Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο το παγκασιους παντως ειναι μια αηδια....

το λεω για να μην παει κανεις να πεταξει εστω και αυτα τα λιγα ευρω  :wacko:

Δημοσ.

11€ το Teacher's. Goddamn..

Πώς βγάζω κάρτα Club Carrefour είπαμε;

Η καρτα βγαινει στο ταμειο σε 10 δευτερολεπτα.

Αφου εχεις παρει τα πραγματα και εισαι στο ταμειο, ζητας μια καρτα απο την κοπελα και συμπληρωνεις ονομα,διευθυνση και τηλ.

Αυτα.

Δημοσ.

Σε ποιο κατάστημα θα πας είπαμε ? Tο λέω για να μην κάνει κανένας το λάθος και πάει μετά και δεν βρίσκει την προσφορά  :rolleyes: και  τα χώνει εδώ στην εταιρία μετά  :P  .

edit να μην έχω το κουπονάκι -3 δεν θα με χάλαγε καθόλου και τελική τιμή 9.5 ανά μπουκάλι!

• Moderators
Δημοσ.

2 απαντησαν στο ποστ σου, αλλα δεν σου ειπαν το βασικο:

Δεν χρειαζεσαι καρτα για να παρεις το ουισκακι στην τιμη που βλέπεις. Καμια από τις προσφορες του διημερου δεν εχει σημανση για καρτα κλαμπ.

Επισης η καρτα τουλάχιστον στα μεγαλα καρφουρ δεν βγαινει στο ταμειο. Βγαινει στην υποδοχη, αρκει να εχει καρτες γιατι κατά περιοδους εχουν ελλειψεις μακρας διαρκειας (μεχρι και επι ένα μηνα).

Δημοσ.

Επισης η καρτα τουλάχιστον στα μεγαλα καρφουρ δεν βγαινει στο ταμειο. Βγαινει στην υποδοχη, αρκει να εχει καρτες γιατι κατά περιοδους εχουν ελλειψεις μακρας διαρκειας (μεχρι και επι ένα μηνα).

Απ'ότι έχω δει, μπορεί και μέσω ίντερνετ να βγάλει κάποιος κάρτα. Γνωρίζεις πως λειτουργεί και αν στη στέλνουν ταχυδρομικώς ή πρέπει να περάσεις από κατάστημα να την πάρεις (ανούσια δηλαδή η αίτηση από το ίντερνετ)?

Δημοσ.

Σε ποιο κατάστημα θα πας είπαμε ? Tο λέω για να μην κάνει κανένας το λάθος και πάει μετά και δεν βρίσκει την προσφορά  :rolleyes: και  τα χώνει εδώ στην εταιρία μετά  :P  .

edit να μην έχω το κουπονάκι -3 δεν θα με χάλαγε καθόλου και τελική τιμή 9.5 ανά μπουκάλι!

επειδη δεν παρακολουθω συνεχως το θεμα,μπορεις να θυμησεις ποιο κουπονακι παιζει?

• Moderators
Δημοσ.

Απ'ότι έχω δει, μπορεί και μέσω ίντερνετ να βγάλει κάποιος κάρτα. Γνωρίζεις πως λειτουργεί και αν στη στέλνουν ταχυδρομικώς ή πρέπει να περάσεις από κατάστημα να την πάρεις (ανούσια δηλαδή η αίτηση από το ίντερνετ)?

"Καλα Χριστούγεννα", δεν είναι λυση αυτή, παρα μονο χαλλλλλααααρηηηηηη... :P

Θα σου ερθει ταχυδρομικα μετα από 20 περιπου ημερες.

• Like 2
Δημοσ.

Χεχ, έλα ρε, δεν είμαι τέτοιος. Το πολύ δύο μπουκάλια να πάρω.

Εξάλλου φέτος πάλι με Jack λέω να τη βγάλω.

Δεν χρειαζεσαι καρτα για να παρεις το ουισκακι στην τιμη που βλέπεις. Καμια από τις προσφορες του διημερου δεν εχει σημανση για καρτα κλαμπ.

Έχεις πολύ δίκιο. Δεν το πρόσεξα καθόλου.

Δημοσ.

"Καλα Χριστούγεννα", δεν είναι λυση αυτή, παρα μονο χαλλλλλααααρηηηηηη... :P

Θα σου ερθει ταχυδρομικα μετα από 20 περιπου ημερες.

Α τόοοοσο γρήγορα... Εγώ νόμιζα ότι τις στέλνουν σε 3-4 μέρες και όλο λέω να βγάλω στο κατάστημα και όλο το θυμάμαι εκ των υστέρων :P

Δημοσ.

Το Teachers πίνεται, το εχει δοκιμασει κανείς; Λέω να δοκιμάσω...

Όπως έχουμε πει και στο σχετικό νήμα, είναι ένα από τα καλύτερα «απλά» blended.

Έχει το μεγαλύτερο ποσοστό malt σε σχέση με τα υπόλοιπα blended.

Αυτό και το Bell's είναι τα δύο καλύτερα «απλά» ουσίκυ για μένα.

• Like 3
Δημοσ.

matrixxx  προχθες πηγα σε μεγαλο καταστημα (carrefour κηφισιας και αλεξανδρας) και ειχα ξεχασει την καρτα και μου εβγαλαν στο ταμειο επιτοπου καινουργια.

Oνομα, τηλ, διευθυνση και σας ευχαριστω πολυ γεια σας... :-)

Δημοσ.

Αυτό το χαρτί υγείας που έχει είναι καινούριο?

Το έχει πάρει ποτέ ξανά κανένας για να μας πει πως είναι σε σχέση με το γνωστό του Carrefour?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...