Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπ!! Δεν το ειχα σκεφτει θα το δοκιμασω παλι..thanks!

To δοκιμασα μολις και παλι τα ιδια..τα τυπωνει σε μεγεθος χαρτονομισματος απο μονοπολυ ! Το barcode ισως να το περναει το μηχανημα αλλα και παλι τα νουμερα απο κατω δεν φαινονται καλα..

Και σε μένα άρχισε ξαφνικά να τα τυπώνει μικρά εδώ και ένα δίμηνο ο εκτυπωτής. Το πρόβλημα είναι κυρίως η ευκρίνεια για να το διαβάσει το μηχανημα στα market (σε ένα μόνο το διάβασε αυτόματα, στα υπόλοιπα αναγκάστηκαν να το περάσουν με το χέρι άρα καλό είναι να φαίνονται τα νούμερα).

Μπόρεσα πάντως να τα τυπώσω σε landscape με 140% μεγέθυνση (1 κουπόνι ανά σελίδα) οπότε δεν κόβει μέρος του κουπονιού στην εκτύπωση ενώ το κουπόνι είναι πλέον αρκετά μεγάλο για να σκανάρεται το barcode..

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour

Μαρινόπουλος και Carrefour Express!

Ελάτε σήμερα Τρίτη 25.11, από τις 15:30 έως και το

κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της

έκπτωσης:

-30% στα αλλαντικά κοπής

-30% στο ρύζι και τα όσπρια

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο,

Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων

*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club

*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Δημοσ.

Επεσαν οι υπογραφές, τέλος η μακρο, τώρα μένει να δούμε και με τι καθεστώς θα συνεχίσουν τα μακρο

Υπεγράφη η συμφωνία πώλησης του συνόλου των μετοχών της MAKRO Cash & Carry, μέλους του γερμανικού METRO GROUP, στην Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

http://www.zougla.gr/money/article/eksagora-tis-makro-cash--cary-enanti-65-ekat-evro-apo-ti-sklavenitis

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα από τα σποτακια, ισχυε κάθε βδομαδα εδώ και λιγο καιρο, από Πεμπτη μεχρι Σαββατο. Βρες οποιοδήποτε βιντεακι του στις προηγούμενες σελιδες ώστε να το επιβεβαιώσεις.

ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Για τους κατοχους καρτων eurobank ισχυει και επιστροφη 8% για αγορες εως 29/11. Οποτε αν ισχυει η εκπτωση αυτο το Π.Π.Σ των 15€ στα 100€, ψωνιζουμε 100€ προιοντα στο ταμειο πληρωνουμε 85€ με την καρτα και εχουμε επιστροφη 6,8€, αρα συνολικη εκπτωση 22%
  • Like 1
Δημοσ.

Τετάρτη και πέμπτη στα Carrefour (από ότι πρόλαβα να ακούσω απο τη τηλεόραση - απλά το λέω εδώ μια που για σήμερα δεν έχουν κλείσει ακόμα τα Σ/Μ μήπως και ενδιαφέρει κανέναν οι προσφορές και πάει από αύριο)

-Δημητριακά -20%

-κρασί Σεμελι 2,5€

-Αναψυκτικά -20%

-κρέας και φέτα με κάποια έκτπωση......

Μόλις δώ τις υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανανεώσω και τις πληροφορίες εδώ....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βερόπουλος μόνο σήμερα.

"βοεια λαπα για κιμα 5.90€ το κιλο"

Επεξ/σία από matrixxx
μονο αυτο ειναι "μονο σημερα", 48 δευτερολεπτα διαφημιση για 1 sec στο τελος της :)
Δημοσ.

Για τις συμφορουμιτες που αναρωτήθηκαν για την βαλίτσα καμπίνας της προσφοράς από ΕΚΟ:

Την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό (γι αυτό άργησα να δω τα μηνύματα). Είναι 19 ιντσών, δηλαδή νομίζω ότι χωράει 100% στις εταιρείες. Αν θυμάμαι καλά, έχει ύψος 48-50 εκατοστά. Στην aegean δεν είχα θέμα πάντως. Πολύ καλή ποιότητα και κατασκευή, γέρνει λίγο προς τα πίσω νομίζω (φουλ γεμάτη). Θα σας πω αν είναι αδιάβροχη αύριο, όταν γυρίσω. Ελπίζω να μη βρέχει, αλλά σήμερα τρελάθηκε στο νερό. Δεν έχω πολλές πιθανότητες να πιάσει η ευχή μου :)

Επεστρεψα και συμπληρωνω:

Η βροχη ηταν εντονη, αλλα δεν βρισκομουν για πολλη ωρα στο δρομο (για προφανεις λογους). Η βαλιτσουλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι αδιαβροχη, αλλα ομολογω οτι δεν εμεινα τοση ωρα εξω ωστε να περιμενω να μαθω αν την διαπερναει το νερο. Ενα συμπερασμα μου (απλοϊκο και ισως λανθασμενο):

Εφοσον

- στην Ελλαδα δυσκολα πετυχαινουμε πολλη βροχη

- σπανια μενουμε απροστατευτοι σε πολλη βροχη κουβαλωντας μια βαλιτσα

- δεν την χρειαζομαστε για μονιμη χρηση στο εξωτερικο (οπου μπορει να βρεχει περισσοτερο)

τοτε νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση για αγορα. Εγω παντως εμεινα ικανοποιημενος (και την γεμισα τοσο πολυ, που εφτασε τα 10.5 κιλα βαρους :)). Θα προτιμουσα ωστοσο να ειναι 21'', αλλα ας μην τα θελω ολα δικα μου.

• Like 2
Δημοσ.

Από το τελευταίο φυλλάδιο (ισχύει 24/11-20/12)  "Τιμές Κανόνι" του Leroy Merlin, ένα οικονομικό εργαλειάκι τύπου dremel.

201411ntn.jpg

Μόνο στο Πολωνικό LM λίγο οικονομικότερο (προσφορά από ~38 σε ~24 €), αλλά... χωρίς μεταφορικά! :P

specs απ' το Πολωνικό LM
201411qrq.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Επεστρεψα και συμπληρωνω:

Η βροχη ηταν εντονη, αλλα δεν βρισκομουν για πολλη ωρα στο δρομο (για προφανεις λογους). Η βαλιτσουλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι αδιαβροχη, αλλα ομολογω οτι δεν εμεινα τοση ωρα εξω ωστε να περιμενω να μαθω αν την διαπερναει το νερο. Ενα συμπερασμα μου (απλοϊκο και ισως λανθασμενο):

Εφοσον

- στην Ελλαδα δυσκολα πετυχαινουμε πολλη βροχη

- σπανια μενουμε απροστατευτοι σε πολλη βροχη κουβαλωντας μια βαλιτσα

- δεν την χρειαζομαστε για μονιμη χρηση στο εξωτερικο (οπου μπορει να βρεχει περισσοτερο)

τοτε νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση για αγορα. Εγω παντως εμεινα ικανοποιημενος (και την γεμισα τοσο πολυ, που εφτασε τα 10.5 κιλα βαρους :)). Θα προτιμουσα ωστοσο να ειναι 21'', αλλα ας μην τα θελω ολα δικα μου.

ωραιος.

τωρα το ερωτημα ειναι αν στα λεφτα του (39,90) υπαρχει κατι καλυτερο.

παντως πιτευω πως για το backpack τα 20 ευρω αξιζουν.

το ειδα και θα το παρω σιγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά, αλλά είδα χτες στο Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη σε διαφήμιση στις οθόνες πως για αγορές παιχνιδιών 20 Ευρώ μέχρι το Σάββατο (νομίζω), δίνεται δωροεπιταγή 5 Ευρώ για χρήση 1-6 Δεκεμβρίου. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει; Έχουμε κανένα λινκ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά, αλλά είδα χτες στο Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη σε διαφήμιση στις οθόνες πως για αγορές παιχνιδιών 20 Ευρώ μέχρι το Σάββατο (νομίζω), δίνεται δωροεπιταγή 5 Ευρώ για χρήση 1-6 Δεκεμβρίου. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει; Έχουμε κανένα λινκ;

10343017_827853840571185_224101677157919

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες...προσφορές super market Proton από 24 έως 29 Νοεμβρίου.

και 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...