Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η βαλίτσα με ροδακια κάνει για raynair;

Ο ταξιδιωτικός σακος πρέπει να είναι οκ για raynair αλλα νομίζω χωράει λιγότερα

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά τόσο καλές είναι ....? τι διαφορές έχουν από αυτές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά και γίνεται τέτοιος χαμός λες και τις δίνουν δωρεάν ?

https://www.skroutz.gr/c/92/tsantes-laptop.html?from=catspan&keyphrase=Backpack

Ας πούμε πόσο καλύτερη μπορεί να είναι από αυτήν εδώ ? 

https://www.skroutz.gr/s/2772194/HP-Value-Backpack-QB757AA.html

με ενδιαφέρει και εμένα μια  Backpack αλλά σκοπεύω να πάω και να βάλω 5€ στην μηχανή γιατί δεν μου κάνει η βενζίνη τους !!!

Ξεκιναω απο το τελος.ΝΑι η βενζινη ειναι μαπα.

Πηγαινε σε ενα καταστημα που τα εχει και επεξεργασου τις.Η ποιοτητα ειναι πολυ καλη,ανωτερη απο αυτα που παραθετεις.Οπως προειπα με την καμια δεν αξιζουν την αρχικη τιμη αλλα για το 20αρικο ειναι μια χαρα.

Δυστυχως ουτε σε εμενα δινουν χωρις κουπονια,, και αναγκαστικα γεμισα 2 αυτοκινητα για να παρω την τσαντα του λαπτοπ.

Αν εισαι αθηνα και δε βαριεσαι πηγαινε στα μαγαζια που εχουν ηδη αναφερθει και τα δινουν χωρις κουπονια (τσεκαρε ομως τη διαθεσιμοτητα γιατι φευγουν αβερτα).

Aν δεν παιζει αυτο, βαλε οση μπορεις και αγγαρεψε,φιλους,γνωστους  συγγενεις κτλ που δεν τους νοιαζει το προιον να βαλουν και να σου δωσουν τα κουπονια ).

To backpack το επεξεργαστηκα και εγω, λογω θηκων ομως μου φανηκε μικρο.

Συμφωνώ με τον louben για την ποιότητα (για τη βενζίνη δεν γνωρίζω  :confused: ). Το μέγεθος του backpack μου φάνηκε καλό, έχει και 3 θήκες.

Πήγαινε σε βενζινάδικο να δεις το backpack και σύγκρινε το με το hp που ανέφερες (αν μπορέσεις να το δεις  ^_^)

Εμένα μου έδωσαν, όπως έχω πει, backpack & laptop με 4 κουπόνια = 40€ βενζίνη.

Αν βαριέσαι να πας σε βενζινάδικο, δες εδώ http://www.tesco.com/direct/ellehammer-backpack-black/255-9370.prd?pageLevel=&skuId=255-9370 

και δες και τις φωτο:

post-289893-0-79071300-1416740422_thumb.jpg

post-289893-0-12837900-1416740436_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Η βαλίτσα με ροδακια κάνει για raynair;

Ο ταξιδιωτικός σακος πρέπει να είναι οκ για raynair αλλα νομίζω χωράει λιγότερα

Το αναποδο ισχυει.

Συμφωνα με τα site ο σακος χωραει 40 λιτρα ενω η βαλιτσα 27

http://www.tesco.com/direct/ellehammer-20-duffle-bag-black/109-3991.prd?skuId=109-3991&fromRV=true

http://www.tesco.com/direct/ellehammer-19-cabin-suitcase-black/685-5685.prd?skuId=685-5685

απλα διαβασα μια κριτικη οτι η βαλιτσα δεν ειναι αδιαβροχη και εφοσον περπατας στη βροχη το περιεχομενο γινεται μουσκεμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαρινόπουλος Δευτέρα και Τρίτη

post-165264-0-11940000-1416765644_thumb.jpg

Βερόπουλος Δευτέρα έως και Τετάρτη

Επεξ/σία από aklostr
Δημοσ.

Μασούτης 24-26/11

- μαργαρίνη ΦΑΣΤ soft 1 κιλού 35% φθηνότερα με mas card 2,59 τελικη τιμη

- στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ 1 κιλού 8% ή 2% λιπ.35% φθηνότερα με mas card 2,55 τελικη τιμη

- ουίσκι FAMOUS GROUSE 700ml + δώρο 1τεμ. COCA COLA 1λίτ.(regular ή light ή zero) με mas card 15,90

- όλες οι πάνες BABYLINO & όλες οι μονές συσκευασίες μωρομάντηλα BABYCARE 50% φθηνότερα με mas card

- όλα τα σαμπουάν HEAD&SHOULDERS 40% φθηνότερα με mas card

- όλα τα υγρά πιάτων PALMOLIVE 500ml & τα όλα πολυκαθαριστικά AJAX 50% φθηνότερα με mas card

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Makro 24 Νοεμβρίου

1.jpg

Makro 25 Νοεμβρίου

2.jpg

Βασιλόπουλος 24-25 Νοεμβρίου

8804551720990.jpg

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 1
Δημοσ.

Σε 2 Βασιλόπουλους πήγα το Σάββατο.

Μεσογείων Αγ.Παρασκευή και Λ. Πεντέλης Βριλήσσια.

Και οι 2 ήταν τίγκα στα skip πανίσχυρο μικρό με το -2,5€ και τους 100 πόντους.

Για όποιον ενδιαφέρεται και με κουπόνι livesmart που βγαίνει τσάμπα

Υπενθυμίζω για όποιον δεν θυμάτε πως η προσφορά έχει ως εξής:

skip πανίσχυρο μικρό 26 μεζ. από 8,85€ με -2,50€ sticker πάνω στο μπουκάλι έρχετε στα 6,35€ -2,50€ με κουπόνι livesmart έρχετε στα 3,85€ και οι 100 πόντοι στην κάρτα έιναι 3€ επομένως βγαίνει 0,85€ το μπουκάλι.

Πιστεύω καλύτερα είναι η αγορά 2 τεμμαχίων και πληρώνουμε στο ταμείο 7,70€ και μας δίνουν και επιταγή 6€ για επόμενες αγορές.

• Like 2
Δημοσ.

Ο σολωμός του ΑΒ είναι καλός?

Φρεσκος Σολωμος ειναι (οσο φρεσκος μπορει αν ειναι οπουδηποτε πωλειται στην Ελλαδα), οχι κατεψυγμενος οπως του Λιντλ (προς αποφυγην τυχον μπερδεματος)

5-6 φορες που εχω παρει στο παρελθον ηταν μια χαρα

Σε 2 Βασιλόπουλους πήγα το Σάββατο.

Μεσογείων Αγ.Παρασκευή και Λ. Πεντέλης Βριλήσσια.

Και οι 2 ήταν τίγκα στα skip πανίσχυρο μικρό με το -2,5€ και τους 100 πόντους.

Για όποιον ενδιαφέρεται και με κουπόνι livesmart που βγαίνει τσάμπα

Υπενθυμίζω για όποιον δεν θυμάτε πως η προσφορά έχει ως εξής:

skip πανίσχυρο μικρό 26 μεζ. από 8,85€ με -2,50€ sticker πάνω στο μπουκάλι έρχετε στα 6,35€ -2,50€ με κουπόνι livesmart έρχετε στα 3,85€ και οι 100 πόντοι στην κάρτα έιναι 3€ επομένως βγαίνει 0,85€ το μπουκάλι.

Πιστεύω καλύτερα είναι η αγορά 2 τεμμαχίων και πληρώνουμε στο ταμείο 7,70€ και μας δίνουν και επιταγή 6€ για επόμενες αγορές.

Τεταρτη που πηγα στον ΑΒ Σταυρουπολης δεν ειχε ουτε λεπι, οπως και στον City στη Δωδεκανησου

Δεν επαιζε και το 10%, οποτε τη φαγαμε τη μοντα

Κάθε άλλο, ηθελα να το βλεπω συχνα μπας και "ακουγαν" και εδώ στην Αθηνα ότι είναι κατι που πιανει στους καταναλωτες και τους φερνει πελατεια! ;) Ποτε δεν το σχολιασα για να βαφεις εμενα ως "μαυρο προβατο". :P

Αλλον ψαξε για γκαντεμιά, και πιθανη συγγενεια με τον γνωστο "Δρακουμελ":

:lol:  :P

για να μην νομιζεις οτι δεν το ειδα, οχι τπτ αλλο

αλλα οχι και συγγενεια με τον τρισκαταρατο :(

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παδια, οι επιθυμιες δεν εχουν πλεον τα κουπονια που ειχανε? Μπαινω και βλεπω μονο 2 κουπονια.. Και επισης τα κουπονια απο το livesmart μου τυπωνονται αρκετα μικρα σε μεγεθος, αλλα διακρινεται βεβαια το barcode. Θα εχω θεμα ?

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παδια, οι επιθυμιες δεν εχουν πλεον τα κουπονια που ειχανε? Μπαινω και βλεπω μονο 2 κουπονια.. Και επισης τα κουπονια απο το livesmart μου τυπωνονται αρκετα μικρα σε μεγεθος, αλλα διακρινεται βεβαια το barcode. Θα εχω θεμα ?

οι επιθυμιες τα εχουν βγαλει προς το παρων τα κουπονια. περιμενουμε να δουμε ποτε θα ξαναβαλει τωρα απο οτι καταλαβαινω.

εμενα τα κουπονια livesmart βγαινουν κανονικα μεγαλα. οριακα τρια ανα σελιδα.

επισης οπως ειπε και ο σκρουτζ για το που εχει ακομα σκιπ με sticker ειχε και στον βασιλοπουλο στο ψυχικο φουλ, και οπως ειχα αναφερει ειχε και κρεμαστρες.

Δημοσ.

...Και επισης τα κουπονια απο το livesmart μου τυπωνονται αρκετα μικρα σε μεγεθος, αλλα διακρινεται βεβαια το barcode. Θα εχω θεμα ?

Μεγάλωσε την εστίαση (zoom) του παράθυρου στο φυλλομετρητή σου.

Δημοσ.

οι επιθυμιες τα εχουν βγαλει προς το παρων τα κουπονια. περιμενουμε να δουμε ποτε θα ξαναβαλει τωρα απο οτι καταλαβαινω.

εμενα τα κουπονια livesmart βγαινουν κανονικα μεγαλα. οριακα τρια ανα σελιδα.

επισης οπως ειπε και ο σκρουτζ για το που εχει ακομα σκιπ με sticker ειχε και στον βασιλοπουλο στο ψυχικο φουλ, και οπως ειχα αναφερει ειχε και κρεμαστρες.

Όταν λες κρεμάστρες εννοείς απλώστρες ή κρεμάστρες? 

Κρεμάστρα

972rp.png

Απλώστρα

15183_0_L.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...