Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κουβεντα ηταν για τα pummaro. Προφανως το Σαββατο ισχυε, αλλα απο σημερα δεν ισχυει - ενω υπηρχε διαφορετικη ενημερωση/εντυπωση εδω μεσα, γι αυτο εγραψα την εμπειρια μου μην "ταλαιπωρηθει" κανεις αλλος. ;)

Πάντως ΑΒ Πάτρας στην Εθνική ο μεγάλος, έχει όλα τα μέλισσα ζυμαρικά (εκτός απο τορτελίνια) μέχρι τις 22/11. Πήρα άλλα 4 πακέτα.

Δημοσ.

Στο θέμα της τσάντας ΕΚΟ: Στο πρατήριο στην Μ.Αντύπα (Θεσσαλονίκη) μου αρνήθηκαν και ήθελαν οπωσδήποτε και τα 8 κουπόνα. Πήγα μετά στην Γεωργικής Σχολής έβαλα 15ε καύσιμο (τόσο πήρε, γεμάτος ήμουν ήδη) και μου το έδωσαν με χαρά το σακίδιο πλάτης στα 20ε.

Το ευχαριστιέμαι ήδη καθε μέρα - είναι εξαιρετικής ποιότητας!

Είχε αρκετά;

Δημοσ.
Δημοσ.

footlocker στελνει ελλαδα??

σύμφωνα με φίλο guru που τον ρώτησα,

το footlocker στέλνει σε όλη την Ευρώπη εκτός από μια χώρα,

μάντεψε ποια ..

Η προσφορά πάντως ισχύει και στα φυσικά καταστήματα

Δημοσ.

footlocker στελνει ελλαδα??

σύμφωνα με φίλο guru που τον ρώτησα,

το footlocker στέλνει σε όλη την Ευρώπη εκτός από μια χώρα,

μάντεψε ποια ..

Η προσφορά πάντως ισχύει και στα φυσικά καταστήματα

το footlocker.com στέλνει Ελλάδα... όσο για τα φυσικά καταστήματα, είμαστε οι άτυχοι καθώς η προσφορά δεν ισχύει για καταστήματα Ελλάδας και Δανίας.

μπορείς να το διαβάσεις στους όρους χρήσης του κουπονιού..

• Like 2
Δημοσ.

το footlocker.com στέλνει Ελλάδα... όσο για τα φυσικά καταστήματα, είμαστε οι άτυχοι καθώς η προσφορά δεν ισχύει για καταστήματα Ελλάδας και Δανίας.

μπορείς να το διαβάσεις στους όρους χρήσης του κουπονιού..

Δηλαδή δεν μπορούμε να έχουμε την έκπτωση? απο το footlocker.eu δεν μπορούμε να παραγγείλουμε?

Δημοσ.

Το δοκίμασα στο footlocker.com και δεν το δέχεται.Δυστυχώς αφορά μάλλον μόνο στο .eu(το οποίο δε στέλνει στην Ελλάδα) και στα ευρωπαϊκά φυσικά καταστήματα.

Δημοσ.

Από το φυλλάδιο του Carrefour

-Ελαιόλαδο Άλτις Απαλό ή Παραδοσιακό 2lt από 11.20€ στα 9,52€ και με κουπόνι από livesmart -2,00€= 7,52€ Τελική

-Το πακέτο με τους καφέδες Nescafe και δώρο το επιτραπέζιο mixer στα 22,78€ +160 πόντους στην κάρτα

-KLINEX υγρά πανάκια από 2.80€ στα 2,10€ και με κουπόνι από livesmart -0,50€= 1,60€ Τελική

-KLINEX ULTRA PROTECTION 2lt από 3.70€ στα 2,77€ και με κουπόνι από livesmart -0,50€= 2,27€ Τελική

-KLINEX καθαριστικό πατώματος 1lt από 2.73€ στα 2,04€ και με κουπόνι από livesmart -0,80€= 1,24€ Τελική

Βασικά για να μπεις στο μακρο θέλεις την κάρτα τους που για να την βγάλεις πρέπει να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ.

Η αν εχεις συγγενη επαγελματια του ζητας να σου δωσει μια  και στο ταμειο που σε ρωτανε αν θελεις αποδειξη η τιμολογιο λες παντα αποδειξη.

Ειχα καρτα απο συγγενη και οταν πριν λιγα χρονια αλλαξε το μακρο τις καρτες του ζητησα και μου εδωσε μια καινουρια.

Παλιοτερα ειχε καλυτερες προσφορες το μακρο οχι τιποτα φοβερο ,οχι καλυτερεσς απο καρφουρ ας πουμε.

Δεν πηγαινα εδω και 3-4 χρονια μεχρ που ξαναπηγα πριν κανα εξαμηνο.

Τωρα τελευταια παλι κατι κανει με αυτες τις ας πουμε προσφορες ημερας.

Βασικα οι καλυτερες προσφορες του ειναι στα μη τροφιμα και ειναι αυτες που δεν αναφερονται σε φυλλαδια, ισως ειναι ξεστοκαρισμα ,αλλα επειδη ειναι τεραστιο θα ξεστοκαρει περισσοτερα πραγματα.

Για να δωσω μια ιδεα εχω παρει καταστροφεα εγγραφων με 9 ευρω, πουκαμισα με 3.5, παντελονι με 4,καλωδια  scart usb hdmi με 0,5 ,σκληρο δισκο 1 tb 3.5" 40 εuρω πριν 3 χρονια, βαλιτσακια για cd 200 θεσεων 3 ευρω.κλπ.Δεν ειχα ξεκινησει για κανενα απο αυτα απλα τα βρηκα.

Δημοσ.

Αυριο σαββατο ολες οι χυμα φετες δοχειου 5€/κιλο στα καρφουρ, υπενθυμιζω οτι δεν ισχυει για τους μαρινοπουλους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...