kostass__ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Runner69 το κουπονι αν δεν κανω λαθος λεει με 2 συσκευασίες, αν τις πληρωνω και τις δυο δεν μου φαινεται σαν προυποθεση. το κουπόνι που αναφερομαι ειναι των επιθυμιων οπου με 2 αριελ (υγρο η σκονη) σου κανει εκπτωση 6 ευρω. Μαλιστα εχει και κουπονι για ενα αριελ (σκετο) με εκπτωση 2.5 ευρω. Περα απο το κουπονι ο αβ ειχε τα αριελ αυτα 1+1. Μου κανει η ιδια περιπτωση βασικα εμενα, χωρις ομως να σε ακυρωνω η να ειμαι σιγουρος οτι εχω δικιο. Ας πει και κανα αλλο παιδί αν εχει παρει η ξερει. 1
Georgegr3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Off topic λιγο. Διαφωτιστικο αρκετα αυτο με τις μπαταριες( ποσο διαρκουν κλπ) αλλα βλεπω οτι υπαρχουν διαφορες αναμεσα τους. πχ Panasonic pro πρωτες σε ενα σαιτ, 10τες σε αλλο. Duracell τις θαβουν αλλα στα αλλα σαιτ κοντα σχετικα στην αρχη. Και ιδια τιμη οι plus εδω στην Ελλαδα με τις panasonic. Μονο για τις ικεα συμφωνουν. Μπερδευτηκα λιγο..
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το κουπονι λεει για αγορα 2 τεμαχιων. Εδω ομως ο γαλαξιας, επειδη αγοραζεις-πληρωνεις ενα, σου δινει αλλο ενα,δωρεαν ομως. Αρα εφοσον δεν το πληρωνεις το δευτερο, πως θα υπολογιστει οτι αγορασες δυο; Αυτό μπορεις να το δεις και από την άλλη οψη του: Παιρνεις 2 και πας ταμειο οπου αγοράζεις 2 αλλα το δευτερο μετα στο αφαιρει αφου είναι δωρο. Ετσι λεει η αποδειξη. Δεν λεει ότι το δευτερο εχει τιμη 0.00€, αλλα το αγοράζεις και μετα στο αφαιρει/χαριζει. Και εγω κανονικα ειχα παρει από τον Βασιλοπουλο τα 1+1 αριελ με το κουπονι των 6 ευρω που είναι για αγορα 2. Και δεν το βλεπω ως λαθος του συστηματος συμφωνα με την παραπανω "εξηγηση" μου. Επισης θυμιζω ότι γραφει ρητα το κουπονι "συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορα εκτος από κουπονι" οποτε άλλο ένα "ναι" στο ότι πρεπει να ισχυσει και το 1+1 και το κουπονι για 2 τεμαχια. Θα ηταν παραβαση αυτου που γραφει πανω αν ελεγε όχι στο συνδυαστικο. 1
SKRUTZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Carrefour 7-8 Νοεμβρίου -Σπάλα χοιρινή 3,99€ -Χαρτι κουζίνας 600γρ 0,99€ -Lenor και Pantene -35% -Libero -40% -Κρασιά ιδιωτικής ετικέτας 1,5lt 1,5€ -Θερμοπομπός mica United 2000W 59.90€ (αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι αυτός.Χαμηλότερη skroutz 76.90€) 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν θα το ελεγα ουτε για τον συγκεκριμενο αφου βλεπω καλυτερους και φτηνότερους ακομα και στα 2000W http://www.skroutz.gr/c/1501/THermopompoi-Convectors.html?keyphrase=%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%82+mica αλλα και τον ιδιον σε φασον/άλλη μαρκα στα 64 "κανονικη τιμη" σε ολους. Αλλα ουτε οι μικα αξιζουν ιδιαιτερα τελικα αν ρωτας αυτο, νομιζω ότι εχω σφαιρικη γνωμη μιας και εχω ταυτόχρονα και μικας και λαδιου και λαμπας ανθρακα. Είναι το χειροτερο από τα 3 σε αποτέλεσμα. Ειχα διαβασει πολλα θετικα και ειπα να δοκιμασω. Δεν.
mrfan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι η πραγματικη τιμη ειναι 45 και οχι 60.Και να εξηγησω Για αυτη την εβδομαδα το carefour δινει 5 ευρω επιταγη για καθε 20 ευρω σε θερμαντικα (και καποια αλλα προιοντα που δεν θυμαμαι) Αγοραζοντας την θερμαστρα 59,99 συν μια βλακειουλα ,να πας στα 60,εχεις επιστροφη 15 ευρω.Το ερωτημσ λοιπον ειναι:για 45ευρω (μειον 5 απο κουπονι Θεμα τελικη 40) αξιζει ο θερμοπομπος; Το αν ζεσταινει βεβαια ειναι αλλο θεμα,δεν περιμενεις θαυματα!
kostass__ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Βασιλοπουλος Παρασκευή σαββατο τιποτα... Τυρι πινδου 5.99 Και τα κρασια -30%.
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αυτό μπορεις να το δεις και από την άλλη οψη του: Παιρνεις 2 και πας ταμειο οπου αγοράζεις 2 αλλα το δευτερο μετα στο αφαιρει αφου είναι δωρο. Ετσι λεει η αποδειξη. Δεν λεει ότι το δευτερο εχει τιμη 0.00€, αλλα το αγοράζεις και μετα στο αφαιρει/χαριζει. Και εγω κανονικα ειχα παρει από τον Βασιλοπουλο τα 1+1 αριελ με το κουπονι των 6 ευρω που είναι για αγορα 2. Και δεν το βλεπω ως λαθος του συστηματος συμφωνα με την παραπανω "εξηγηση" μου. Επισης θυμιζω ότι γραφει ρητα το κουπονι "συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορα εκτος από κουπονι" οποτε άλλο ένα "ναι" στο ότι πρεπει να ισχυσει και το 1+1 και το κουπονι για 2 τεμαχια. Θα ηταν παραβαση αυτου που γραφει πανω αν ελεγε όχι στο συνδυαστικο. Εχει βαση αυτο που λες αλλα ως αντιλογο θα μπορουσε να πει καποιος οτι η προσφορα του καταστηματος δεν λεει με την αγορα 2 τεμαχιων θα εχεις εκτπωση πχ. 6,3€ αλλα σου λεει οτι θα παρεις αλλο ενα δωρεαν. Στην πρωτη περιπτωση, με την εκπτωση των 6,3, οντως θα φαινοταν οτι πληρωνες και το δευτερο. Στη δευτερη περιπτωση του δωρεαν δεν φαινεται οτι το πληρωνεις. Αυτο που γινεται στην αποδειξη που δειχνει πρωτα να προσθετουν την τιμη και μετα να το αφαιρουν ειναι ο μοναδικος τροπος για να φαινεται στην αποδειξη οτι βγηκε αλλο ενα τεμαχιο εξω απο το καταστημα. Πως θα μπορουσαν να το αιτολογησουν διαφορετικα; Δεν ειναι τεμαχια που ειναι κολλημενα μεταξυ τους πχ. προσφορα της μητρικης εταιριας 1+1 οπου θα το περασεις μια φορα. Εδω εχουμε δυο τεμαχια και αρα θα πρεπει να περαστουν και τα δυο στο ταμειο και στη συνεχεια να αφαιρεθει η τιμη του ενος. Δηλαδη θελω να πω οτι η προσφορα οριζεται οπως την εχει βγαλει το καταστημα, και οχι με ποιον μηχανογραφικο τροπο θα περαστει. Απο εκει και μετα βεβαια το ταμειο ειναι "λογικο" που δεχεται το κουπονι με αυτη την προσφορα. Απλα θεωρω οτι ειναι και θεμα υπαλληλου καθως ειναι αμφιλεγομενο.
sailing_greece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Για να το πω πιο απλα εκπτωση 100% στο δευτερο τεμαχιο.ειναι η λογιστικη απεικονιση του 1+1 δωρο.
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ο Βερόπουλος έχει το χαρτί υγείας Softex Giga 6+6 4.30€ 4
kostass__ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ζητω επιγοντως skroutz να ποσταρει μακρο για να συζητησουμε αν αξιζει ο θερμοπομπος που εχει...
SKRUTZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Makro 8 Νοεμβρίου Βασιλόπουλος 7-8 Νοεμβρίου 1
kostass__ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ετσι... ωραιιιιος!! πως σας φαινεται στο 40ρικο?
maxdore217 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ζητω επιγοντως skroutz να ποσταρει μακρο για να συζητησουμε αν αξιζει ο θερμοπομπος που εχει... Άνοιξε ένα θέμα στο μπλα-μπλα ( είμαι μέσα και εγώ !) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις