Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια χαρα ειναι τα χαρτια. Παρτε οσα προλαβετε γιατι η τιμη δεν υπαρχει.

Απο τη στιγμη που τα γραμμαρια ειναι ιδια και το χαρτι δεν ειναι κιτρινισμενο, δεν υπαρχει θεμα. Ολα τα αλλα ειναι marketing.

Νομιζω μπορω να εκφερω αποψη γιατι χρησιμοποιω 2 κουτες το μηνα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσφορά Αρκάδι (+διαγωνισμός)

post-175401-0-34044800-1413197660_thumb.jpg

Επειδή μόλις μίλησα με την εταιρεία:

Στα ΑΒ Βασιλόπουλος το 1+1 στο baby θα τρέξει από 15/10 μόνο στα "μεγάλα" καταστήματα (τα υπόλοιπα της προσφοράς τρέχουν ήδη)

Στα Carrefour το Αρκάδι Baby είναι ήδη σε -60% (στο φυλλάδιο σελ. 9) οπότε δε θα παίξει

Στο Σκλαβενίτη υπάρχει

Στο Γαλαξία παρατηρούνται ελλείψεις

SVETO:

Να πω κι εγώ πως το χαρτί για τα λεφτά του είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα.

Έχω πάρει πολύ χειρότερα χαρτιά, σε υπερδιπλάσια τιμή.

Άποψή μου είναι πως δεν είναι όλα τα χαρτιά ίδια αρκεί να μην είναι κιτρινισμένα και να έχουν το σωστό βάρος.

Εγώ προσωπικά τα πήρα για πρόχειρα (στο χέρι) και για πρόχειρες εκτυπώσεις στον inkjet και είναι μια χαρά.

Αυτό που φαίνεται και "δια γυμνού" οφθαλμού είναι πως το χαρτί είναι πιο "αραιό" (πιο λεπτό αν θέλετε) από άλλα, με αποτέλεσμα να μην κάνει για: double sided εκτυπώσεις σε inkjet και ανθρώπους που πατάνε πολύ το στυλό για τον προφανή λόγο:

η πίσω πλευρά θα είναι χάλια.

Για one sided εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, laser, κτλ. πάρτε το. To vfm είναι πολύ καλό.

Για του λόγου το αληθές (δεν έχω χρόνο για πιο σοβαρή έρευνα), δύο εκτυπώσεις με ίδια settings,

φωτογραφημένες από κινητό.

Η μία σε sveto και η άλλη σε "καλύτερο". Νομίζω δε χρειάζεται να πω ποια είναι ποιο.

post-175401-0-63022200-1413199971_thumb.jpg

EDIT: Για όποιον παρατηρήσει ότι: "Ναι, αλλά έχεις εκτυπώσει με τεράστια γραμματοσειρά και πολύ πυκνή", να διευκρινίσω ότι και σε απλή γραμματοσειρά (πχ arial 12) είναι ορατό το "πρόβλημα". Απλά το έκανα έτσι για να φαίνεται στη φωτογραφία πιο ξεκάθαρα.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Για του λόγου το αληθές (δεν έχω χρόνο για πιο σοβαρή έρευνα), δύο εκτυπώσεις με ίδια settings,

Η μία σε sveto και η άλλη σε "καλύτερο". Νομίζω δε χρειάζεται να πω ποια είναι ποιο.

Επειδή όμως πολλοι διαβαζουν αποσπασματικα και αν το κανουν στο παραπανω ποστ, πιθανον να καταλαβουν τα αναποδα από αυτά που λες μιας και ξεκινάς με καλα λογια, να πουμε ότι:

Είναι η πισω πλευρα του χαρτιου που εκτυπωθηκε με τον ιδιο εκτυπωτή.

Το αριστερο είναι το sveto , το δεξι είναι το "άλλο".

• Like 1
Δημοσ.

Το mr proper εχει εκπτωση 40% στα carrefour (γυρω στα 1,40 ευρω)  αλλα στο Γαλαξια το εχει με 

εκπτωση 1,25 ευρω.

Αφαιρουμε και 1 ευρω απο επιθυμιες και παει 0,25 λεπτα το μπουκαλι :)

• Like 1
Δημοσ.

ο αβ έχει έκπτωση 50% στο βιολογικό γάλα του (υψηλής θερμικής επεξεργασίας κρατάει 1 μήνα) και βγαίνει 0.74 το λίτρο (λήγει στις 20/10 και για αυτό μάλλον η προσφορά), από ΑΒ μελισσίων

• Like 2
Δημοσ.

Προσφορά ΜΌΝΟ για Λαρισαίους (και οχι μονο)

Το ζαχαροπλαστειο Οικονόμου (περιοχη Αγιος Θωμας) κλεινει σημερα 2 χρονια και εχει ολα τα ειδη 50% κατω.

Δημοσ.

Το χαρτι στο carrefour ειναι  made in Russia

Για καθημερινες εκτυπωσεις ειναι μια χαρα  με προδιαγραφες laser  ****  και  INJET ***

Δημοσ.

Το mr proper εχει εκπτωση 40% στα carrefour (γυρω στα 1,40 ευρω)  αλλα στο Γαλαξια το εχει με 

εκπτωση 1,25 ευρω.

Αφαιρουμε και 1 ευρω απο επιθυμιες και παει 0,25 λεπτα το μπουκαλι :)

Το κουπόνι από τις Επιθυμίες ισχύει για τη συσκευασία 600ml μόνο, άρα με την έκπτωση πάει περίπου €1.

Δημοσ.

Το κουπόνι από τις Επιθυμίες ισχύει για τη συσκευασία 600ml μόνο, άρα με την έκπτωση πάει περίπου €1.

λες? παω να δω και θα επανελθω 

Δημοσ.

To mr proper στα καρφουρ ερχεται στα 0.70.

Τιμια τιμη...

Το fairy platinum αρχικη τιμη 1.88 με το -40% παει στο 1.10 με το κουπονακι επιθυμιες τελικη:0.45 λεπτα... μια χαρα...

Στοματικο διαλυμα oral b αρχικη 4.65 με τ -40% και το κουπονακι επιθυμιες τελικη: 1.36...!!!

Και το κορυφαιο οδοντοκρεμα crest στον βασιλοπουλο 99% την εχει προσφορα 1.90 μειον 1.5 απο επιθυμιες ερχεται 0.40 ευρω...

Απλα πεταξα την αποδειξη και δεν το εχω μπροστα μου... αν καποιος παει ας το επιβεβαιώσει...

• Like 2
Δημοσ.

SVETO:
Να πω κι εγώ πως το χαρτί για τα λεφτά του είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα.
Έχω πάρει πολύ χειρότερα χαρτιά, σε υπερδιπλάσια τιμή.

Άποψή μου είναι πως δεν είναι όλα τα χαρτιά ίδια αρκεί να μην είναι κιτρινισμένα και να έχουν το σωστό βάρος.
Εγώ προσωπικά τα πήρα για πρόχειρα (στο χέρι) και για πρόχειρες εκτυπώσεις στον inkjet και είναι μια χαρά.

Αυτό που φαίνεται και "δια γυμνού" οφθαλμού είναι πως το χαρτί είναι πιο "αραιό" (πιο λεπτό αν θέλετε) από άλλα, με αποτέλεσμα να μην κάνει για: double sided εκτυπώσεις σε inkjet και ανθρώπους που πατάνε πολύ το στυλό για τον προφανή λόγο:
η πίσω πλευρά θα είναι χάλια.

Για one sided εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, laser, κτλ. πάρτε το. To vfm είναι πολύ καλό.

attachicon.gifsveto__.jpg

EDIT: Για όποιον παρατηρήσει ότι: "Ναι, αλλά έχεις εκτυπώσει με τεράστια γραμματοσειρά και πολύ πυκνή", να διευκρινίσω ότι και σε απλή γραμματοσειρά (πχ arial 12) είναι ορατό το "πρόβλημα". Απλά το έκανα έτσι για να φαίνεται στη φωτογραφία πιο ξεκάθαρα.

Είχε και ένα άλλο εκτός από το sveto κι αυτό στα 2Ε, αλλά δεν πήρα κανένα απ' τα δύο γιατί πίστευα ότι για inject θα χω το θέμα που ανέφερες(έχω βέβαια στόκ δύο πακέτα Xerox οπότε δεν καιγόμουν κιόλας)

Δημοσ.

SVETO:

Αυτό που φαίνεται και "δια γυμνού" οφθαλμού είναι πως το χαρτί είναι πιο "αραιό" (πιο λεπτό αν θέλετε) από άλλα, με αποτέλεσμα να μην κάνει για: double sided εκτυπώσεις σε inkjet και ανθρώπους που πατάνε πολύ το στυλό για τον προφανή λόγο: η πίσω πλευρά θα είναι χάλια.

Ειχα παρει παλιοτερα χαρτι "q connect" και εκανε τα ιδια χαλια σε διπλη εκτυπωση με εκτυπωτη photosmart. Εχει κανεις υποψη του καποιο χαρτι για διπλη εκτυπωση με νορμαλ τιμη;

Δημοσ.

*Συγνώμη για το offtopic αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ, λοιπόν δεν λέγεται ούτε Injet ούτε Inject ούτε injection, λέγεται Inkjet.

• Like 2
Δημοσ.

*Συγνώμη για το offtopic αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ, λοιπόν δεν λέγεται ούτε Injet ούτε Inject ούτε injection, λέγεται Inkjet.

Σωστά αλλά είναι προφανές ότι είναι ορθογραφικό ή/και βιασύνη από μέρους τους.

• Like 1
Δημοσ.

Σε καλή τιμή καλύμματα αυτοκινήτου από το Lidl http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=21162

Ξέρει κάνεις κάποιο μεγάλο κατάστημα σε Περιστέρι/Αιγάλεω/Χαιδάρι που να στοκάρει γενικότερα?

Ρωτάω γιατί στο παρελθόν όποια καλή προσφορά βρήκα σε Lidl είχε εξαφανιστεί από τις 10 το πρωί (ίσως και νωρίτερα)...

Επειδη εψαχνα σημερα τα τασια που ειχε προσφορα και εξαντληθηκαν σχεδον ολα απο το πρωι.

Τα καλυμματα αυτα γενικα δεν εξαντλουνται,οχι την πρωτη μερα αλλα ουτε καν μεχρι το Σαββατο.

Παντως  σημερα υπηρχαν πολλα και στο λιντλ της βιαμαξ στο περιστερι και στο λιντλ στο χαιδαρι εκει που ηταν παλια η εφορια στην λεωφορο αθηνων.

Γενικα σε αυτο του χαιδαριου στην καβαλας βρισκω σχεδον παντα οσα δεν βρισκω στο λιντλ αιγαλεω που βρισκεται στην ιερα ολο κοντα στο σταθμο του μετρο στην αγια μαρινα στα συνορα αιγαλεω χαιδαριου αγ. βαρβαρας.Ισως γιατι ειναι σε καπως απομερο μερος και εχει αρκετα μικροτερη κνηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...