Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι σαν να παρεις το μονιτορ σου και να σκεπαστεις και να το εχεις στη πριζα φυσικα...

Καλά μη συγκρίνουμε το πεδίο από το ρεύμα της κουβέρτας & με του τηλεβόλου!

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Παιδια, σορυ κιολας, αλλά πως μπορειτε να κοιμαστε με κατι που σας ακουμπαει και εινα στο ρευμα;;; Δλδ δεν ειναι λιγο επιφοβο;</p>

Εγώ δεν τις πολυεμπιστεύομαι. Καλύτερα 10 κουβέρτες και το κεφάλι μου ήσυχο :P

Δημοσ.

Για τα θερμενομενα καθισματα υποστηριζεται οτι δημιουργουσαν θεματα γονιμοτητας στους αντρες δεν ξερω αν ισχυει και για τις κουβερτες.

Δημοσ.

Καλά μη συγκρίνουμε το πεδίο από το ρεύμα της κουβέρτας & με του τηλεβόλου!

θα βγουμε εκτος θεματος,

αλλα γνωριζεις τι πεδια εκπεμπουν οι συσκευες στο σπιτι μας? συμπεριλαμβανω και τις ηλ. κουβερτες....

Βαζω ενα λινκ παρακατω και εκει θα δεις με λεπτομερια τι εκπεμπεται και αν ειναι επικινδυνο. (ω ναι ειναι μεσα στην λιστα και οι οθονες και οι υπολογιστες....)

Αν θυμασαι, υπαρχει μια τεραστια (ατελειωτη) συζητηση για τα κινητα και το αν η ακτινοβολια τους ειναι βλαβερη για τον ανθρωπο η οχι.

Απο τις παλιες γκουμουτσες (που εψηνες αυγα με αυτα που εβγαζε η κεραια τους) περασαμε στα smartphone με πολυ χαμηλο SAR....

Τωρα εδω καταλαβαινεις την διαφορα, 

ποσα χρηματα πεσανε στην τεχνολογια κινητων για να κατεβει το SAR...

ε οκ ευλογα καταλαβαινει κανεις οτι για τις κουβερτες δεν εχει πεσει ουτε διφραγκο....

http://emf.mercola.com/sites/emf/emf-dangers.aspx

εγω ο εξυπνακιδης αν παω στο υπευθυνο του Βασιλοπουλου η στον εισαγωγεα της κουβερτας,

και τον ρωτησω ποσα Gauss εκπεμπει το μαραφετι που πουλας,

τι θα μου απαντησει?

Δημοσ.

Επαθα σοκ με αυτο:

Electric Clocks

Electric clocks have a very high magnetic field, as much as 5 to 10 mG up to three feet away. If you are using a bedside clock, you are probably sleeping in an EMF equivalent to that of a powerline Studies have linked high rates of brain tumors with chronic exposure to magnetic fields, so it is wise to place all clocks and other electrical devices (such as telephones and answering devices) at least 6 feet from your bed.

Και πώς θα βλεπουμε τωρα την ωρα; Να βαλω το κομοδινο απεναντι απο το κρεβατι; Δεν γινεται αυτο!

• Like 2
Δημοσ.

Στον Βερόπουλο προχθές σε προσφορά 1+1, με κουπόνι από Επιθυμίες δεν μου το πήρε, γιατί λέει το σύστημα δεν τα περνάει.

Το έχει συναντήσει κανένας άλλος;

(Δεν εννοώ με 40%-50% έκπτωση σε προϊόν, μόνο σε 1+1 μου το ανέφεραν)

Για Βερόπουλο δε γνωρίζω, σε ΑΒ πάντως μια χαρά τα δέχονται και σε 1+1 εξακριβωμένα. Κατά τ'άλλα στο Βερόπουλο περνάνε μέσω συστήματος κανονικά τα κουπόνια;

Δημοσ.

Electric Clocks

Electric clocks have a very high magnetic field, as much as 5 to 10 mG up to three feet away. If you are using a bedside clock, you are probably sleeping in an EMF equivalent to that of a powerline Studies have linked high rates of brain tumors with chronic exposure to magnetic fields, so it is wise to place all clocks and other electrical devices (such as telephones and answering devices) at least 6 feet from your bed.

Και πώς θα βλεπουμε τωρα την ωρα; Να βαλω το κομοδινο απεναντι απο το κρεβατι; Δεν γινεται αυτο!

ενταξει και εσυ!

δηλαδη ενα ρολογακι με μια απλη μπαταριουλα δεν σου κανει?

οριστε δυο επιλογες,

χωρις ραδιοφωνο

http://www.timetoshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1278&category_id=23&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

με ραδιοφωνο

http://www.tiletechniki.gr/product.asp?catid=6372

Δημοσ.

Και για όσους δεν πρόλαβαν τις κουβέρτες λογικά θα έρθει απάντηση απο lidl μεριά με 3ετή εγγύηση

• Like 3
Δημοσ.

Αν μάθει κάποιος μάρκα και μοντέλο της κουβέρτας απο τον ΒΑ ας μας πεί.Και μπορεί να χτυπούσα την σκούπα αλλά δυστυχώς δεν έχω proficionel ΑΦΜ καρδιά μου.

Αγαπητέ Νέμο ορίστε τα στοιχεία για τις κουβέρτες

http://www.ionionae.gr/index.php/hl-ektrika-epistromata/hlektrika-epistromata-detail 

Αυτό θα πει αυτοεξυπηρέτηση!!!

• Like 3
Δημοσ.

Makro 22 Οκτωβρίου

2.jpg

καινούριο φυλλάδιο carrefour--> Το απόλυτο τίποτα σε προσφορές. 

Σκεφτείτε έχουν το SKIP 11€ και νομίζουν ότι είναι και προσφορά!!!! ΕΛΕΟΣ

Στον Βασιλόπουλο έχει την colgate total 75ml από 2,48 στα 1,74.

με την αγορα 2  σου δινει κια 30 πόντους (0,90) άρα βγαίνει 1,29 η κάθε οδοντόκρεμα εαν αγοραστουν 2 μαζί.

Δημοσ.

Προτείνω να μετονομαστεί σε "Τοπικ των υποχόνδριων". Ευχαριστώ.

^ ε το χονδραίνεις τώρα.

Για την ακριβεια: το υπο-χόνδρυνε :)

@sismarien, επαθα "σοκ" διοτι δεν φανταζομουν ποτε οτι αυτο το πραγματακι μπορει να ειναι επικινδυνο. Αν ημουν κακεντρεχης θα σε ρωτουσα "ποιο ειναι το προβλημα σου με τους υποχονδριους μεγαλε", αλλα δεν ειμαι (ουτε υποχονδριος, ουτε κακεντρχης) και θεωρω οτι εκανες ενα αστειο.

Electric Clocks

ενταξει και εσυ!

δηλαδη ενα ρολογακι με μια απλη μπαταριουλα δεν σου κανει?

οριστε δυο επιλογες,

χωρις ραδιοφωνο

http://www.timetoshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1278&category_id=23&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

με ραδιοφωνο

http://www.tiletechniki.gr/product.asp?catid=6372

Ενταξει, το δικο μου ειναι με καλωδιο και πιο κινεζικο απο αυτο που μου εδειξες :)

Σοβαρα ομως: ο τρομος μου ειναι παντοτε μηπως και τελειωσει η μπαταρια (ή γινει διακοπη ρευματος στην δικη περιπτωση, οπου εχω ρολοι με καλωδιο ρευματος) και δεν κτυπησει το ξυπνητηρι τις 1-2 φορες την εβδομαδα που το χρειαζομαι :) Ειδικα οταν το θελω για να ξυπνησω προκειμενου να παω για μπαλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...