Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και πειραιά παραλία στη πλευρά του παπαστράτου τζίφος...

φαινόταν διαλεγμένα, μάλλον κάποιος τσάκαλος από εδώ μέσα τα σήκωσε :)

επίσης είχε δύο ντάνες, μία που έγραφε 6,49 με 150 πόντους και άλλη μία που έγραφε μείον 1,5 ευρω τελική 4,99 αλλά ΧΩΡΙΣ πόντους(τα κουτιά στη ντάνα αυτή δεν είχαν αυτοκόλλητο με -1,5)!

Μήπως μας πήραν πρέφα και το άλλαξαν;

Τζίφος....AB Πλακεντίας δεν είχε με sticker.Αύριο θα κοιτάξω και σε 1-2 άλλα να δούμε....

Δημοσ.

Και αυτό το Σάββατο στα μεγάλα Καρφουρ όλη η φέτα δοχείο 5€ με την κάρτα club, σύμφωνα με ραδιοφωνική διαφήμιση...

Απο περιέργεια τι μάρκες δοχείο δίνει;

Δημοσ.

Το κουπονι ειναι για να πληρωσεις 2 τετραδες μπαταριων. Εφοσον ο γαλαξιας τις δινει 1+1 δωρο σημαινει οτι δεν πληρωνεις τη μια και αρα θα πρεπει να παρεις 2 τετοια σετ. Συμφωνα με τη λογικη παντα. Αρα 12,6-4€=δεν συμφερει.

8.6 € οι 16 μπαταριες ομως (αληθεια ειναι ΑΑ ή ΑΑΑ??)

Οι οποιες ειναι οι δυνατες..οι ultra...

Δεν ξερω αν συμφερει ομως ..δεδομενου οτι αυτο και αυτο

και επειδη μιλαω κυριως για τις ΙΚΕΑ (και το το διλημμα το εχω ξαναναφερει)

να γιατι μαλιστα cpah_large_200mA.png

• Like 4
Δημοσ.

..επίσης είχε δύο ντάνες, μία που έγραφε 6,49 με 150 πόντους..

Κάτσε,αν έγραφε όντως 150 πόντους(όχι 100;),τότε το ίδιο είναι,πάλι τζάμπα βγαίνει με το κουπόνι του livesmart.

Γιατί έτσι,το -1,50 ευρώ που λείπει από το στικερ,αντικαθίσταται από τους +50 πόντους.

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα στο εκλεκτό φόρουμ.

Εκτύπωσα για αύριο 2 κουπόνια για να χτυπήσω 2 καθαριστικά πατώματος κλινέξ.

Το μόνο ΣΜ Ελομάς που έχω κοντά μου είναι το Μπαζάρ.

Έχει κανείς σας ψωνίσει με κουπόνια λάιβσμάρτ στο Μπαζάρ;

Τα δέχονται ή θα τα κοιτάνε σαν να είναι κάτι από το υπερπέραν;

Επίσης έγραψε πιο πάνω ένας φίλος ότι για το ΣΚΙΠ έδωσε 2 κουπόνια και τα 2 με το όνομά του επάνω. Δέχεται το λάιβσμαρτ να φτιάξεις και 2ο λογαριασμό στο όνομά σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

My market 5/11 έως 18/11

...

Έχουμε πει ότι δεν βάζουμε φυλλάδια

Πάλι όνειρο είδα για carrefour.,......

Έβλεπα λέει ότι έβγαλε προσφορά -40% Libero, ρολό κουζίνας 600γρ. 1€, Lenor -35% και Pantene -35%.....

Για να δούμε.....

Τους αριθμούς του joker ήθελα να δω και τελικά είδα προσφορές!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 2
Δημοσ.

True dat, όμως έχουν κάνει ένα φάουλ. Στα ράφια υπάρχουν ανάμεικτα κουτιά με sticker και χωρίς οπότε προσοχή ποιο θα πάρετε

attachicon.gifskip.JPG

Θα μας πεις που βρήκες τόσα πολλά όπως φαίνονται στην φωτογραφία, ή έστω κάποιος άλλος που να ξέρει κάποιο ΑΒ με επαρκές υπόλοιπο από τα SKIP με το -1,5€...?

Δημοσ.

Γιατι πρεπει να αγορασεις 2 συσκευασιες? ειναι για να αγορασεις η με 2 συσκευασιες απλως?

με τα αριελ πχ που ηταν 1+1 δεν επωφελουμασταν με το κουπονι των 6 ευρω?

ρωταω για να καταλαβω δεν σου επιτιθεμαι ;)

Το κουπονι λεει για αγορα 2 τεμαχιων. Εδω ομως ο γαλαξιας, επειδη αγοραζεις-πληρωνεις ενα, σου δινει αλλο ενα,δωρεαν ομως. Αρα εφοσον δεν το πληρωνεις το δευτερο, πως θα υπολογιστει οτι αγορασες δυο; Τωρα αν το δεχτει το καταστημα ειναι αλλο κεφαλαιο. Αν ηταν για παραδειγμα 50% εκπτωση τοτε εκει οντως θα εβγαινε 2,3€ οι 2 τετραδες.

Στο κουπονι του αριελ, επειδη δεν ξερω σε ποιο αναφερεσαι, μιλαει-γε για αγορα 2 τεμαχιων; Ή για ενα και το καταστημα εδινε αλλο ενα δωρο;

8.6 € οι 16 μπαταριες ομως (αληθεια ειναι ΑΑ ή ΑΑΑ??)

Οι οποιες ειναι οι δυνατες..οι ultra...

Δεν ξερω αν συμφερει ομως ..δεδομενου οτι αυτο και αυτο

και επειδη μιλαω κυριως για τις ΙΚΕΑ (και το το διλημμα το εχω ξαναναφερει)

να γιατι μαλιστα

Ειχα διαβασει και εγω για τις ikea αλκαλικες αλλα δεν τις εχω δοκιμασει ακομα γιατι δεν εχει τυχει να περναω απ'εξω. Βλεπω 1,89€ η δεκαδα.

http://www.ikea.gr/fotismos/labtires-kai-axesouar-fotismou/bataries/alkaliki-bataria-28061/29192/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...