makfil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Σε αντίθεση με τον ΑΒ Χαλανδρίου, που βλέπω στη φωτό σου ότι έχει μεγάλη ποικιλία στο 26, το κατάστημα Καλογρέζας έχει αρκετά με sticker αλλά μόνο σε μπλε. Από αυτό φαίνεται και η ταξική διαφοροποίηση μεταξύ των κατοίκων των δύο δήμων ... Πήρα 2 με 2 κουπόνια στην ίδια απόδειξη, και σχεδόν με το ίδιο ονοματεπώνυμο. Νομίζω ότι η ταμίας κοιτάει μόνο την ημερομηνία λήξης των κουπονιών και όχι το όνομα. 1
lambroszekis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 https://www.dropbox.com/s/sd9lyx9y3uyc8o3/soupline.png?dl=0 Να τολμήσω να κάνω πρόβλεψη για την εβδομάδα απο 24/11, όλα τα soupline -50%... Η προσφορά στο -50% πάει κυκλικά απο αλυσίδα σε αλύσιδα και ίσως έφτασε η σειρά πάλι του ΑΒ Στα συν τοις άλλοις είναι και νεο άρωμα αρά θέλουν να το προωθήσουν παραπάνω με τους 100πόντους...(όπως και το πορτοκαλι μπουκαλι απο την επικη προσφορά) Εγω πάντως ήδη ετοιμάζω τα ψιλά μου
kmarios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Σε αντίθεση με τον ΑΒ Χαλανδρίου, που βλέπω στη φωτό σου ότι έχει μεγάλη ποικιλία στο 26, το κατάστημα Καλογρέζας έχει αρκετά με sticker αλλά μόνο σε μπλε. Από αυτό φαίνεται και η ταξική διαφοροποίηση μεταξύ των κατοίκων των δύο δήμων ... Πήρα 2 με 2 κουπόνια στην ίδια απόδειξη, και σχεδόν με το ίδιο ονοματεπώνυμο. Νομίζω ότι η ταμίας κοιτάει μόνο την ημερομηνία λήξης των κουπονιών και όχι το όνομα. Πήγα και εγώ κατά τις 10:00 και με στραβοκοίταγε, εδικά όταν τις έδωσα την δωροεπιταγή των 6Ε και μου έδωσε καινούργια
dimigar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Επίσης τα 40αρια SKIP έχουν sticker -3,5€ και 150 πόντους!!
SKRUTZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Επίσης τα 40αρια SKIP έχουν sticker -3,5€ και 150 πόντους!! Ναι αλλά δεν αξίζει νομίζω. πρέπει να βγα'ινει στα 3 ευρώ το μπουκάλι τελική και με κουπόνι και με πόντους. Ενώ το μικρό 0,85€
dimigar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Σωστά. Η πλύση στο μικρό μπουκάλι βγαίνει 0,032€ ενώ στο μεγάλο 0,054€.
gregdel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς αν οι καφέδες που έχει προσφορά το welovesupermarket είναι σε καλή τιμή? Δηλαδή η αρχική τιμή τους είναι κανονική ή ακριβότερη από τα sm? Για dolce gusto... ... επίσης ο nescafe των 300γρ και 750γρ είναι κόκκοι ή σκόνη?
drdedus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την υπόδειξη για τα skip 2 κουπόνια ιδια απόδειξη με ονοματα που δεν υπαρχουν σε καμια γλώσσα.. μια και έχασα τα skip 16 μεζουρες είπα να στοκαρω μερικά από αυτα
MikeJ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς αν οι καφέδες που έχει προσφορά το welovesupermarket είναι σε καλή τιμή? Δηλαδή η αρχική τιμή τους είναι κανονική ή ακριβότερη από τα sm? Για dolce gusto... ... επίσης ο nescafe των 300γρ και 750γρ είναι κόκκοι ή σκόνη? Η συνήθης αρχική τιμή στις κάψουλες είναι 4,80 και στο Μαρινόπουλο αλλά και στο σαιτ του Dolce Gusto έχει πάει 5,10 περίπου (πήρε αύξηση) οπότε ναι στα 3,42 που βγαίνει στο welovesupermarket είναι καλή τιμή.... Παράγγειλα και εγώ για πρώτη φορά και μια χαρά... δωρεάν μεταφορικά για πρώτη παραγγελία... Τα έφεραν σε 1,5 μέρα...
dimigar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα στους καφέδες είναι να μην λήγουν σύντομα..
ekkli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Σε αντίθεση με τον ΑΒ Χαλανδρίου, που βλέπω στη φωτό σου ότι έχει μεγάλη ποικιλία στο 26, το κατάστημα Καλογρέζας έχει αρκετά με sticker αλλά μόνο σε μπλε. Από αυτό φαίνεται και η ταξική διαφοροποίηση μεταξύ των κατοίκων των δύο δήμων ... Πήρα 2 με 2 κουπόνια στην ίδια απόδειξη, και σχεδόν με το ίδιο ονοματεπώνυμο. Νομίζω ότι η ταμίας κοιτάει μόνο την ημερομηνία λήξης των κουπονιών και όχι το όνομα. Μου έτυχε νέα ταμίας στα ΑΒ που είδε τα κουπόνια και μόνο τα κλάματα δεν έβαλε και φώναξε την προϊσταμένη που της είπε επί λέξη, θα κοιτάς την ημερομηνία λήξης του κουπονιού και το προϊόν του κουπονιού να είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που αγοράσανε. Βέβαια και σήμερα που πήγα και είχα δεύτερο κουπόνι σε άλλο όνομα είχα ταυτότητα μαζί, για να μην προκαλώ.
MikeJ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω τον 10ο του 2015 έληγαν αυτοί που μου έφεραν... Αν και προσωπικά δε πιστεύω ότι τρέχει και κάτι για μερικούς μήνες, ειδικά με τις κάψουλες που είναι μόνο καφές... Σκόνη είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις