Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το λέω επειδή έχει αρκετό ψάξιμο το θέμα .... στο αν αξίζει είναι σχετικό πρέπει να παίζουν 2 απαντήσεις Ναι ή Οχι...Το θέμα είναι ότι αξίζει ή όχι ως προς τι ( σας σύγκριση ? ) γιαυτό σου είπα στο μπλα-μπλα πάει καλύτερα.

Για το άλλο που ρώτησες , σαν τιμή αξίζει για Ελλάδα πάντα και για κάποιον που θέλει mika!!!! To θέμα για εμένα όμως είναι η θέρμανση και όχι το αν είναι mika ή καλοριφέρ λαδιού ή ότι άλλο τεςπα.

Δημοσ.

Πήρα από τον Βασιλόπουλο Κηφισίας και Καποδιστρίου (στα όρια Φιλοθέης-Μαρουσιού) το Skip με το sticker (-1,5 ευρώ) και φυσικά με το κουπόνι livesmart και έχει ακόμη μερικά κουτιά ανάμεσα σ' εκείνα χωρίς sticker.

Δημοσ.

Πήρα από τον Βασιλόπουλο Κηφισίας και Καποδιστρίου (στα όρια Φιλοθέης-Μαρουσιού) το Skip με το sticker (-1,5 ευρώ) και φυσικά με το κουπόνι livesmart και έχει ακόμη μερικά κουτιά ανάμεσα σ' εκείνα χωρίς sticker.

Πότε ρε φίλε?

Εγώ πήγα χθες βράδυ και δεν είχε ούτε ένα.......

Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως......

Δημοσ.

Πότε ρε φίλε?

Εγώ πήγα χθες βράδυ και δεν είχε ούτε ένα.......

Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως......

Χθες (7/11) το μεσημέρι και τα είχαν στο τελευταίο πάνω ράφι, στο διάδρομο με τα απορρυπαντικά, ανάμεσα στα ίδια χωρίς sticker.

• Moderators
Δημοσ.

Ετοιμάζομαι για σουπερ και εψαξα αλλα δεν βρηκα εδώ τι εχει ο Βερόπουλος (δεν νομιζω να μου ξεφυγε, πηγα αρκετες σελιδες πισω).

Εχει 50% σε barilla και everyday και 15ευρω εκπτωση στα 100 και καποια αλλα πραγματα:

Επιπλέον θυμιζω 4% επιστροφη με καρτες γιουρομπ.

Δημοσ.

Λοιπόν από επιθυμίες κουπόνια για lenor και carrefour -35% στα Lenor

-Lenor υγρό ή σκόνη 25μεζ. 8,07€ -35%=5,25€ - 2,00€  κουπόνι από επιθυμίες = 3,25€ τελική

-Lenor υγρό 25μεζ. 8,07€ -35%=5,25€ και Lenor μαλακτικό 1,5lt 5.73€ -35%=3,72€    -5,00€  κουπόνι από επιθυμίες = 3,97€ τελική (Πρπει να αγοραστούν και τα 2 μαζί γιατί το κουπόνι είναι για τον συγκεκριμένο συνδιασμό προϊόντων)

-Lenor υγρό 50μεζ. 13,62€ -35%=8,85€ και Lenor μαλακτικό 1,5lt 5.73€ -35%=3,72€    -5,00€  κουπόνι από επιθυμίες = 7,57€ τελική (Πρπει να αγοραστούν και τα 2 μαζί γιατί το κουπόνι είναι για τον συγκεκριμένο συνδιασμό προϊόντων)

Στην δεύτερη περίπτωση στην ουσία είναι σαν να αγοράζεις το μαλακτικό και να σου κάνει δώρο το απορυπαντικό 25μεζ.

Δημοσ.

Τα λενορ ψιλοακριβα δεν ειναι ρε παιδια γενικα?

Ο σκλαβενιτης εχει τις καψουλες αριελ -4 ευρω.

Τελικη νομιζω: 4.95-2 το κουπόνι = 2.95 (μια επιφυλαξη λογω μυαλου!)

• Like 1
Δημοσ.

Στα ΕΛΟΜΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ KLINEX 1L --> 2.76€ -45%= 1,52€ -0,80€ livesmart = 0.72€ Τελική το lt.

Δημοσ.

Παιδιά απατεωνια. Μη τρέξετε να πάτε στο LeRoy merlin Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχει κανένα 10%.

Χρειάζεται κουπόνι που δεν υπάρχει

Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...