Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτυχε! Νοσηλεύεται ο πατέρας μου στη Σωτηρία και πηγαίνοντας απέναντι για το λεωφορείο λέω δε πάω να ρωτήσω στη ΕΚΟ...

Περαστικά.

Εμένα πήγε ένας γνωστός μου στη Χαμοστέρνας και του τα έδιναν στη κανονική λιανική τιμή αφού δεν είχε κουπόνια.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H πιτσα φαν εχει μια πιτσα δωρο + παραγγελια 4 ευρω το λιγοτερο σε οποιον παραγγειλει απο την εφαρμογη της σε αντροιντ και ιος! Εγω το τιμησα!! B)

Ρε συ προσπάθησα και δε κατάφερα να παραγγείλω, δεν δεχόταν την διεύθυνση που του έδινα (ότι διεύθυνση και να έδινα) με τίποτα...

Ούτε μου έβγαζε αυτή τη πινέζα που έλεγε να διαλέξω το σπίτι μου...

Δημοσ.

Αυτή τη βδομάδα ο ΑΒ θα έχει -50% στα Babylino και όλα τα ζυμαρικά '''Μέλισσα'' 1+1 κ κάποιες ακόμα προσφορές που δεν πρόλαβα να συγκρατήσω.

Μασούτης από 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου:

-40% σε όλα τα προϊόντα Pantene,Oral b(εκτός της ηλ.οδοντόβουρτσας) και στα ξυριστικά Gillette(εκτός των ανταλλακτικών)

-30% σε όλα τα γεμιστά μπισκότα κ cookies Παπαδοπούλου

-40% σε όλους τους χυμούς ΗΒΗ και σε όλα τα αναψυκτικά ΗΒΗ,PEPSI 1,5lt

-Μπανάνες dole 99 cents/κιλό

-30% σε όλα τα συσκευασμένα τυροκομικά ''Μπέλας''

-30% στη συσκευασία 1 κιλού στο στραγγιστό γιαούρτι ''Κολιός'' 10% και 2% λιπαρά

ΥΓ:Dimigar,ευχές για καλή ανάρρωση στον πατέρα σου!

Δημοσ.

Περαστικά.

Εμένα πήγε ένας γνωστός μου στη Χαμοστέρνας και του τα έδιναν στη κανονική λιανική τιμή αφού δεν είχε κουπόνια.

Ευχαριστώ πολύ. Μια πνευμονία ήταν και είναι σε αποδρομή..

Ας πάει (πάτε) στην ΕΚΟ εκεί που πήγα και εγώ και χωρίς γιατί και πως, θα έχει (έχετε) τις τσάντες που θέλει στη μειωμένη τιμή..

ΥΓ:Dimigar,ευχές για καλή ανάρρωση στον πατέρα σου!

Ευχαριστώ πολύ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασιλόπουλος

8804284891166.jpg

8804292034590.jpg

8804292231198.jpg

8804292624414.jpg

8804340039710.jpg

Makro 17 Νοεμβρίου

1.jpg

Makro 18 Νοεμβρίου

2.jpg

ΕΛΟΜΑΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 20 εως ΣΑΒΒΑΤΟ 22 Νοεμβρίου

THLEOPTIKO%20ELOMAS%204.jpg

THLEOPTIKO%20ELOMAS%206.jpg

THLEOPTIKO%20ELOMAS%205.jpg

Market IN 17 - 22 Νοεμβρίου

disc2.png     disc1.png

Βερόπουλος εως τετάρτη

Carrefour 17 και 18 Νοέμβριου
-Milner -30%
-Παριζα βραστη carrefour 2.99 κιλό 
-Ψωμι τοστ carrefour 1€ 
-Καθαριστικα σπιτιου -25% 
-Head soulders wash &go -40%
-Κρασι λευκο κοκκινο 1€

Για κάθε 20€ αγορές σε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δωροεπιταγή 5€
Ισχύει από 17-22 Νοεμβρίου 

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 3
Δημοσ.

επισης ο βασιλοπουλος ειχε διπλα στα μελισσα (1+1), πουμαρο 1+1 και με το -20% βγαινει 30 λεπτα το κουτι.

το -20% στις ντοματες ηταν την προηγουμενη εβδομαδα, η τιμη γενικα του πουμαρο ειναι 0,60€+, αρα αφου τα εχει 1+1 βγαινει 0,30 το κουτι. Σωστα κωστα? Ηταν το πουμαρο το κανονικο η' μαρκα αβ?
Δημοσ.

μια και το συζητούσαμε λίγες μέρες πριν εδώ μέσα....στα lidl από σήμερα έχει βάση για κάψουλες dolcegusto/nespresso στα 5,99...πρέπει να ναι η καλύτερη τιμή του κόσμου...

εγω τις nespresso τις πεταω μεσα σε ενα κουτι απο καψουλες illy :devil:

δεν βλεπω τιποτα τρελες προσφορες αυτη την εβδομαδα..

• Moderators
Δημοσ.

Η εκπτωση του 10% στον ΑΒ θα ειναι Τριτη ή Τεταρτη αυτην την εβδομαδα?

Μονο για Θεσσαλονικη μιλας φανταζομαι, να το γραψουμε γιατι θα "μπερδευτει" κοσμος.

Δημοσ.

Για την κάρτα με πόντους του Βερόπουλου

table1.png

table1b.png

Κερδίστε 6€ έκπτωση κάθε φορά που συγκεντρώνετε 200 ΒΕΡΟs!

Το θέμα είναι να βγάζουν προσφορές όπως ο Βασιλόπουλος με πολούς πόντους δώρο μαζί με το προϊόν...Ίδωμεν

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό που στο livesmart δύο κουπόνια μου φαίνονται ήδη εκτυπωμένα και στους δύο λογαριασμούς μου ενώ τα έχω εκτυπώσει μόνο σε έναν;;Έχει τύχει και σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο;

Αν έχει κάποια σημασία...1.έχω δηλώσει τα ίδια στοιχεία(όνομα,διεύθυνση κτλ) και 2.μπαίνω από το ίδιο laptop.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...