jimis888 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μασούτης Πέμπτη έως και Σάββατο: - τυρί φέτα ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ Π.Ο.Π. 5,99€ το κιλό - MILKO (φιάλη) & χυμοί ψυγείου LIFE 1λίτ. 30% φθηνότερα με τη mas card - σερβιέτες & σερβιετάκια EVERYDAY 40% φθηνότερα με τη mas card - μαλακτικά CAJOLINE 40% φθηνότερα με τη mas card - υγρά καθαριστικά πατώματος KLINEX 40% φθηνότερα με τη mas card - SKIP σκόνη 55μεζ. ή υγρό 57μεζ. ή πανίσχυρο μικρό 60μεζ.7,98€ η συσκευασία ΥΓ: Για Cajoline υπάρχει -1€ κουπόνι στο livesmart, όπως και για Klinex 0.8€ τα klinex εχουν 2,70 με την εκπτωση πανε στα 1,62 και με το κουπονι στα 82 λεπτα τα μικρα cajoline εχουν 2,70 με την εκπτωση πανε στα 1,62 και με το κουπονι στα 72 λεπτα τα μεγαλα cajoline εχουν 4,50 (με επιφυλαξη, ισως να μην θυμαμαι καλα) με την εκπτωση πανε στα 2,70 και με το κουπονι στα 1,70 ευρώ αν αξιζουν ή οχι δε γνωριζω
louben Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αυριο σαββατο ολες οι χυμα φετες δοχειου 5€/κιλο στα καρφουρ, υπενθυμιζω οτι δεν ισχυει για τους μαρινοπουλους Στους μαρινοπουλους εχει γυρω στα 5.5 φετα δοχειο(εγω πετυχ μυτιληνης που ειναι και η αγαπημενη μου).
NICK1982 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Στους μαρινοπουλους εχει γυρω στα 5.5 φετα δοχειο(εγω πετυχ μυτιληνης που ειναι και η αγαπημενη μου). δηλαδη τα σαββατα οι μαρινοπουλοι εχουν φετα δοχειο με 5,5€ περιπου? Ειναι σιγουρο γιατι εγω ειχα ρωτησει μια φορα και δεν...
nickmanak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μόνο για αύριο Σαββατο 22 Νοεμβριου στα Lidl: 1 ΚΙΛΟ MERENDA ΠΑΥΛΙΔΗΣ = 3,77€
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πάντως ΑΒ Πάτρας στην Εθνική ο μεγάλος, έχει όλα τα μέλισσα ζυμαρικά (εκτός απο τορτελίνια) μέχρι τις 22/11. Πήρα άλλα 4 πακέτα. Παντου (AB) εχουν όλα τα μελισσα. Είναι επισημη προσφορα για όλα τα καταστήματα τους. Δεν καταλαβα την παραθεση Γιωργο που αφορουσε τα πουμαρο (για τα οποια όπως προκυπτει τελικα ισχυει, αλλα μονο σε καποια "επιλεγμενα" καταστήματα).
kotsosp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Στον ΑΒ στην Αμφιθέας έχει ακόμα skip πανίσχυρο μικρό (το μωβ) με στίκερ -2,5 ευρώ + 100 πόντους στην κάρτα ΑΒ. Πήρα 2 τεμάχια και δέχθηκαν κανονικά 2 κουπόνια -2,5 ευρώ livesmart.
drdedus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 HAPPY DAY* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express!Ελάτε σήμερα Σάββατο 22.11, μέχρι και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:-20% στα βούτυρα-20% στα μπισκότα*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.
kostass__ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 στον αβ στο ψυχικο ειχε και αρκετα skip -2.5 ευρω και 2 η τρεις κρεμαστρες που ελεγε ενα παιδι. πουμαρο δεν ειχε καμια προσφορα ενω μελισσα κανονικα. γενικα απο οτι ειδα τιποτα αλλο που να αξιζει να γραφει στο ηρωικο τουτο θεμα! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 HAPPY DAY* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express! Ελάτε σήμερα Σάββατο 22.11, μέχρι και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης: -20% στα βούτυρα -20% στα μπισκότα *Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων *Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club *Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε. Το "εξαιρούνται οι μαργαρινες" το εγραφε τουλαχιστον στο φατσοβιβλιο από οπου εγινε το copy/paste; Ή ηταν η παραπλανηση από εκει παρουσα και το εβλεπε κανεις μονο (αν ηταν προσεκτικος δηλαδή μπορουσε να το δει) με ψιλα γραμματα στην ταμπελα μεσα στο μαγαζι;
moredread Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Παντου (AB) εχουν όλα τα μελισσα. Είναι επισημη προσφορα για όλα τα καταστήματα τους. Δεν καταλαβα την παραθεση Γιωργο που αφορουσε τα πουμαρο (για τα οποια όπως προκυπτει τελικα ισχυει, αλλα μονο σε καποια "επιλεγμενα" καταστήματα). Έχεις δίκιο, νόμιζα ότι είχε γίνει κουβέντα και για τα μέλισσα. Pummaro στο ΑΒ που προανέφερα πάντως δεν είχα προσφορά (κουβέντα να γίνεται).
maxdore217 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Στο θέμα της τσάντας ΕΚΟ: Στο πρατήριο στην Μ.Αντύπα (Θεσσαλονίκη) μου αρνήθηκαν και ήθελαν οπωσδήποτε και τα 8 κουπόνα. Πήγα μετά στην Γεωργικής Σχολής έβαλα 15ε καύσιμο (τόσο πήρε, γεμάτος ήμουν ήδη) και μου το έδωσαν με χαρά το σακίδιο πλάτης στα 20ε. Το ευχαριστιέμαι ήδη καθε μέρα - είναι εξαιρετικής ποιότητας! Πηρα τον ταξιδιωτικο σακο απο εκο με 20€. Πολυ καλο, σιγουρα θα βγαλει τα λεφτα του Ρε παιδιά τόσο καλές είναι ....? τι διαφορές έχουν από αυτές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά και γίνεται τέτοιος χαμός λες και τις δίνουν δωρεάν ? https://www.skroutz.gr/c/92/tsantes-laptop.html?from=catspan&keyphrase=Backpack Ας πούμε πόσο καλύτερη μπορεί να είναι από αυτήν εδώ ? https://www.skroutz.gr/s/2772194/HP-Value-Backpack-QB757AA.html με ενδιαφέρει και εμένα μια Backpack αλλά σκοπεύω να πάω και να βάλω 5€ στην μηχανή γιατί δεν μου κάνει η βενζίνη τους !!!
drdedus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Το "εξαιρούνται οι μαργαρινες" το εγραφε τουλαχιστον στο φατσοβιβλιο από οπου εγινε το copy/paste; Ή ηταν η παραπλανηση από εκει παρουσα και το εβλεπε κανεις μονο (αν ηταν προσεκτικος δηλαδή μπορουσε να το δει) με ψιλα γραμματα στην ταμπελα μεσα στο μαγαζι; Απο το m.facebook που έγινε το copy δεν έλεγε κάτι τέτοιο, μπορεί να αφαίρεσαν..
louben Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά τόσο καλές είναι ....? τι διαφορές έχουν από αυτές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά και γίνεται τέτοιος χαμός λες και τις δίνουν δωρεάν ? https://www.skroutz.gr/c/92/tsantes-laptop.html?from=catspan&keyphrase=Backpack Ας πούμε πόσο καλύτερη μπορεί να είναι από αυτήν εδώ ? https://www.skroutz.gr/s/2772194/HP-Value-Backpack-QB757AA.html με ενδιαφέρει και εμένα μια Backpack αλλά σκοπεύω να πάω και να βάλω 5€ στην μηχανή γιατί δεν μου κάνει η βενζίνη τους !!! Ξεκιναω απο το τελος.ΝΑι η βενζινη ειναι μαπα. Πηγαινε σε ενα καταστημα που τα εχει και επεξεργασου τις.Η ποιοτητα ειναι πολυ καλη,ανωτερη απο αυτα που παραθετεις.Οπως προειπα με την καμια δεν αξιζουν την αρχικη τιμη αλλα για το 20αρικο ειναι μια χαρα. Δυστυχως ουτε σε εμενα δινουν χωρις κουπονια,, και αναγκαστικα γεμισα 2 αυτοκινητα για να παρω την τσαντα του λαπτοπ. Αν εισαι αθηνα και δε βαριεσαι πηγαινε στα μαγαζια που εχουν ηδη αναφερθει και τα δινουν χωρις κουπονια (τσεκαρε ομως τη διαθεσιμοτητα γιατι φευγουν αβερτα). Aν δεν παιζει αυτο, βαλε οση μπορεις και αγγαρεψε,φιλους,γνωστους συγγενεις κτλ που δεν τους νοιαζει το προιον να βαλουν και να σου δωσουν τα κουπονια ). To backpack το επεξεργαστηκα και εγω, λογω θηκων ομως μου φανηκε μικρο.
terryman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Συγνώμη για το offtopic, αλλά γιατί είναι χάλια η βενζίνη ; και ποιά βενζίνη είναι καλή ; ειλικρινά ρωτάω γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα της βενζίνης.
maxdore217 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Συγνώμη για το offtopic, αλλά γιατί είναι χάλια η βενζίνη ; και ποιά βενζίνη είναι καλή ; ειλικρινά ρωτάω γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα της βενζίνης. Θα μιλήσω απ την δικιά μου πλευρά και μόνο , έχω 2 βενζινάδικα που βάζω χρόνια και σε όλες τις μετακινήσεις που κάνω και μπορώ να πω ότι είναι οκ μιας και βγάζω σχεδόν τα ίδια χιλιόμετρα με ίδια απόδοση στον κινητήρα ( 1 διάστημα έπαιξε και η sell με την γνωστή προσφορά και πήγαινα και εκεί ) οπότε σύνολό 3. Γενικά δεν μου αρέσουν οι δοκιμές μιας και κάποια στιγμή είχε βάλει στην μηχανή από 1 άλλο και μου έσβηνε ( κάτι λέει αυτό) ....από αυτούς δεν έχω βάλει μιας και είναι λίγο εκτός διαδρομής μου αλλά και μόνο οπτικά που τους βλέπω να είναι σχεδόν πάντα άδειοι από αμάξια ( πάλι κάτι μου λέει εμένα!) η τιμή είναι σχεδόν ίδια στα επάνω 2 και σε αυτό το ΕΚΟ. Δεν έχω σκοπό να βάλω πάνω από 5 άντε 10€ οπότε να δεν βρω άκυρη η αγορά. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω μιλάω καθαρά για εμένα ...αλλά όπως είχε διαβάσει εδώ και άλλοι είπαν για κακής ποιότητας βενζίνη πράγμα που με κάνει προκατηλημένο και σε αυτό. To backpack το επεξεργαστηκα και εγω, λογω θηκων ομως μου φανηκε μικρο. Τελικά εσύ πήρε αυτήν έτσι? http://www.tesco.com/direct/ellehammer-computer-briefcase-black/147-3043.prd ( πες μου σε ένα σπόιλερ αν μπορείς γιατί δεν πήρες To backpack ) θα πάω και θα την δω όπως είπες από κοντά αλλά επειδή είμαι κάμποσα χρόνια εκτός από αγορά τσάντας είπα να κάνω έρευνα στο τι παίζει αν είναι πράγματι τόσο ποιοτική όπως λες θα δω τι θα κάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις