη 6,8€, αρα συνολικη εκπτωση 22% ισχυει η παραπανω προσφορα απο σημερα και εως το σαββατο για οποιον εχει σκοπο να διαθεσει 85€ για σουπερ
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 @ Όχι δεν πρέπει να κάτσεις να ποστάρεις και τα 50 παπλώματα, αλλά όταν έκανες το αρχικό ποστ δεν ξέραμε καν πόσο θα είναι η προσφορά και αν αξίζει τον κόπο. Τώρα αν κάποιος ήθελε σώνει και καλά πάπλωμα από τα ΙΚΕΑ τότε ναι οποιαδήποτε έκπτωση είναι ευπρόσδεκτη, αλλά το αν υπάρχει κάποια προσφορά μόνο με σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά θα προκύψει.(και υπολοιποι που σχολιασαν) Εγραψε αυτό που ηξερε! Από την στιγμη που δεν γνωριζε κατι άλλο γιατι το ζητατε με τοση επιμονη, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Ο,τι ηξερε εκεινη τι στιγμη το μοιραστηκε μαζι μας και αυτό είναι αρκετο και χρησιμο. 5
SKRUTZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Από το καινούριο φυλλάδιο του ΑΒ που ισχύει μέχρι 12/12/2014 Δεν υπάρχει κάποια super ευκαιρία. Τα μόνα που είδα ότι ίσως αξίζουν λίγο είναι: -Dove αφρόλουτρα 750ml -40% από 6,18 στα 3,71€ με κουπόνι livesmart -1,00€ πάει στα 2,71€ Αν υπάρχουν βέβαια οι δεμένες συσκευασίες με το 1+1 δώρο τότε αξίζει γιατι πάει 2,71€ τα 2τμχ. 1,35€ το ένα δηλαδή. Το ποσοστό -40% ισχύει για όλα τα αφρόλουτρα Dove -Βιτάμ με βούτυρο 225gr -20% από 2,38 στα 1,90€ με κουπόνι livesmart -0,50€ πάει στα 1,40€ Με πόντους δεν έχει κάτι που να συμφέρει όπως άλλες φορές. 2
tornado Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 @ (και υπολοιποι που σχολιασαν) Εγραψε αυτό που ηξερε! Από την στιγμη που δεν γνωριζε κατι άλλο γιατι το ζητατε με τοση επιμονη, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Ο,τι ηξερε εκεινη τι στιγμη το μοιραστηκε μαζι μας και αυτό είναι αρκετο και χρησιμο. χρησιμοτατο δεν το αμφισβητω! Ωστοσο το ποστ #5296 εχει μια φωτο ενω το ποστ #5300 εχει κανονικο λινκ (το οποιο βαριομουν να ψαξω ) Οποτε στιγμη με στιγμη εχει μια διαφορα σωστα? Οσο για επιμονη τουλαχιστον στα οσα εγραψα εγω, μακρια απο εμενα. Ζητησα αν υπαρχει λινκ το οποιο και δοθηκε στη συνεχεια, και εκει εληξαν ολα. Το αν ειμαι τεμπελης η οχι, αυτο δεν νομιζω οτι αφορα καποιον. Οπως επισης δεν με αφορα αν καποιος αλλος ειναι προθυμοτατος να συμβαλει εκ των υστερων η οχι ενα λινκ.
louben Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 με κουπόνι livesmart -0,50€ ...εμενα γιατι το bitdefender στο livesmart μου βγαζει trojan?
Narayan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 @ (και υπολοιποι που σχολιασαν) Εγραψε αυτό που ηξερε! Από την στιγμη που δεν γνωριζε κατι άλλο γιατι το ζητατε με τοση επιμονη, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Ο,τι ηξερε εκεινη τι στιγμη το μοιραστηκε μαζι μας και αυτό είναι αρκετο και χρησιμο. Το να μοιράζεται κάποιος όποια προσφορά βρίσκει, ανεξάρτητα αν δεν γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες εκείνη τη δεδομένη στιγμή και αφήνει κάποια αναπάντητα ερωτήματα, δεν είναι μεμπτό. Το να ειρωνεύεται μετέπειτα όσους χρήστες εκφράζουν τις απορίες τους για τα ίδια ερωτήματα που ευλόγως δημιουργήθηκαν ίσως να είναι όμως.
silmarien Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μπορούμε να σταματήσουμε το όλο θέμα που έγινε πιο μεγάλο και από το Τόλμη και Γοητεία για να συνεχιστεί το thread? Όποιος έχει πρόβλημα ας μου στείλει μήνυμα. Αν και έχω υπεραναλύσει το όλο θέμα στα ποστ οπότε πιστεύω καλύπτεστε. Και με την προσφορά(που επιτέλους βγήκε και την είδατε όσοι την ζητούσατε απεγνωσμένα λες και την έκρυβα) και τον λόγο για τον οποίο δεν απάντησα σοβαρά σε κάποια άτομα. Υ.Γ. Αν έχει κάποιος πόντους με την κάρτα ΙΚΕΑ family μην ξεχάσει να τους χρησιμοποιήσει. 2000 πόντοι---> -10€
nickmanak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω ο Matrix πρεπει να περασει μια σκουπα τις τελευταιες σελιδες. Μπαινω να διαβασω για προσφορες και διαβαζω μπουρδολογία. Υπαρχει το τοπικ "Μπλα-Μπλα" για αυτά. 2
moredread Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Makro 28 Νοεμβρίου Το Svelto με λεμόνι είναι καλή προσφορά. Επίσης σκοτώνει (χέρια και πιάτα) στο πλύσιμο!
insi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 μονο για σημερα... carrefour σετ νεσκαφε 5Τ+1Δ(ΜΙΞΕΡ) 22.39-4,48(ΗΑPPY HOUR -20%)=17,91 ME κουπονι θεμα -5=12,91 και 160 ποντους club -1,2=11,71 .................not bad τρεις ωρες ακομα carrefour
kostass__ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Το Svelto με λεμόνι είναι καλή προσφορά. Επίσης σκοτώνει (χέρια και πιάτα) στο πλύσιμο!σε σχεση με το fairy ειναι το ιδιο καλο;μην βαρατε μεταφερω ερωτηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις