efkola Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Περασα και ΔΕΝ τα ειχε 1+1... 65 λεπτα το ενα. τα ειδα 1+1 το σαββατο νομιζω κολλητα με τα μελισσα αρα υποθετω οτι θα τα εχει ακομα .η μαρκα ειναι η κανονικη πουμαρο (οχι pl) και οντως η τελικη βγαινει 30 κατι λεπτα. Aν έχω καταλάβει σωστά και αναφέρεστε στα μισόκιλα κουτάκια pummaro,όντως το Σάββατο στα ΑΒ τα είχαν και σε 1+1 και με έκπτωση αλλά όχι σε όλα τα καταστήματα. Εγώ τα αγόρασα από το καινούριο δίπλα στα ΙΚΕΑ αλλά σε άλλο μικρότερο κατάστημα από το οποίο πέρασα την ίδια μέρα, δε θυμάμαι να υπήρχε παρόμοια προσφορά.
mary Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Παιδια εχει σε προσφορα στα ΑΒ το σκιπ υγρο με επιταγη 6 ευρω, δλδ βγαινει περιπου 7. Συμφερει λετε; Εχω ξεμεινει απο υγρο ...
efkola Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Mary1,αν πας στο μεγάλο ΑΒ δίπλα στα ΙΚΕΑ,έχει(είχε τουλάχιστον το Σάββατο!) δώρο μαζί με το μπουκάλι των 40 μεζούρων ακόμα ένα μπουκάλι skip δεμένα σε πλαστική συσκευασία+εννοείται την επιταγή των 6 ευρώ που αναφέρεις Edit:Τώρα παρατήρησα ότι είσαι από Θεσ/κη.Τσέκαρε μήπως σε κάποιο κατάστημα πάνω υπάρχει αυτή η συσκευασία. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τα melissa no10 σπαγγετίνι τα έχει 1+1 (όχι όλα τα melissa όμως) σίγουρα. Η κουβεντα ηταν για τα pummaro. Προφανως το Σαββατο ισχυε, αλλα απο σημερα δεν ισχυει - ενω υπηρχε διαφορετικη ενημερωση/εντυπωση εδω μεσα, γι αυτο εγραψα την εμπειρια μου μην "ταλαιπωρηθει" κανεις αλλος. : επισης ο βασιλοπουλος ειχε διπλα στα μελισσα (1+1), πουμαρο 1+1 και με το -20% βγαινει 30 λεπτα το κουτι. Μαλλον αναφερθηκε λιγο αργα, "κατοπιν εορτης"... Παιδια εχει σε προσφορα στα ΑΒ το σκιπ υγρο με επιταγη 6 ευρω, δλδ βγαινει περιπου 7. Συμφερει λετε; Εχω ξεμεινει απο υγρο ... Οχι! Θα τυπωσεις 2 κουπονακια (-2.50) απο livesmart για το δυνατο μικρο πως λεγεται της σκιπ, θα βρεις συσκευασιες 26 μεζουρων με στικερ -2.5€ και με 0.85 τελικη χ2 = 1.70 θα παρεις 52 μεζουρες. (7.70 θα δωσεις αλλα θα παρεις και δωροεπιταγη 6 ευρω αφου εχει 100 ποντους εκαστο) 1
kostass__ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Περασα και ΔΕΝ τα ειχε 1+1... 65 λεπτα το ενα.σορρυ τοτε ελπιζω να μην πηγες matrix και ολα τα παιδια τσαμπα εξαιτιας μου.Πάντως ειχε και τα 7 νουμερο μακαρονια 1+1 οταν πηγα εγω. Κριμα για τα πουμαρο. Μαλλον δημιουργησα κομφουζιο, ζητω ξανα συγνωμη.
comfuzio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον δημιουργησα κομφουζιο, ζητω ξανα συγνωμη. Όχι προ υπήρχα! 8
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 σορρυ τοτε ελπιζω να μην πηγες matrix και ολα τα παιδια τσαμπα εξαιτιας μου. Πάντως ειχε και τα 7 νουμερο μακαρονια 1+1 οταν πηγα εγω. Κριμα για τα πουμαρο. Μαλλον δημιουργησα κομφουζιο, ζητω ξανα συγνωμη. Κανενα κομφουζιο, δεν εγινε τιποτα, cool. Πηρα 2 σκιπακια ετσι και αλλιως τα οποια θα τα επαιρνα αλλη στιγμη - απλα με πηγες πιο νωρις. Απλα το εγραψα μην τυχον παει κανεις αλλος μονο γι αυτα. 1
kostass__ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Οκ γιατι αισθανθηκα ασχημα! επος το μηνυμα του κομφουζιου!! 2
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Απο κρητικό πηρα εγω την φραπεδιερα του nescafe με τους καφέδες στα 27,90€. Μονο μονο η καφέδες εχουν κάνα 20€ Τα μηχανάκια πάντως Με το λογότυπο του nescafe είναι αθάνατα.εχω 3 χειρος κ τα τρια τουλαχιστον 6 χρόνια δουλευουν ακόμη. To θέμα είναι στα 27,90 είναι προσφορά ? Έχω την εντύπωση ότι πληρώνεις την φραπεδιέρα όπου την βρίσκεις στα 8-10Ε μια τέτοια. ΥΓ: Ελπίζω και οι καφέδες να λήγουν σε κανονικό χρόνο και όχi τον 12/14.
mary Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Οχι! Θα τυπωσεις 2 κουπονακια (-2.50) απο livesmart για το δυνατο μικρο πως λεγεται της σκιπ, θα βρεις συσκευασιες 26 μεζουρων με στικερ -2.5€ και με 0.85 τελικη χ2 = 1.70 θα παρεις 52 μεζουρες. (7.70 θα δωσεις αλλα θα παρεις και δωροεπιταγη 6 ευρω αφου εχει 100 ποντους εκαστο) Με το ιδιο ονομα, θα το δεχτουν; Αν βαλω της μανας μου, φοβαμαι πως θα μου ζητησουν ταυτοτητα
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μελη εχουν παρει και με το ιδιο ονομα. Επισης εχουν αναφερει ολοι εδω, οτι τα livesmart δεν εχουν αναγκη ταυτοτητας (δεν ζητηθηκε σε κανεναν), αλλωστε δεν το γραφει πανω οτι απαιτειται καποια ταυτοποιηση οπως οι "αλλοι". 1
kostass__ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εχω παει με 6 κουπονια live smart. αραδειαζεις παιρνεις φευγεις! Με ιδιο ονομα με διαφορετικο με σχεδον ιδιο. Ουδεν πρόβλημα μεχρι τωρα. Παντως τείνω να πιστέψω πως ειναι θεμα καταστηματων. Σε καποια ζητουν σε καποια οχι και σε καποια ουτε εξακριβωση τετοιος ελεγχος. Αριθμο ταυτότητας πχ μου εχουν ζητησει ελεος... 1
mary Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Θα παω τη Τεταρτη για να επωφεληθω και το -10% που χουμε εμεις οι Σαλονικεις ( ) και θα σας πω αν βρηκα στης γειτονιας μου και αν μου τα δεχτηκαν και τα 2.
dimigar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εχω παει με 6 κουπονια live smart. ...... Εγώ έχω πάει με 10 κουπόνια με ίδιο όνομα... 1
kostass__ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Επισης μια αλλη ευκολη λυση είναι φωτοτυπια την ταυτοτητα του αλλου ατομου στα κουπονια και έτοιμος-η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις