Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δευτέρα-Σάββατο στο Βερόπουλο καθαριστικά πατώματος klinex 1lt -50%= €1.34 -€0.80 κουπόνι livesmart =€0.54

Ξεκινάτε να τυπώνετε, στο livesmart δεν υπάρχει περιορισμός λογαριασμών ανα pc :P

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ΠΑΟΚ - ΠΑΟ  ΑΣΣΟΣ  χαχαχαχαχαχαχ :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Ε αφου ξεχαστηκε τοσο γρηγορα ο τελικος κυπελλου ενω περασαν μονο εξι μηνες,ηταν απαραιτητη η σημερινη υπενθυμιση :-D :-D

Δημοσ.

update

το bazaar εχει το αριελ 22 μεζουρες 4,85 προσφορα.

με δυο συσκευασιες και οποιος εχει κουπονι 6 ευρω επιθυμιες ερχεται 3,70 τα 2 κουτια (44μεζουρες).

matrix δεν με αφηνε να επεξεργαστω το μηνυμα μου απο πανω ισως λογω ωρων. σορυ για το double post.

Δημοσ.

Στον σκλαβενίτη 1+1 τα clusters Kelloggs στα 3,10

Επειδή έλειπα εξωτερικό και γυρίσα Σάββατο βράδυ, ξέρεις το παραπάνω μέχρι πότε ισχύει; 

Δημοσ.

1+1 Kelloggs εχει και στα market in

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο Σκλαβενίτης με βολεύει καλύτερα όμως. Ξέρεις αν ισχύει στον Σκλαβενίτη ακόμα;

Υποθέτω επίσης ότι το Market Inn σαν συνοικιακό θα τα έχει και πιό ακριβά.

Δημοσ.

Τώρα πέρασα από Σκλαβενίτη και τα έχει ακόμα τα clusters της Nestle.

Είχα κάνει λάθος και έγραψα Kelloggs

375gr

Μόλις κατέβασα την εφαρμογή για Android του Βερόπουλου.αρκετά καλή και απλή.είδα τώρα οτι εχει κάρτα ο βερόπουλος ίδια με τον ΑΒ 6 ευρώ επιταγή με κάθε 200 πόντους.1 πόντος κάθε 3€ και 2 πόντους για κάθε 5lt βενζίνη στα πρατήρια που έχει ο Βερόπουλος έξω από τα καταστήματα του.

• Like 1
Δημοσ.

ναι μοιραζει φυλλαδια με την διαφημιση της καρτας.

το θεμα ειναι αν θα βαζει προιοντα με bonus ποντους γιατι αλλιως για να μαζεψω (-εις) 200 ποντους απο βεροπουλο θα αλλαξουμε νομισμα.

• Like 4
Δημοσ.

O χειρότερος είναι ο Μαρινόπουλος... πρέπει να μαζέψεις 400 πόντους (1 πόντος ανά 3 ευρώ όπως και ΑΒ) για να πάρεις 3 ευρώ... 

Δλδ διπλάσιους πόντους για μισά ευρώ... Και σπάνια έχει bonus πόντους... Πριν κάτι μήνες όμως είχε μια μικρή σοκολάτα lacta που κάνει 65 cents περίπου και έδινε νομίζω 90 πόντους.... :-D  Σίγουρα πρέπει να ήταν λάθος.... αλλά πήρα έτσι 5 σοκολάτες και δωροεπιταγή.... Στην αρχή δεν ήξερα αν θα ισχύει και δεν πήρα παραπάνω... Έπρεπε να είχα σηκώσει όλη τη κούτα.... :mad:

• Like 3
Δημοσ.

Κάποτε υπήρχε online ερωτηματολόγιο για τα carrfour που το συμπλήρωνες κάθε μήνα & σου έδινε 400 πόντους.

Το κόψανε  :P

Δημοσ.

αυριο το makro εχει το fairy platinum 400ml 0,85 με φπα μεσα.

αν εχει ξεμεινει σε κανεναν κουπονι επιθυμιες -0,70 του βγαινει 15 λεπτα το μπουκαλι!

τρελη τιμη πιστευω.

Δημοσ.

αυριο το makro εχει το fairy platinum 400ml 0,85 με φπα μεσα.

αν εχει ξεμεινει σε κανεναν κουπονι επιθυμιες -0,70 του βγαινει 15 λεπτα το μπουκαλι!

τρελη τιμη πιστευω.

το macro παίρνει κουπόνια ?

Δημοσ.

δεν εχω παει ποτε σε μακρο και δεν ειμαι σιγουρος, ειχε ερωτηθει και εδω μεσα πιο παλια αλλα δεν ξερω.

παντως πανω γραφουν οτι δεν περναει σε lidl μονο, οποτε λογικα εφοσον αγοραζεις κανονικα με φπα δεν θα πρεπει να περνανε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...