Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^^

Η πας σε οποιοδήποτε άλλο σουπερ -εξαιρείται το λιντλ- (εκτος αν εισαι σε βουνο ας πουμε και δεν εχει αλλα) που τα περνανε κανονικα και δεν τρως χρονο στην υποδοχη, να ταλαιπωρεις και τις κοπελες και τον εαυτο σου. :)

ναι απλα ειχε συνδυαστικη επιθυμιες+40% εκπτωση αν δεις το ποστ μου πιο πισω... αλλιως γιατι να πας εκει?

δεν ειναι οτι δεν περασανε τα κουπονια σκετα αν καταλαβα καλα, αλλα το αρνηθηκαν και καλα επειδη ηταν ηδη με -40%.

απλα απαραδεκτοι...

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ξαναγραφω, παντου περνανε οι συνδυαστικες. Σε όλα τα σουπερ μαρκετ εκτος από καρφουρ από ο,τι λετε. Αλλωστε το αναγραφει και πανω στο κουπονι ότι συνδυαζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορα εκτος από άλλο κουπονι. Οποτε είναι λαθος/ακυρο, αντιθετο με τις επιθυμιες των "επιθυμιων" να μην περνανε την συνδυαστικη!

Περασα χθες συνδυαστικη και σε Βασιλοπουλο και σε Γαλαξια!

Δημοσ.

το ξερω αυτο.

και εγω περασα συνδυαστικη οπως ολοι μας πιστευω γιατι ετσι συμφερουν βασικα...

ξερω γω βασιλοπουλος 1+1 τα απορρυπαντικα τσιμπησα χτες.

μετα περασα απο καρφουρ και μου την εκαναν την συνδυαστικη απλα με αυτο το κολπο. (γενικα τα αντιπαθω σαν καταστηματα)

για αυτο και το ανεφερα για να πανε και αλλα παιδια.

το ποστ που αναφερομαι ειναι το 4377

Δημοσ.

Σε carrefour πάντα σε πάνε στην υποδοχή και σου τα δίνουν σε μετρητά με την ανάλογη απόδειξη και καταγραφή των προιόντων.

Στο ταμείο έχουν περάσει την εκπτωση από τα κουπόνια και στην υποδοχή πας για να πάρεις την έκπτωση που έχει κάνει το carrefour στο προϊόν.

Σε όλα τα άλλα (ΑΒ, Γαλαξίας, Bazaar, προμηθευτική, my-market, market in)που έχω χρησιμοποιήσει κουπόνι τα περνάνε κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

@kostass__:

Έτσι γίνεται συνήθως στα καρφούρ.

Σε στέλνουν στην υποδοχή για τη διαφορά.

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ σε περίπτωση συνδυαστικής προσφοράς.

Όσο αφορά στο χαρτί svetocopy Α4 που έχουν τα καρφούρ με 2€, ένα συγκριτικό με άλλο χαρτί επίσης 80g/m2 με μέση τιμή 3.5€:

Mf0cy64.jpg

qbIq2YD.jpg

mQd3GM0.jpg

• Like 5
Δημοσ.

πηρα στα carrefour μαρινοπουλος γραβιερα ροδοπης 5.5 ε το κιλο. Γενικα ειμαι καχυποπτος για τα φθηνα τυρια αλλα δοκιμασαμε μαζι με αλλο ενα πελατη και ηταν φοβερη. Ειχε 2 κιλα ακομα στο ψυγειο τη μοιραστηκαμε και τελειωσε

και γω πήγα με φόβο,

και γω δοκίμασα πριν αγοράσω και μου άρεσε και πήρα 700γρ.

Και μετά ειδα την αρχική τιμή στο χαρτάκι 9,98€/κιλό .

Από τις καλές προσφορές των καρφουρ τον τελευταίο καιρό.

έντιτινκ: για να γίνει λίγο πιο ον τόπικ, να θυμίσω ότι πρόκειται για προσφορά που τρέχει και σήμερα, τις διαθεσιμότητες τις φοβάμαι όμως.

Δημοσ.

To mr proper στα καρφουρ ερχεται στα 0.70.

Τιμια τιμη...

Το fairy platinum αρχικη τιμη 1.88 με το -40% παει στο 1.10 με το κουπονακι επιθυμιες τελικη:0.45 λεπτα... μια χαρα...

Στοματικο διαλυμα oral b αρχικη 4.65 με τ -40% και το κουπονακι επιθυμιες τελικη: 1.36...!!!

Και το κορυφαιο οδοντοκρεμα crest στον βασιλοπουλο 99% την εχει προσφορα 1.90 μειον 1.5 απο επιθυμιες ερχεται 0.40 ευρω...

Απλα πεταξα την αποδειξη και δεν το εχω μπροστα μου... αν καποιος παει ας το επιβεβαιώσει...

Πηρα σημερα το Fairy οντως 0,45 ευρω αλλα στο ταμειο μου κρατησαν μονο την εκπτωση του καταστηματος

και του κουπονιου μου εδωσαν τα λεφτα (αλλα 0,75) απο την ρεσεψιον...

δεν ξερω τι πατεντα ειναι αυτη καινουρια, ελπιζω οχι για κακο ε?

Επισης η crest ισχυει ακομα?

Δημοσ.

και γω πήγα με φόβο,

και γω δοκίμασα πριν αγοράσω και μου άρεσε και πήρα 700γρ.

Και μετά ειδα την αρχική τιμή στο χαρτάκι 9,98€/κιλό .

Από τις καλές προσφορές των καρφουρ τον τελευταίο καιρό.

έντιτινκ: για να γίνει λίγο πιο ον τόπικ, να θυμίσω ότι πρόκειται για προσφορά που τρέχει και σήμερα, τις διαθεσιμότητες τις φοβάμαι όμως.

:-D η μαναμ πηρε ενα κιλό! Τη Δευτερα! Εντωμεταξύ ουτε που το χα παρει χαμπαρι να της το πω..... Μαλλον θα το δε στη τηλεοραση. Πολυ καλη γραβιερα όπως και η Δωδωνη που χε ο Μασουτης νομιζω πριν μερικες μερες σε -30%

Δημοσ.

Όσο αφορά στο χαρτί svetocopy Α4 που έχουν τα καρφούρ με 2€, ένα συγκριτικό με άλλο χαρτί επίσης 80g/m2 με μέση τιμή 3.5€:

qbIq2YD.jpg

Στο κατάστημα στην Λεωφόρο Αθηνών απέναντι απο το χρηματηστηριο ειχε μια παλέτα χθες το απογευμα
Δημοσ.

Στο κατάστημα στην Λεωφόρο Αθηνών απέναντι απο το χρηματηστηριο ειχε μια παλέτα χθες το απογευμα

...το αυτό και στο Μαρούσι σήμερα το απόγευμα

Δημοσ.

παιδια αυτο το εχετε δει?

Gillette fusion proglide απο 8.99 - 50% = 4.48  στα Carrefour και το κουπονι αφαιρει 5 ευρω...

εδω τι γινετε τωρα? μας επιστρεφουν και 0.5 ?

* συγνωμη αν εχει αναφερθει και δεν το ειδα.

Δημοσ.

παιδια αυτο το εχετε δει?

Gillette fusion proglide απο 8.99 - 50% = 4.48  στα Carrefour και το κουπονι αφαιρει 5 ευρω...

εδω τι γινετε τωρα? μας επιστρεφουν και 0.5 ?

* συγνωμη αν εχει αναφερθει και δεν το ειδα.

Δεν ισχυει το κουπονι σε αυτη τη περιπτωση. Εμενα δε μου το δεχτηκαν.

Οποτε πηρα την πιο ακριβη εκδοση (αυτη με τη μπαταρια) που μαζι με την εκπτωση και το κουπονι βγηκε 2.99

Δεχτηκαν ολα τα κουπονια σε προϊοντα που ηταν σε προσφορα 40-50% (απορυπαντικα, σαπουνια, κλπ). Δηλαδη μου αφαιρεσαν και την εκπτωση και το ποσο του κουπονιου μαζι. (Carefour Μαρουσι)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...