Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα εννοω απλωστρες... ευχαριστω για την διευκρινηση και σορρυ.

ολο λαθος το εκανα... καπου στο μυαλο μου βαθια κρεμαστρα=σπλωστρα.

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγάλωσε την εστίαση (zoom) του παράθυρου στο φυλλομετρητή σου.

Οπ!! Δεν το ειχα σκεφτει θα το δοκιμασω παλι..thanks!

To δοκιμασα μολις και παλι τα ιδια..τα τυπωνει σε μεγεθος χαρτονομισματος απο μονοπολυ ! Το barcode ισως να το περναει το μηχανημα αλλα και παλι τα νουμερα απο κατω δεν φαινονται καλα..

Δημοσ.

Υπενθυμίζω για όποιον δεν θυμάτε πως η προσφορά έχει ως εξής:

skip πανίσχυρο μικρό 26 μεζ. από 8,85€ με -2,50€ sticker πάνω στο μπουκάλι έρχετε στα 6,35€ -2,50€ με κουπόνι livesmart έρχετε στα 3,85€ και οι 100 πόντοι στην κάρτα έιναι 3€ επομένως βγαίνει 0,85€ το μπουκάλι.

Πιστεύω καλύτερα είναι η αγορά 2 τεμμαχίων και πληρώνουμε στο ταμείο 7,70€ και μας δίνουν και επιταγή 6€ για επόμενες αγορές.

Το πηρα και γω τη περασμενη Τεταρτη, απο ΑΒ Πυλαιας διπλα στο Ικεα. Πηρα μονο ενα μιας και ειχα ηδη 100+ ποντους. Αλλά συνολο να ειχε κανα 3-4 ακομα μπουκαλια σε καθε αρωμα....

Δημοσ.

ε ναι αμα ειναι 80 για μουφα εννοειτε ρε παιδια
αν και σε καποια καταστηματα εχουν 120 αλλα περιορισμενα νουμερα και χρωματα
υπομονη :)

Δημοσ.

Για τις συμφορουμιτες που αναρωτήθηκαν για την βαλίτσα καμπίνας της προσφοράς από ΕΚΟ:

Την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό (γι αυτό άργησα να δω τα μηνύματα). Είναι 19 ιντσών, δηλαδή νομίζω ότι χωράει 100% στις εταιρείες. Αν θυμάμαι καλά, έχει ύψος 48-50 εκατοστά. Στην aegean δεν είχα θέμα πάντως. Πολύ καλή ποιότητα και κατασκευή, γέρνει λίγο προς τα πίσω νομίζω (φουλ γεμάτη). Θα σας πω αν είναι αδιάβροχη αύριο, όταν γυρίσω. Ελπίζω να μη βρέχει, αλλά σήμερα τρελάθηκε στο νερό. Δεν έχω πολλές πιθανότητες να πιάσει η ευχή μου :)

• Like 3
Δημοσ.

http://sportsgallery.club/collections/new-air-max-2014/products/air-max-2014-black-orange-wine

γνωριζει καποιος την αξιοπιστια αυτου του site Η αν εχει παραγγειλει κατι<??

Η Sports gallery club είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξελίξιμη online Eλληνική εταιρία

που δραστηριoποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών. H sports gallery εδρεύει σε ένα χώρο 100 τ.μ. στο Ήλιον της Αττικής.

ΗΛΙΟΝ από το ΗΛΙΟΣ?????

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα από τα σποτακια, ισχυε κάθε βδομαδα εδώ και λιγο καιρο, από Πεμπτη μεχρι Σαββατο. Βρες οποιοδήποτε βιντεακι του στις προηγούμενες σελιδες ώστε να το επιβεβαιώσεις.

Δημοσ.

Μάκη, εδώ σε ένα δημοσίευμα του Οκτωβριου αναφέρεται ότι ισχύει για Παρασκευή και Σάββατο. Πριν πας να ψωνίσεις, κάνε ένα τηλ στο κατάστημα που θέλεις ή ακόμα καλύτερα στα κεντρικά για να το επιβεβαιώσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...