Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς, πότε έχει ο ΑΒ το 10%? Σήμερα ή αύριο? Λέω να"φορτώσω" sensodyne για το υπόλοιπο κάνα χρόνο, μιας και τις δοκίμασα.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπο το φυλλάδιο του Βazaar

Ariel υγρές κάψουλες 16τμχ  από 6,99 το έχει 3,49 και με κουπόνι -2,00 από επιθυμίες Τελική--> 1,49€  (0,09€ το τμχ)

svelto 500ml από 1,61 το έχει 1,12 και με κουπόνι -0,50 από livesmart Τελική--> 0,62€

Cif κρέμα 500ml από 1,64 το έχει 1,23 και με κουπόνι -0,50 από livesmart Τελική--> 0,73€

KLINEX καθαριστικό πατώματος 1lt από 2,69 το έχει 1,88 και με κουπόνι -0,80 από livesmart Τελική--> 1.08€

Gillete αφρος από 3,75 το έχει 2,62 και με κουπόνι -1,00 από επιθυμίες Τελική--> 1.62€

Gillete GEL από 4,59 το έχει 3,19 και με κουπόνι -1,00 από επιθυμίες Τελική--> 2,19€

Από φυλλάδιο Market IN

Τόνος TRATA 2,99€ το σετ (2 τμχ)

Lenor 25μεζ. από 7,99 το έχει 5,39 και με κουπόνι -2,00 από επιθυμίες Τελική--> 3,39€

Μακαρόνια STELLA No 6,7,10-->  0,55€τμχ

Από φυλλάδιο Προμηθευτική

Βιτάμ με Βούτυρο 225γρ από 2,31 το έχει 1,85 και με κουπόνι -0,50 από livesmart Τελική--> 1,35€

Σαμπουάν Wash and Go από 3,83 το έχει 2,68 και με κουπόνι -1,00 από επιθυμίες Τελική--> 1,68€

• Like 6
Δημοσ.

To mr proper στα καρφουρ ερχεται στα 0.70.

Τιμια τιμη...

Το fairy platinum αρχικη τιμη 1.88 με το -40% παει στο 1.10 με το κουπονακι επιθυμιες τελικη:0.45 λεπτα... μια χαρα...

Στοματικο διαλυμα oral b αρχικη 4.65 με τ -40% και το κουπονακι επιθυμιες τελικη: 1.36...!!!

Και το κορυφαιο οδοντοκρεμα crest στον βασιλοπουλο 99% την εχει προσφορα 1.90 μειον 1.5 απο επιθυμιες ερχεται 0.40 ευρω...

Απλα πεταξα την αποδειξη και δεν το εχω μπροστα μου... αν καποιος παει ας το επιβεβαιώσει...

Εγώ μόλις γύρισα από τo carrefour και μου είπαν ότι δεν περνάει το κουπονάκι από επιθυμίες ούτε σε μια οδοντόβουρτσα που πήρα ούτε στο fairy γιατί λέει είναι ήδη σε προσφορά αν και το χτύπησε μπροστά μου. Γενικά δεν περνάνε τα κουπόνια όταν είναι σε προσφορά τα είδη στο carrefour, γιατί στο κουπόνι αναφέρει μόνο το lidl.
Δημοσ.

Λοιπον πηρα χθες απο το Βασιλοπουλο καψουλες ΑΡΙΕΛ ACTILIFT  32 τμχ 6 ΕΥΡΩ - 3 ευρω απο επιθυμιες=3 ευρω.ΒΓαινει κατι λιγοτερο απο 10 λεπτα η δοση.

Μια χαρα.

Εγώ μόλις γύρισα από τo carrefour και μου είπαν ότι δεν περνάει το κουπονάκι από επιθυμίες ούτε σε μια οδοντόβουρτσα που πήρα ούτε στο fairy γιατί λέει είναι ήδη σε προσφορά αν και το χτύπησε μπροστά μου. Γενικά δεν περνάνε τα κουπόνια όταν είναι σε προσφορά τα είδη στο carrefour, γιατί στο κουπόνι αναφέρει μόνο το lidl.

Exω και εγω το ιδιο θεμα.Στις προσφορες ημερας -40% πχ που ειναι σημερα οντως δεν περνα η εκπτωση απο το κουπονι.Στις προσφορες φυλλαδιου ομως περναει.Αυτο που μπορει να γινει ειναι να σου περασει το κουπονι χωρις την εκπτωση και μετα να σου επιστρεψει την εκπτωση  με αποδειξη.Στο σουπερμαρκετ της γειτονιας μου μονο μια ταμιας το κανει οι υπολοιπες οχι (βαριουνται μαλλον).Η αληθεια ειναι οτι αν εχει ηδη περαστει η εκπτωση απο την προσφορα το κουπονι δεν το δεχεται (το ειδα με τα ματια μου αυτο).

Σημερα επεσα στη συγκεκριμενη και εγινε ακριβως ετσι.

ΒΑσιλοπουλο δεν εχω τετοιο θεμα(τα περνανε επιτοπου).

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα πριν μια εβδομαδα 1+1 zilet αφρο και με το κουπόνι.

Αυτό που μου είπε χτες η ταμίας είναι ότι τους ήρθε ειδοποίηση να μην  ξαναπεράσουν την κάρτα club από σκέτο νούμερο.

Εγώ δεν κουβαλάω κάρτα μαζί μου, την έχω στο τηλέφωνο και τους το δίνω να την αντιγράψουν.

Μπορεί όλα αυτές οι αρνήσεις με τα κουπόνια να είναι νέο φρούτο

Δημοσ.

καρφουρ λεωφορος αθηνων περνανε κανονικοτατα.

συγκεκριμενα η ταμιας μου ειπε πως επειδη ειναι ηδη σε προσφορα δεν μπορει να περασει δυο προσφορες ανα ειδος.

αρα μου περασε το κουπονακι επιθυμιες στο ταμειο, πληρωσα κανονικα και μετα στην υποδοχη με την αποδειξη μου εκανε την αφαιρεση στην αρχικη τιμη του 40% και μου επεστρεψε μετρητα την διαφορα.

υπ'οψιν οι κοπελες ηταν αρκετα εξυπηρετικες και μου ειπαν οτι αυτο γινεται και πρεπει να δεχονται και τις δυο εκπτωσεις και μαλιστα η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε να προσεχω να μου αφαιρουν παντα το 40% απο τις αρχικες τιμες γιατι αλλιως με κλεβουν...

ας επιβεβαιωσει καποιος.

Δημοσ.

Εεε κρίμα δεν το ήξερα. Δηλαδή δεν περνάει αυτόματα η έκπτωση της ημέρας; Στο ταμείο ήταν μια πολύ εξυπηρετική κιόλας αφού μου τα ακύρωσε μια φορά αυτά τα 2 είδη και τα ξαναπέρασε μπας και, αλλά μόλις είδα ότι δεν το δέχονταν δεν μπορούσα να της πω κάτι και έφυγα :P Όπως και να έχει θα το ξέρω για άλλη φορά. Σας ευχαριστώ όλους.

Δημοσ.

Εεε κρίμα δεν το ήξερα. Δηλαδή δεν περνάει αυτόματα η έκπτωση της ημέρας; Στο ταμείο ήταν μια πολύ εξυπηρετική κιόλας αφού μου τα ακύρωσε μια φορά αυτά τα 2 είδη και τα ξαναπέρασε μπας και, αλλά μόλις είδα ότι δεν το δέχονταν δεν μπορούσα να της πω κάτι και έφυγα :P Όπως και να έχει θα το ξέρω για άλλη φορά

ξαναλεω περνανε κανονικοτατα.

η μια εκπτωση στο ταμειο και η αλλη στην υποδοχη με χειρογραφη αποδειξη κομμενη με στοιχεια κτλ και επιστροφη χρηματων μετρητα...

μην μας δουλευουν...

και εγω θα εφευγα εννοειται αν μου το ελεγαν αλλα τωρα απο εδω και περα θα το απαιτω.

θα ψαξω το χειρογραφο να το ανεβασω

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα απλά δεν το ήξερα. Οπότε από εδώ και πέρα θα απαιτώ να περνάνε πρώτα το κουπόνι των επιθυμιών και μετά την έκπτωση. Thx

Δημοσ.

πηρα στα carrefour μαρινοπουλος γραβιερα ροδοπης 5.5 ε το κιλο. Γενικα ειμαι καχυποπτος για τα φθηνα τυρια αλλα δοκιμασαμε μαζι με αλλο ενα πελατη και ηταν φοβερη. Ειχε 2 κιλα ακομα στο ψυγειο τη μοιραστηκαμε και τελειωσε

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

^^

Η πας σε οποιοδήποτε άλλο σουπερ -εξαιρείται το λιντλ- (εκτος αν εισαι σε βουνο ας πουμε και δεν εχει αλλα) που τα περνανε κανονικα και δεν τρως χρονο στην υποδοχη, να ταλαιπωρεις και τις κοπελες και τον εαυτο σου. :)

• Like 2
Δημοσ.

Σε εμένα πήγαινε αυτό; Αν ναι θα το έκανα αλλά ήδη αυτό που έχω μου πέφτει μακριά και το επόμενο πιο κοντινό είναι 40 χιλιόμετρα μακριά οπότε δεν παίζει σαν λύση. :-D

• Moderators
Δημοσ.

Εισαι στο βουνο δηλαδή;!!! 40 Κμ μακρια από σουπερ μαρκετ; Εχεις ποιοτητα ζωης τουλάχιστον. Δεν μπορεις να τα εχεις όλα. ;)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...