Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

8,85€ -2,5€ από sticker =6.35 -2.5€ από livesmart =3.85€ και 100 πόντους -3€ Τελική στα 0,85€ το τεμμάχιο.Πολύ καλό μου φένεται....

Με αγορά 2 πέρνουμε και κατευθείαν την επιταγή -6€

Τρεχάτε να προλάβεται μόνο με sticker -2,5€ αλλιώς δεν αξίζει.

στον αβ αχαρναι λεωφ καραμανλη εχει αρκετα με το στικερ -2,5€
Δημοσ.

λογικα θα υπαρχουν αρκετα μεχρι να παμε τα λαγωνικα του insomnia  B)  να τα εξαφανισουμε γιατι ειναι πανακριβα αλλιως.

κανα μαλακτικο τωρα γιατι με τοσο απορυπαντικο τα ρουχα θα βγαινουν κοκκαλο σε λιγο καιρο!

Δημοσ.

Ωραία τα κουπόνια από επιθυμίες και livesmart...αν εκτυπώνονταν κιόλας...από επιθυμίες δεν κατάφερα ποτέ....από livesmart άλλοτε συνεργάζεται άλλοτε οχι....

Δημοσ.

Ωραία τα κουπόνια από επιθυμίες και livesmart...αν εκτυπώνονταν κιόλας...από επιθυμίες δεν κατάφερα ποτέ....από livesmart άλλοτε συνεργάζεται άλλοτε οχι....

Αν δεν είναι σωστά σεταρισμένος ο εκτυπωτής λογικό είναι να μη τυπώνει (πχ αν αποθηκεύει τα έγγραφα προς εκτύπωση).

Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που χρειάζονται & κάποιες που δεν επιτρέπονται για να τυπώσεις από αυτές τις σελίδες.

Διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες.

Δημοσ.

λογικα θα υπαρχουν αρκετα μεχρι να παμε τα λαγωνικα του insomnia  B)  να τα εξαφανισουμε γιατι ειναι πανακριβα αλλιως.

κανα μαλακτικο τωρα γιατι με τοσο απορυπαντικο τα ρουχα θα βγαινουν κοκκαλο σε λιγο καιρο!

Μαλακτικά είχαμε πάρει 8-10 μπουκαλάκια πάλι από ΑΒ με 0,05€ και είμαστε OK.

• Like 2
Δημοσ.

Δωρο επιτραπεζια φραπεδιερα nescafe με αγορα καφεδων, συγκεκριμενα nescafe classic 200gr +300gr, nescafe classic decafeine100gr, espresso 100gr, gold blend 100gr. Ειναι ολα μαζι σε κουτα μαζι με το μιξερ που μου φανηκε της προκοπης με ποτηρι inox αξιας 15-20€ περιπου.Στον ΑΒ 29,11€ με δωρο 40 ποντος στην καρτα, Γαλαξιας 25€ περιπου.

Δημοσ.

Παιδιά το backpack και γενικότερα τις τσάντες που δίνει η ΕΚΟ με τα κουπονάκια τίς πήρε κανείς;

Σκέφτομαι για το backpack  αλλά δεν έχω δεί ποιότητα και αν γενικότερα αξίζει το 20άρικο.

Για τα λεφτά του είναι super. Πολύ ποιοτικά. (Χωράει και 17ari laptop).

• Like 1
Δημοσ.

Στα ΑΒ Βασιλόπουλος επιτρέπουν 2 ίδια κουπόνια με διαφορετικό όνομα στην ίδια απόδειξη; (πχ για τα σκιπ της προσφοράς)

Δημοσ.

Αν δεν είναι σωστά σεταρισμένος ο εκτυπωτής λογικό είναι να μη τυπώνει (πχ αν αποθηκεύει τα έγγραφα προς εκτύπωση).

Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που

& κάποιες που δεν επιτρέπονται για να τυπώσεις από αυτές τις σελίδες.

Διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες.

Με τον ίδιο εκτυπωτή και τις ίδιες ρυθμίσεις άλλοτε εκτυπώνει άλλοτε οχι...
Δημοσ.

εχετε παρατηρήσει ποτέ πάνω στα κουπονια μολις τα δινετε στο ταμειο να γραφουν με στιλο ΑΚΥΡΟ/(ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΤΛ)

οσες φορες εδωσα κουπονια σε διαφορα sm σημερα το ειδα πρωτη φορα στον ΑΒ

Δημοσ.

Οχι με στυλο, αλλά εχω δει πχ να τα περναν στη μηχανη και τα σκαναρει/γραφει κατι προκειμενου υποθετω να μη τα δει καποιος και τα ξαναχρησιμοποιησει...

Δημοσ.

Δεν το συζητάμε, όποιος βρεί με sticker -2.50€ παίρνει 2 τεμμάχια στα 1,70€ και συμφέρει πάρα πολύ.Μπράβο fou που το ανακάλυψες και μας ενημέρωσες

Στα ΑΒ Βασιλόπουλος επιτρέπουν 2 ίδια κουπόνια με διαφορετικό όνομα στην ίδια απόδειξη; (πχ για τα σκιπ της προσφοράς)

κι εγώ αυτή την απορία έχω παιδιά αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος

γενικά για αγορά πολλαπλών συσκευασιών με κουπόνια livesmart/epithymies τι κάνουμε;

1. εκτυπώνουμε το ίδιο κουπόνι πολλές φορές; (ίδιο όνομα και ίδιο barcode σε κάθε κουπόνι)

2. εκτυπώνουμε διαφορετικά κουπόνια με το ίδιο όνομα; (ίδιο όνομα αλλά διαφορετικό barcode σε κάθε κουπόνι)

3. εκτυπώνουμε διαφορετικά κουπόνια με διαφορετικά ονόματα; π.χ στης μάνας, αδερφής κτλ (διαφορετικό όνομα και διαφορετικό barcode σε κάθε κουπόνι)

πως το κάνουμε για να μην έχουμε πρόβλημα στο ταμείο;

μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...