Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σσσσσσσσσσσσσ :X  :X  :X  :X  :X  :X  :X  :X  :X

θα μας ακούσουν.....

από το caremarket.gr που είναι του carrefour τα βλέπω......

Πράγματι εκεί ανακοινώνονται νωρίτερα, επισης μου αρέσει που μπορεις να δεις τις τιμές δηλάδή οτάν σου λέει αόριστα η διαφημιση -30% στα κατεψυγμενα μπαινεις και βλέπεις για παράδειγμα ότι ο αρακάς κάνει 1,36€ ένω δυο βδομάδες πριν είχαν βγάλει προσφορά στον ίδιο αρακά 1€, και κάπως έτσι καταλήγεις ότι δεν αξίζει κάποια προσφορά ιδιαίτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα ειδα διαφήμιση ΑΒ.

Δευτέρα και Τρίτη όλες οι χοιρινές μπριζόλες 3,99

Όλες οι μεγάλες συσκευασίες ariel υγρα και κάψουλες -45% και όλα τα milner -25%

• Like 2
Δημοσ.

για τυχόν συμφορουμίτες στο Ηράκλειο Κρήτης:
ΑΒ Ικάρου, χθες λίγο πριν κλείσει, είχε ακόμα Skip μικρό με στικεράκι -1,5€ στο μπλε άρωμα όμως, ανάμεσα σε άλλα χωρίς στικεράκι.

Είναι στο ψηλό ράφι και θέλει λίγο ψάξιμο.

Μεγάλα δεν βρήκα.

Δημοσ.

Τωρα ειδα διαφήμιση ΑΒ.

Δευτέρα και Τρίτη όλες οι χοιρινές μπριζόλες 3,99

Όλες οι μεγάλες συσκευασίες ariel υγρα και κάψουλες -45% και όλα τα milner -25%

στις μεγαλες πιανονται και αυτες των επιθυμιων η μπα?

Δημοσ.

Καλά, αυτή κάθεται όλη μέρα.

Εδώ να δεις τι κάνουν άνθρωποι που δουλεύουν κι όλας

ασχετο , αλλα ρε παιδια πως γινεται να παιρνουν με κουπονια ολα τα ψωνια και να βγαινει σχεδον μηδενικο κοστος?

το εχω δει στο tlc μεσω δορυφορου το συγκεκριμμενο και πολλες φορες ειναι και μηδενικη αποδειξη

τι κουπονια ειναι αυτα? χαχαχ

Δημοσ.

Σκέψου ότι εδώ είμαστε 11 μύρια, δύο site κουπονιών, κουπόνια από εφημερίδες, stickers, προσφορές γνωριμίας κτλ.

Ακόμα κι εδώ, βρίσκουμε συχνά προσφορές που φέρνουν τα προϊόντα σε εξευτελιστική τιμή.

Βάλε τώρα ότι εκεί είναι 311 μύρια, εκατόν πενήντα δύο site κουπονιών, κτλ. και ..καταλαβαίνεις.

Βοηθάει και το ότι υπάρχει τρελός ανταγωνισμός ανάμεσα σε εταιρείες και σουπερ μάρκετ και όχι καρτέλ όπως ακούω ότι υπάρχουν σε μερικές χώρες (άκου πράγματα)

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε εχετε πηξει στην αναπτυξη και στην ευημερια και κατηγορείτε και για καρτελ από πανω! Σα δε ντρεπεστε!  :P

• Like 9
Δημοσ.

Το carefour για αυτη την εβδομαδα εχει δωροεπιταγη 5 ευρω για ΚΑΘΕ 20 ευρω σε ρουχα,παπουτσια κτλπ.

Ελπιζω να μην υπαρξουν μπερδεματα :-D

Δημοσ.

στις μεγαλες πιανονται και αυτες των επιθυμιων η μπα?

σιγα μην εχουν 45% οι συσκευασιες που ειναι στα κουπονια των επιθυμιων.

νομιζω πως και στην σκονη θα εχει την εκπτωση ο βασιλοπουλος παντως, πηρε το ματι μου για 7κατι ευρω η μεγαλη συσκευασια.

επισης ακομα εχει mr proper 600+400ml δωρο και -30% συν το κουπονι βγαινει οπως εχει αναφερθει 1,5 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια το market in  εχει το lenor  25 μεζουρες 7.99 - 32% = 5.39 τυπωστε και το μοναδικο κουπονι που απεμεινε απο επιθυμιες -5 ευρω και βγαινει τελικη 0.39. Η προσφορα ληγει αυριο 10/11. Φυλλαδιο http://www.market-in.gr/filadio/marketin_discounts

Ενταξει δεν ειναι ariel αλλα και η τιμη του οκ.

* Mαλλον τα κουπονια θα τα ανανεωνουν στο site εκτος κι αν τα σταματησουν και τα δινουν μονο στη vodafone. Aν ειναι ετσι την κατσαμε.

Ας τσεκαρει καποιος που εχει voda αν τα εχει εκει.

edit: Λαθος , συγγνωμη παιδια ειναι μαζι με μαλακτικο 54 μεζ και ανω. Τσαμπα τα τυπωσα ,χαλαω τα μελανια...

Επεξ/σία από buuren
Δημοσ.

Παιδια το market in  εχει το lenor  25 μεζουρες 7.99 - 32% = 5.39 τυπωστε και το μοναδικο κουπονι που απεμεινε απο επιθυμιες -5 ευρω και βγαινει τελικη 0.39.

Το κουπόνι είναι για απορρυπαντικό ΚΑΙ μαλακτικό, άρα δε βγαίνει τόσο. Χρειάζεται πχ να προσθέσεις 2,19ε για το μαλακτικό (το οποίο έχει επίσης σε προσφορά 33%), άρα βγαίνουν και τα 2 μαζί περίπου 2,5ε. Και πάλι βέβαια πολύ καλή ευκαιρία.

Mαλλον τα κουπονια θα τα ανανεωνουν στο site εκτος κι αν τα σταματησουν και τα δινουν μονο στη vodafone. Aν ειναι ετσι την κατσαμε.

Ας τσεκαρει καποιος που εχει voda αν τα εχει εκει.

Λογικά για ανανέωση πρόκειται. Δε γίνεται έτσι κάθε φορά; Ή μπαίνουν απευθείας νέα στη θέση των παλιών; Δε νομίζω πάντως να τα σταματήσουν, αλλιώς δε θα έκαναν τη συνεργασία με τη Vodafone για τις δωρεάν εκτυπώσεις ούτε θα συνέχιζαν να το διαφημίζουν τόσο (πχ στην tv). Ας ελπίσουμε απλά να βγουν και πάλι καλά και αξιόλογα κουπόνια.

Τώρα που έβαλε ο ΑΒήτας τα Ariel -45 % βρήκαν να βγάλουν τα κουπόνια...;; .  :-(

Οπως εξαφανιστηκαν τα κουπονια για gillette ανταλλακτικα απο το επιθυμιες τωρα που εβγαλαν προσφορες μασουτης και carrefour.

Στα Ariel είχαν έκπτωση τόσο καιρό και δεν τα έβγαλαν! ;) Και στον ίδιο τον ΑΒ με -45% στις μεγάλες συσκευασίες για μία εβδομάδα ή 1+1 στις μικρές συσκευασίες για ένα 2 περίπου εβδομάδες.

Δημοσ.

Για ανανέωση θα πρόκειται.

Καταρχήν στη voda δεν εχει όλα τα κουπόνια απλά έχει extra κουπόνια καμιά 10αριά.παράδειγμα στον αφρο ξυρίσματος Gillette εχει κουπόνι-1,50€ και στα ξυραφάκια Gillette fusion - 3,00€ mr propper 600ml -1,50 fairy υγρό για τα πιάτα 900ml -1,00€

Δημοσ.

Ναι σωστα πανω στη βιασυνη μου δεν το προσεξα. Ζητω συγγνωμη.

Τωρα για την ανανεωση των κουπονιων δεν θυμαμαι να τα κατεβαζουν ολα μαζι ,δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια. Νομιζω οτι τα ανανεωνουν σταδιακα.Aν ισχυει αυτο δεν αποκλειεται καθολου να πουν αυριο  τα κουπονια μονο στους συνδρομητες vodafone.

Ειναι λιγο τραβηγμενο βεβαια αυτο το σεναριο.

edit: το ποστ του skrutz ακυρωνει τη δικη μου σκεψη περι καταργησης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...