Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις γύρισα και εγώ από ΑΒ , πήρα 4 Skip με 2,99 το ένα και μου δόθηκαν 2 επιταγές των 6 ευρώ έκαστη .

(αρχική τιμή 6,49 - 1,50 στικ - 2,00 κουπόνι από livesmart)

σας επιτρεπουν να περνάτε πολλα κουπονια για το ιδιο προιον (πχ 4 κουπονια Livemsart για skip καψουλες)? με το ιδιο ονομα πανω?

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπααα... μάλλον θετική αποδοχή ως προσφορά ήταν... σίγουρα δεν ειναι στην κορυφη της γευστικής πυραμίδας των τυροπιτακίων αλλα δε βαριεσαι (σώζουν καταστάσεις όταν υπαρχουν στην καταψυξη) :-) 

αν μιλαμε για τα κατεψυγμενα τυροπιτακια του καρφουρ, στη γαλαζια συσκευασια ειναι πολυ κοντα στην κορυφη παντως. Η γεμιση τους νομιζω δεν παιζεται σε γευση. Δεν ξινιζει και οσο πρεπει αλμυρη. 

Δημοσ.

Μόλις γύρισα και εγώ από ΑΒ , πήρα 4 Skip με 2,99 το ένα και μου δόθηκαν 2 επιταγές των 6 ευρώ έκαστη .

(αρχική τιμή 6,49 - 1,50 στικ - 2,00 κουπόνι από livesmart)

Μαζί με την παλιότερη προσφορά από ΑΒ στο μαλακτικό soupline , ''καθαρίσαμε'' από πλύσιμο ρουχων :-D

Είχε και πήρα ,mr proper 600ml+400ml δώρο, με έκπτωση στα 2,43 ευρώ - 1,00 κουπόνι από epithymies = 1,43 τελική/λίτρο (not bad!)

Να'ναι καλά τα λαγωνικά του φόρουμ :-)

απο ποιο καταστημα αβ τα βρηκες με sticker????

Δημοσ.

Μπράβο ρε παιδιά που βρίκατε αυτό με το SKIP.

Δεν προλαβαίνω σήμερα οπότε θα περάσω αύριο μια βόλτα.

Από ότι μου είχανε πει θέλω ακόμα 20 πόντους για να πάρω επιταγή ΑΒ.

Δημοσ.

Μπράβο ρε παιδιά που βρίκατε αυτό με το SKIP.

Δεν προλαβαίνω σήμερα οπότε θα περάσω αύριο μια βόλτα.

Από ότι μου είχανε πει θέλω ακόμα 20 πόντους για να πάρω επιταγή ΑΒ.

να ρωτησω και εσενα...μπορω να παω με 4 κουπονια Livesmart για το σκιπ καψουλες? θα το δεχτούν? ταυτοτητα?

Δημοσ.

βρες την εφαρμογή Priprinter η οποία κάνει εικονικό εκτυπωτή και μπορείς να αποθηκεύσεις τα κουπόνια σαν pdf ώστε να τα τυπώσεις σε ένα φίλο ή σε ένα φωτοτυπάδικο.

Μπορείς να πεις τι ρυθμίσεις κάνουμε; Εμένα προσπαθεί να τα εκτυπώσει ασπρόμαυρα με το fax..

Άκυρο το βρήκα. Έπρεπε απλα να παω στην καρτέλα PDF.

Δημοσ.

να ρωτησω και εσενα...μπορω να παω με 4 κουπονια Livesmart για το σκιπ καψουλες? θα το δεχτούν? ταυτοτητα?

Λοιπόν

έχει τύχη να μου πάρουν 2 κουπόνια μαζί σε μια απόδειξη.

και άλλες φορές που μου έχουν κάνει ιστορία λέω δεν πειράζει αυτό το προιόν σε ξεχωριστή απόδειξη.

Ταμίας: δεν γίνεται κύριε...

Εγώ: Κάνω τα ψώμια της μητέρας μου η οποία δεν μπορεί να έρθει μόνη της......

Ταμίας: θα φωνάξω τον διευθυντή....

Εγώ: Καλώς τον

Διευθυντής: Πέρασε το προιόν στον κύριο σε καινούρια απόδειξη.

Συμπέρασμα.....Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.........

• Like 1
Δημοσ.

εγω μετά απο πολυ ψαξιμο βρηκα μια συσκευασια με -1,5€ και μια κανονικη . Ειχα στην κατοχη μου, δυο κουπονια Livesmart ενα δικο μου ενα της αδερφης μου. Μου την ψιλοειπε η ταμιας αλλα οταν χρησιμοποιησα το παραπανω επιχειρημα του skroutz, οτι εγω κανω το ψωνια του σπιτιου τα περασε και τα δυο στην ιδια αποδειξη κι απλα ανεφερε η ταμιας οτι οταν ερχεσαι για ψωνια μονος σου ας σου δινει η αδερφη σου την ταυτοτητα της

• Like 3
Δημοσ.

ερωτηση

με τι συχνοτητα σας ζητουν ταυτοτητα στα κουπονια?

γενικα επιθυμιες η livesmart.

Μια στις δυο φορές μου ζητάνε (σε διαφορά σ/μ). Τις προάλλες μια έκατσε και έγραψε πάνω στο κουπόνι κ αρ. ταυτότητας κλπ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ερωτηση

με τι συχνοτητα σας ζητουν ταυτοτητα στα κουπονια?

γενικα επιθυμιες η livesmart.

20%

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να πεις τι ρυθμίσεις κάνουμε; Εμένα προσπαθεί να τα εκτυπώσει ασπρόμαυρα με το fax..

Άκυρο το βρήκα. Έπρεπε απλα να παω στην καρτέλα PDF.

πως το βρισκεις αυτο??

Δημοσ.

πως το βρισκεις αυτο??

Το προγραμμα εχει μια καρτελα πανω File, page layout ..... pdf. Επιλεγεις εκεινο και μετα save as pdf.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...