Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε καλή τιμή καλύμματα αυτοκινήτου από το Lidl http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=21162

Ξέρει κάνεις κάποιο μεγάλο κατάστημα σε Περιστέρι/Αιγάλεω/Χαιδάρι που να στοκάρει γενικότερα?

Ρωτάω γιατί στο παρελθόν όποια καλή προσφορά βρήκα σε Lidl είχε εξαφανιστεί από τις 10 το πρωί (ίσως και νωρίτερα)...

Δημοσ.

Αν έχει θα πάρω εγώ αύριο πρωί και θα σου πω. Αν και με 2€ τα 500, για να τυλίγεις καμία γραβιέρα θα'ναι

• Like 5
Δημοσ.

Αν έχει θα πάρω εγώ αύριο πρωί και θα σου πω. Αν και με 2€ τα 500, για να τυλίγεις καμία γραβιέρα θα'ναι

Για αυτο έχει και την γραβιέρα προσφορά για να την τυλίξουμε στο χαρτι των 2 ευρώ.

• Like 4
Δημοσ.

Σε καλή τιμή καλύμματα αυτοκινήτου από το Lidl http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=21162

Ξέρει κάνεις κάποιο μεγάλο κατάστημα σε Περιστέρι/Αιγάλεω/Χαιδάρι που να στοκάρει γενικότερα?

Ρωτάω γιατί στο παρελθόν όποια καλή προσφορά βρήκα σε Lidl είχε εξαφανιστεί από τις 10 το πρωί (ίσως και νωρίτερα)...

Αν δεν βρεις, παρε τηλεφωνο στο 800 111 3333. Θα σου πουν που εχει ή αν εχει εξαντληθεί απο παντού. Το εχω κάνει πολλές φορές
  • Like 1
Δημοσ.

Για τις προσφορές των Lidl να πω ότι η στολή μηχανής είναι πάρα πολύ καλή -ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι κάνει 30€.

Τον προηγούμενο χειμώνα για 4 μήνες έκανα με μηχανή διαδρομή 45+45 χλμ κάθε μέρα εθνική και πραγματικά με έσωσε.

Δημοσ.

Για τις προσφορές των Lidl να πω ότι η στολή μηχανής είναι πάρα πολύ καλή -ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι κάνει 30€.

Τον προηγούμενο χειμώνα για 4 μήνες έκανα με μηχανή διαδρομή 45+45 χλμ κάθε μέρα εθνική και πραγματικά με έσωσε.

μπερδευτηκα λιγο....

ποσο εχει το σετ πανω - κατω?

αν μαθει κανεις τιμη στο mr proper παρακαλω ας το γραψει :)

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει το σετ του lidl και δεν έχω άποψη.Στο παρελθόν είχα ξοδέψει σε συνθετικά παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτά του lidl σε north face και Columbia.τίποτα δεν είχε την αποτελεσματικότητα που έψαχνα.Το είχα ψάξει πάρα πολύ πριν 2 χρόνια και κατέληξα ότι η λύση είναι μια ...μάλλινο.Το σετ με 100% μαλλί <ξυρισμένο>κοστίζει γύρω στα 150-200 αλλά αξίζει αλλά κάθε ευρώ εγγυημένα!

Δημοσ.

μπερδευτηκα λιγο....

ποσο εχει το σετ πανω - κατω?

αν μαθει κανεις τιμη στο mr proper παρακαλω ας το γραψει :)

μπερδεύτηκα που μπερδεύτηκες και με μπέρδεψες ακόμα περαιτέρω με την αναφορά στο mr proper

Εγώ γράφω για αυτή την στολή που πάει 31,98€ το πάνω κάτω.

Δημοσ.

μπερδεύτηκα που μπερδεύτηκες και με μπέρδεψες ακόμα περαιτέρω με την αναφορά στο mr proper

Εγώ γράφω για αυτή την στολή που πάει 31,98€ το πάνω κάτω.

το mr proper ηταν ασχετο,

τωρα για σετ οκ το καταλαβα....

• Like 1
Δημοσ.

εχει παρει κανεις αυτο χαρτι svetocopy,να μας πει αν ειναι καλο;

Πήρα σήμερα.πρόλαβα και εκτύπωσα κάποιες σελίδες.τίμιο για τα λεφτά του. Ο εκτυπωτής δεν μάσησε κάποια σελίδα και σαν απόχρωση ίδια με τα Xerox που παίρνω.

Επειδή στον καρφούρη που πήγα πρώτα είχε μόνο 2 κιβώτια, πήγα και στον άλλον Αλλά εκεί η προσφορά ήταν για μια άλλη φίρμα.

Ο 2ος δηλαδή δεν είχε τα svetocopy. Για αυτά τα 2α, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη Γιατί τα άφησα σπίτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...