Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά απατεωνια. Μη τρέξετε να πάτε στο LeRoy merlin Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχει κανένα 10%.

Χρειάζεται κουπόνι που δεν υπάρχει

Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App

Tι εννοεις δεν υπαρχει κουπονι εγω το πηρα την Πεμπτη κανονικα....

Δημοσ.

Ειχε τοσο κοσμο που δεν ήξερε για το κουπονι οπως κι εγω και οταν πηγαμε στα ταμεια ρωτησαμε και τοτε μαθαμε οτι επρεπε να κανεις αγορα απο προηγουμενες μερες για να το παρεις. Ελεεινο. Και να πω οτι ηταν και καμια τεραστια εκπτωση...

Δημοσ.

Ακριβως..ποιος ηξερε οτι χρειαζοταν κουπονι . Λεγαν 10% και ετρεχαν τα προβατα (οπως και εγω) . Ξερεις ποσοι ηταν εκει που την πατησαν? Ενας απο αυτους μου ειπε μαλιστα οτι χρειαζοταν να αγορασεις πραγματα αξιας 40€ για να στο δωσουν (αλλα αυτο δεν ξερω αν ισχυε στα σιγουρα). Οταν τους ρωτησα ευθεως εχετε εκπτωση 10% σημερα ? Ε και ναι και οχι..Λεω θελω ξεκαθαρη απαντηση αν εχετε εκπτωσεις προς ολους...φυσικα η απαντηση ηταν οχι

Δημοσ.

Παιδιά απατεωνια. Μη τρέξετε να πάτε στο LeRoy merlin Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχει κανένα 10%.

Χρειάζεται κουπόνι που δεν υπάρχει

Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App

Και ετοιμαζόμουν τώρα να πάω... με γλίτωσες από κόπο και σύγχυση

Δημοσ.

Παιδια ειχε στο καρφουρ ιλιον καψουλες douwe egberts το 8 fortissimo νομιζω ηταν με 65% κατι εκπτωση. Τελικη βγηκαν 1.60€ περιπου το κουτι, και ειχε αρκετα. Δεν γνωριζω αν παιζει σε ολα τα καρφουρ

Δημοσ.

Το εγραφε παιδια οτι ηθελε ε να κανετε αγορά μεσα στη βδομάδα, προσωπικά πηγα Πεμπτη, πήρα μια μ@λ@κι@ 40 ευρω τσίμπησα το κουπόνι, ξαναπηγα σημερα κ χτύπησα το τρακτερακι να κόβω το γκαζον 1700€-170€ και μετα έδωσα πισω τις μ@λ@κιες που αγορασα τη Πεμπτη!!! (ακομα το εβαλα στη πιστωτικη Σιτμπανκ κ τσιμπησα αλλα 38€ για ψωνια στα κατασηματα Inditex)

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχως την πατησαν πολλοι φαινεται...Παντως εγω την πεμπτη εκανα αγορες 2.8€ και μου το εδωσαν το κουπονι τεσπα...

Δημοσ.

Το εγραφε παιδια οτι ηθελε ε να κανετε αγορά μεσα στη βδομάδα, προσωπικά πηγα Πεμπτη, πήρα μια μ@λ@κι@ 40 ευρω τσίμπησα το κουπόνι, ξαναπηγα σημερα κ χτύπησα το τρακτερακι να κόβω το γκαζον 1700€-170€ και μετα έδωσα πισω τις μ@λ@κιες που αγορασα τη Πεμπτη!!! (ακομα το εβαλα στη πιστωτικη Σιτμπανκ κ τσιμπησα αλλα 38€ για ψωνια στα κατασηματα Inditex)

Αυτο ηταν γαματο κολπο ...θα επαναληφθει λοιπον του χρονου αν μας κανουν κολπα !

Δημοσ.

Λοιπόν, πέρασα από ΑΒ Χολαργού και πήρα 2πακέτα skip με sticker με κουπόνια -2,00€ στην ίδια απόδειξη. Είχε 7-8 κουτιά ακόμα.

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι η πραγματικη τιμη ειναι 45 και οχι 60.Και να εξηγησω

Για αυτη την εβδομαδα το carefour δινει 5 ευρω επιταγη για καθε 20 ευρω σε θερμαντικα (και καποια αλλα προιοντα που δεν θυμαμαι)

Αγοραζοντας την θερμαστρα 59,99 συν μια βλακειουλα ,να πας στα  60,εχεις επιστροφη 15 ευρω.Το ερωτημσ λοιπον ειναι:για 45ευρω (μειον 5 απο κουπονι Θεμα τελικη 40) αξιζει ο θερμοπομπος;

Το αν ζεσταινει βεβαια ειναι αλλο θεμα,δεν περιμενεις θαυματα!

Παραπληροφορηση alert! :)

Αντιγραφω από το φυλλαδιο που εχω τωρα στα χερια μου:

3 ως 8-11-2014: "Με αγορες ανω των 20€ σε προιοντα "χειμωνιατικο σπιτι" κερδίζετε δωροεπιταγη 5€ για τις αγορες σας την επομενη εβδομαδα"

5 ευρω λοιπον η δωροεπιταγη και όχι 15! Για οποιον προλαβα. ;)

Δημοσ.

Παραπληροφορηση alert! :)

Αντιγραφω από το φυλλαδιο που εχω τωρα στα χερια μου:

3 ως 8-11-2014: "Με αγορες ανω των 20€ σε προιοντα "χειμωνιατικο σπιτι" κερδίζετε δωροεπιταγη 5€ για τις αγορες σας την επομενη εβδομαδα"

5 ευρω λοιπον η δωροεπιταγη και όχι 15! Για οποιον προλαβα. ;)

.

Μαλλον ειναι λαθος στο φυλλαδιο. Το σωστο ειναι 5 ευρω για καθε 20 ευρω, τελικα, σημερα το πηρα, και κου εδωσαν 15 ευρω δωροεπιταγη

• Moderators
Δημοσ.

:huh:  :unsure:

Από που το εμαθες ότι είναι 5 ευρω ανα 20 ευρω ενώ το φυλλαδιο λεει 5€ και τελος; Επαιξε καμια διαφημιση ή κατι άλλο;

Επισης, η δωροεπιταγη σου, αναφερει "για αγορες από 10-15 Νοεμβριου" όπως επισης λεει το φυλλαδιο; Ή είναι κλασσικη δωροεπιταγη χωρις time window;

Δημοσ.

Πηγα σημερα το πρωι (στο carefour στη Λαρισα) ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι ανα 20 ευρω.  Πηρα το θερμοπομπο και κατι αλλο για να συμπληρωθουν τα 60 ευρω και αυτοματα μου εδωσαν δωροεπιταγη 15 ευρω μεχρι 15/11. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...