SKRUTZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ΕΛΟΜΑΣ 13-15 Νοεμβρίου http://www.youtube.com/watch?v=_n96eV88Opo
lambroszekis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ο βασιλοπουλος δεν θα βγαλει φυλλαδιο καινουργιο σημερα? όχι σήμερα. αύριο θα το βγάλει Βρήκα ένα σήμερα εξω απο την πολυκατοικία μου, με μια γρήγορη ματιά δεν είδα κάτι ενδιαφέρον, παρά μόνο σκιπ υγρό 40μεζ περίπου 13€ το οποίο το συνδυάζεις με κουπόνι απο livesmart -2.5€ και στο τέλος κερδίζεις και μια δωροεπιταγή 6€ απο τον ΑΒ
SKRUTZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 για αυτό μάλλον έβγαλαν τα κουπόνια από το επιθυμίες. εγω που μπορώ και βλέπω τα κουπόνια από το epithimiesthankyou.gr της vodafone βλέπω κουπόνι για gel ή αφρό gillette -1,50€ (από 4,00 αρχική -40% και -1,50 από το κουπόνι ο αφρός πάει στα 0,80 με 0.90€) ακόμα έχει και για gillette fusion -3,00€ (αν κάνω σωστους υπολογισμούς πρέπει να βγαίνει 2,20-2,40€)
MikeJ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ξοδευτηκαν... https://www.welovesupermarket.gr/index.php?option=com_findastic&cat=11438-30% ολοι οι καφεδες για 10 ημερες (σρκετοι εξαντλήθηκαν εντός λίγων ωρών αλλα θα ξαναφέρουν) ! Δε το γνώριζα το συγκεκριμένο ; Είναι κομπλέ ; Αξιόπιστο κλπ ; Καθώς βλέπω για πρώτη παραγγελία έχει δωρεάν μεταφορικά (ενώ κανονικά είναι για παραγγελίες πάνω από 59 ευρώ και δεν ήθελα να πάρω 60 ευρώ καφέδες...
SKRUTZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δε το γνώριζα το συγκεκριμένο ; Είναι κομπλέ ; Αξιόπιστο κλπ ; Καθώς βλέπω για πρώτη παραγγελία έχει δωρεάν μεταφορικά (ενώ κανονικά είναι για παραγγελίες πάνω από 59 ευρώ και δεν ήθελα να πάρω 60 ευρώ καφέδες... έκανα παραγγελία πριν 1 μήνα με κάτι δημητριακά και φρυγανιές που ήταν σε προσφορά. η παργγελία ήταν 30 ευρώ περίπου, δωρεάν μεταφορικά επειδή ήταν η πρώτη φορά. σε 2 εργάσιμες ήρθαν οι κούτες με τα πράγματα. Έλειπε ένα πακέτο δημητριακά από μέσα, πήρα τηλέφωνο και χωρίς δεύτερη κουβέντα την επόμενη μέρα μου έστειλαν το πακέτο χωρις καμία επιβάρυνση. πολύ αξιόπιστο κατα την γνώμη μου, και συμφέρει όταν έχει καλή προσφορά σε κάποια πράγματα
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Στο κάποτε Carrefour έχουν έκπτωση και οι καψουλοκαφέδες;
SKRUTZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Γαλαξίας 13-15 Νοεμβρίου http://www.youtube.com/watch?v=m8oxPOUjPtY
lazaros1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Στο κάποτε Carrefour έχουν έκπτωση και οι καψουλοκαφέδες; Κανονικά 1
nickmanak Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Happy hour στο carrefour με 30% εκπτωση σε χαρτια υγειας, κουζινας και ειδη στοματικης υγιεινης.
kostass__ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 για αυτό μάλλον έβγαλαν τα κουπόνια από το επιθυμίες.γιατι τα εβγαλαν τα κουπόνια απο επιθυμιες? Δεν κατάλαβα κατι εχασα skroutz.
efkola Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Να δέχονται άραγε κουπόνια από ''Επιθυμίες'' όλα τα s.markets του ΕΛΟΜΑΣ ώστε να πάρω αύριο μια Gillette Fusion που τις έχει -40%;Αν ξέρει κανείς με σιγουριά για Κανάκη(Σαλαμίνα) και Bazaar,ας ενημερώσει.
kostass__ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Efkola bazaar σίγουρα προμηθευτικη σιγουρα. σε όλα πιστευω δεν θα υπαρχει θεμα. Χωρις να ξερω ποσο ερχεται στα ελομας τσεκαρε και στον Βασιλόπουλο αν θες γιατι ερχοταν 19 λεπτα η μηχανη με την προσφορά η οποια πάντως δεν ξερω αν ισχυει ακομα.
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά το backpack και γενικότερα τις τσάντες που δίνει η ΕΚΟ με τα κουπονάκια τίς πήρε κανείς; Σκέφτομαι για το backpack αλλά δεν έχω δεί ποιότητα και αν γενικότερα αξίζει το 20άρικο.
louben Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα εγω πηρα τη τσαντα λαπτοπ(και μαλιστα το τελευταιο κομματι) και ειναι πολυ καλη ποιοτητα(με την καμια 70 ευρω που ηταν η αρχικη τιμη αλλα για 20 ειναι μια χαρα και με το παραπανω). Αν και το back pack ειναι ιδιας ποιοτητας (που ειναι) ειναι μια χαρα. Εδω εγω εχω ενα της delsey και παλι το σκεφτομαι. Στην τελικη σταματα σε ενα πρατηριο και επεξεργασου τη.Μετα πραξε αναλογως... Απλα το καυσιμο ειναι λιγο off (εβαζα για πολυ καιρο τη vpower ) και με αυτη ειδα φοβερη διαφορα (προς τα κατω). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις