MikeJ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 H πιτσα φαν εχει μια πιτσα δωρο + παραγγελια 4 ευρω το λιγοτερο σε οποιον παραγγειλει απο την εφαρμογη της σε αντροιντ και ιος! Εγω το τιμησα!! Μια χαρά, όπως και τότε με την πρώτη παραγγελία από το σάιτ ίσχυε το ίδιο (αρκεί να ήταν άλλο e-mail και κινητό τηλέφωνο) Είχα παραγγείλει δίνοντας τους αριθμούς κινητών όλων των γειτόνων εδώ στην εστία ... χαχαχα Τώρα θα πρέπει να τους κατεβάσω και την εφαρμογή στο κινητό.... Πάντως σαν την Ντόμινος πριν κάτι χρόνια που έδινε ένα κομμάτι για κάθε e-mail φίλου σου που έκανε εγγραφή μετά από δική σου σύσταση δεν έχει ξανα υπάρξει... Πρέπει να είχα φτιάξει μερικές εκατοντάδες λογαριασμούς e-mail και είχα βαρεθεί να τρώω τζάμπα πίτσα.....
sakel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά, όπως και τότε με την πρώτη παραγγελία από το σάιτ ίσχυε το ίδιο (αρκεί να ήταν άλλο e-mail και κινητό τηλέφωνο) Είχα παραγγείλει δίνοντας τους αριθμούς κινητών όλων των γειτόνων εδώ στην εστία ... χαχαχα Τώρα θα πρέπει να τους κατεβάσω και την εφαρμογή στο κινητό.... Πάντως σαν την Ντόμινος πριν κάτι χρόνια που έδινε ένα κομμάτι για κάθε e-mail φίλου σου που έκανε εγγραφή μετά από δική σου σύσταση δεν έχει ξανα υπάρξει... Πρέπει να είχα φτιάξει μερικές εκατοντάδες λογαριασμούς e-mail και είχα βαρεθεί να τρώω τζάμπα πίτσα..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μα δεν φταις εσυ ! απλα το τζαμπα ειναι καλυτερο 1
teodor_ch Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Έλεγε οτι είναι αδύνατον να βρεις πελαγισια 100% η σε κοροϊδεύουν η το έχουν σκάσει απο κάπου. Βέβαια δεν θα το πιστέψω 100% αυτό γιατι μπορει να θελαν να περασουν αυτο το μήνυμα για δικα τους συμφέροντα.. ]Απο την άλλη το θεωρώ αστείο να ψάχνω για πελαγισια η να πηγαίνω στον δικο μου χασάπη γιατί εχει τα ντοπια κρέατα.. Επειδή έφαγα χτές ιχθυοκαλλιέργειας για δοκιμή, υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά με τη πελαγίσια του ψαρά μου.
drdedus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μηπως είστε ο ιδιος? πλάκα κάνω. Τσιπούρα παίρνω μονο ιχθυοκαλλιέργειας για ευνόητους λόγους... Υπάρχουν αλλα. ψάρια που παίρνω απο ΤΟΥΣ ψαράδες Τις τσιπούρες τις είχε 30% με το στικερ το γνωστό. Το -50 δεν το καταλαβα εγω καλά?είναι -2 ευρώ το κιλο προσφορά εβδομάδας και επειδή θα λήξουν τις βγαζει επιπλέον -30% σύνολο περίπου -50% 2
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τελικά η δωρεάν πρώτη παράδοση ισχύει στους καφέδες ή όχι; Ξέρει κανείς; Ισχύει! το έχω αναφέρει πιο πάνω. Χρεώνεται όμως η αντικαταβολή
kwma Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Πήρα κι εγώ τσάντα laptop και backpack Ellehammer με την προσφορά της ΕΚΟ. Άριστη ποιότητα, made in China! Διαστάσεις τσάντας laptop: 39 Χ 30 Χ 14 εκ. Διαστάσεις backpack: 44 Χ 30,5 Χ 19 εκ. Ευχαριστώ τον NICK1982 για την ενημέρωση και τους loupis και pjdbo για τις διευκρινήσεις.
moredread Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ενημέρωση: η απλώστρα ρούχων AB αλουμινίου προσφορά στα 10 ευρώ, είναι πολύ καλής ποιότητας! 2
gkarabid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πήρα κι εγώ τσάντα laptop και backpack Ellehammer με την προσφορά της ΕΚΟ. Άριστη ποιότητα, made in China! Διαστάσεις τσάντας laptop: 39 Χ 30 Χ 14 εκ. Διαστάσεις backpack: 44 Χ 30,5 Χ 19 εκ. Ευχαριστώ τον NICK1982 για την ενημέρωση και τους loupis και pjdbo για τις διευκρινήσεις. Εχουμε καποιο λιγκ να δουμε τα προιοντα που δινει η EKO,θελω ενα τσαντακι ώμου και διαβαζω καλα σχολια για την ποιοτητα τους.
pagour3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εχουμε καποιο λιγκ να δουμε τα προιοντα που δινει η EKO,θελω ενα τσαντακι ώμου και διαβαζω καλα σχολια για την ποιοτητα τους. http://www.eko.gr/NewsDetails.aspx?lan=1&id=253 1
arris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εχουμε καποιο λιγκ να δουμε τα προιοντα που δινει η EKO,θελω ενα τσαντακι ώμου και διαβαζω καλα σχολια για την ποιοτητα τους. Ορίστε http://www.eko.gr/uploads/EKO_Ellehammer_Promotion.pdf
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ενημέρωση: η απλώστρα ρούχων AB αλουμινίου προσφορά στα 10 ευρώ, είναι πολύ καλής ποιότητας! Ποτε την εχει να παρω μια ισως και δυο γιατι με τα μικρα εχει βαρεσει μπιελα το πλυντηριο.
smpt Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ως 26/11. Στο κατάστημα δίπλα στην ΕΡΤ τις είχε δίπλα στην είσοδο, αλλά ήταν λίγες. Προφανώς το ιδιο ισχύει και στα άλλα ΑΒ. Οπότε καλό είναι να πας Δευτέρα. 1
djuan1988 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πήρα κι εγώ τσάντα laptop και backpack Ellehammer με την προσφορά της ΕΚΟ. Άριστη ποιότητα, made in China! Διαστάσεις τσάντας laptop: 39 Χ 30 Χ 14 εκ. Διαστάσεις backpack: 44 Χ 30,5 Χ 19 εκ. Ευχαριστώ τον NICK1982 για την ενημέρωση και τους loupis και pjdbo για τις διευκρινήσεις. Έχει αγοράσει κανείς από Θεσσαλονίκη το backpack χωρίς τα κουπόνια (στην τιμή με την έκπτωση φυσικά);
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Θα παω αυριο μπας και προλαβω καμια γιατι μια εχω εδω και ουτε για να περιστερια δεν κανει.
kokalo21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εχουμε καποιο λιγκ να δουμε τα προιοντα που δινει η EKO,θελω ενα τσαντακι ώμου και διαβαζω καλα σχολια για την ποιοτητα τους. Ειδικά το τσαντάκι ώμου είναι εξαιρετικής ποιότητας και πολύ ευρύχωρο...... άριστη αγορά από κάθε άποψη... εγώ πήρα 2..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις