hara75gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Οκ, μαλακτικά και απορυπαντικά στοκάραμε για φέτος, κανά αποσκληρυντικό να βγει και κλείσαμε με το θέμα πλυντήριο
dimigar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αποσκληρυντικό θα βάζεις σόδα μαγειρική ή πλυσίματος. Φθηνή και σίγουρη! http://ftiaxnokallyntika.gr/products-page/sodes-klp-gia-to-noikokyrio/soda-plyntiriou-sodiumkrystalloi-anthrakikoy-natrioy-carbonate-sodium-carbonate/ 4 ευρώ το κιλό η σκόνη..(από κατάστημα χημικών στη Γερανίου, Ομόνοια) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από dimigar 1
mary Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αποσκληρυντικό θα βάζεις σόδα μαγειρική. Φθηνή και σίγουρη! say that again? Μολις γκρεμιστηκε ο κοσμος της μαναςμ.
fantakola Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Σωστα τα λεει Σοδα μαγειρικη για τα αλατα σε ολες τις συσκευες Σε καθε πλυντηριο βαζω ενα κουταλια της σουπας σοδα Η σοδα μπορει να λειτουργησει και σαν μαλακτικο, αυτο για οσους δεν γουσταρουν ενδεχομενως την χρηση χειμικων μαλακτικων Εγω και για καθαρισμο εσπρεσιερας+καφετιερας χρησιμοποιω σοδα Στην καφετιερα γαλικου βεβαια, το ξυνο ειναι καλυτερο, ενω στην εσπρεσιερα η σοδα 1
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Βασικά η μαγειρική σόδα είναι καταπληκτικά ευεργετικό προϊόν, κάνει απίστευτα πράγματα.
xouzouris1978 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Η συνήθης αρχική τιμή στις κάψουλες είναι 4,80 και στο Μαρινόπουλο αλλά και στο σαιτ του Dolce Gusto έχει πάει 5,10 περίπου (πήρε αύξηση) οπότε ναι στα 3,42 που βγαίνει στο welovesupermarket είναι καλή τιμή.... Παράγγειλα και εγώ για πρώτη φορά και μια χαρά... δωρεάν μεταφορικά για πρώτη παραγγελία... Τα έφεραν σε 1,5 μέρα... καλησπέρα.πρώτο post.η τιμή στις κάψουλες καλή.στα πρατήρια shell έχουν 4,95€ οι dolce gusto.αναφορικά με τον nescafe...για κάποιο λόγο στο welovesupermarket συμφέρει να αγοράσεις δύο συσκευασίες των 100 γραμμαρίων παρά αυτή των 200 γρ. εκτός και αν θέλεις δώρο το χτυπητήρι.
gregdel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω των 300γρ (nescafe) είναι η καλύτερη τιμή... γυρω στα 5,70
drdedus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Οποιος εχει lidl μπορεί να στοκαρει αν βρει βέβαια τσιπούρα και χοιρινά με -50 συνολο. Εγω στοκαρα πολύ .. ελπίζω να είναι καλή η τσιπούρα (σαν το λαυρακι) και όχι σαν τον αθλιο σολομο το καλοκαίρι. Στον φρέσκο βέβαια αλλάζει ελαφρώς η γεύση στην κατάψυξη αλλα αυτός ηταν απο την αρχή χάλια.
teodor_ch Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Οποιος εχει lidl μπορεί να στοκαρει αν βρει βέβαια τσιπούρα και χοιρινά με -50 συνολο. Εγω στοκαρα πολύ .. ελπίζω να είναι καλή η τσιπούρα (σαν το λαυρακι) και όχι σαν τον αθλιο σολομο το καλοκαίρι. Στον φρέσκο βέβαια αλλάζει ελαφρώς η γεύση στην κατάψυξη αλλα αυτός ηταν απο την αρχή χάλια. Η τσιπούρα δεν είναι "ελευθέρας βοσκής" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Βασικά η μαγειρική σόδα είναι καταπληκτικά ευεργετικό προϊόν, κάνει απίστευτα πράγματα. +1 και το ξύδι λεμόνι . Φτιάχνεις πολύ δυνατά και φυσικά καθαριστικά. 1
arxaggelos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Στον ΑΒ είδα ότι είχε τις κάψουλες Τάσσιμο -20%.... αν και δεν το είχαν διαφημίσει κάπου... Βέβαια στο https://www.welovesupermarket.gr τις έχει -30 % με δωρεάν τα μεταφορικά στην πρώτη παραγγελία όπως έμαθα εχθές.... Βλέπω καλές τιμές για να στοκάρω κάποιους καφέδες. Αλλά είναι σίγουρο ότι είναι δωρεάν τα πρώτα μεταφορικά; Νομίζω είναι μόνο για πάνες.
silmarien Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Οποιος εχει lidl μπορεί να στοκαρει αν βρει βέβαια τσιπούρα και χοιρινά με -50 συνολο. Δεν λέει κάτι γι αυτο στην ιστοσελίδα τους.
drdedus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Η τσιπούρα δεν είναι "ελευθέρας βοσκής" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...Ειχε ενα ντοκιμαντέρ πέρσι για τις ιχθυοκαλλιέργειες...Σε μια φάση έλεγε ότι οταν ειχαν ερθει Νορβηγοι νομιζω για να μας δώσουν "τα φωτα" θέλησαν οι δικοί μας να τους κάνουν το τραπέζι με πελαγισια τσιπούρα αλλα δεν έβρισκαν ούτε στην ιχθυόσκαλα Όλα αυτά τέλη 80? Έλεγε οτι είναι αδύνατον να βρεις πελαγισια 100% η σε κοροϊδεύουν η το έχουν σκάσει απο κάπου. Βέβαια δεν θα το πιστέψω 100% αυτό γιατι μπορει να θελαν να περασουν αυτο το μήνυμα για δικα τους συμφέροντα.. ]Απο την άλλη το θεωρώ αστείο να ψάχνω για πελαγισια η να πηγαίνω στον δικο μου χασάπη γιατί εχει τα ντοπια κρέατα..
June Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω των 300γρ (nescafe) είναι η καλύτερη τιμή... γυρω στα 5,70 300gr που έχει με 5,70€; Εγώ μόνο αυτό βλέπω.. https://www.welovesupermarket.gr/index.php?option=com_findastic&cat=11438#/stigmiaios/12254823-haz-nescafe-classic-pouch-stigmiaio-rofima-300gr-hazelnut-115gr
arxaggelos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τελικά η δωρεάν πρώτη παράδοση ισχύει στους καφέδες ή όχι; Ξέρει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις