Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

150€ για το ποδηλατο ;;;;;;; χααααααααααχαχαχχαχαχαχ ΑΠΙΘΑΝΟ ΗΤΑΝ, τρελλα λεμεεεε. Με 100€, εβαψα το παπι μου, μαζι και τα χρωματα (μεταλλικο διπλης επιστρωσης). Ελα, πειτε το, πλακα μας κανετε, ε ;;;;;;

(και το θελουν και αποσυναρμολογημενο !!! )

65 γράφει...

για τα 65 έχεις άποψη?

ο ανταγωνισμός πόσο ζητάει?

εκεί που το έβαψες βάφουν και ποδήλατα και πόσο ζητάνε?

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

65 γράφει...

για τα 65 έχεις άποψη?

Ναι, ειδα το 65€. Γελασα και χλευασα την ΑΡΧΙΚΗ τιμη. Τα 65€, αν συμπεριλαμβανουν το χρωμα, ειναι μια ΜΕΤΡΙΑ τιμη, δεδομενων των τιμων της αγορας, της τιμης που αναφερα για το παπι μου, αλλα και του χρονου που χρειαζεται να επεξεργαστει και να βαφτει ενας σκελετος ποδηλατου (υπολογισε οτι προκειται για ΟΜΑΔΙΚΗ προσφορα, αρα η τιμη σε σχεση με μια μεμονωμενη περιπτωση, θα πρεπει να ειναι μειωμενη).

Δημοσ.

65 γράφει...

για τα 65 έχεις άποψη?

Έχω εγώ άποψη για τα 65, ότι είναι τραγικά υψηλή τιμή. Ο ανταγωνισμός (π.χ. Πέττας που είναι και ψιλο-ακριβός) ζητάει ένα 50άρι για αμμοβολή και ηλεκτροστατική βαφή.

Φίλοι που έχουν βάψει το ποδήλατό τους, πλήρωσαν 40 ευρώ, ενώ έχω ακούσει μέχρι και για 20άρια.

Οπότε το "αρχικής αξίας 150 ευρώ" είναι απλά γελοίο, ψάχνουν θύματα οι τύποι. 150 ευρώ κάνει ένα entry-level ποδήλατο, όχι να τα δώσεις για να το βάψεις...

Αυτο έπρεπε να πάει στις "Αντιπροσφορές" για να γελάμε.

• Like 3
Δημοσ.

Έχω εγώ άποψη για τα 65, ότι είναι τραγικά υψηλή τιμή. Ο ανταγωνισμός (π.χ. Πέττας που είναι και ψιλο-ακριβός) ζητάει ένα 50άρι για αμμοβολή και ηλεκτροστατική βαφή.

Φίλοι που έχουν βάψει το ποδήλατό τους, πλήρωσαν 40 ευρώ, ενώ έχω ακούσει μέχρι και για 20άρια.

Οπότε το "αρχικής αξίας 150 ευρώ" είναι απλά γελοίο, ψάχνουν θύματα οι τύποι. 150 ευρώ κάνει ένα entry-level ποδήλατο, όχι να τα δώσεις για να το βάψεις...

Αυτο έπρεπε να πάει στις "Αντιπροσφορές" για να γελάμε.

Απο πότε μας ενδιαφέρει η αρχική τιμή?

Απο τη στιγμή που η προσφορά μπαίνει με μειωμένη τιμή, η αρχική δεν έχει κανένα νόημα.

Αν μιλάγαμε για το 150άρι τότε ναί να μπεί στις αντιπροσφορές.

Οπότε όντως με βάση τις άλλες τιμές που λές δεν είναι καλή προσφορά.

Αυτό θα έλειπε να ασχολούμαστε με τις αρχικές!!!!!

Δημοσ.

Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ.. Είναι κοροϊδία να παρουσιάζουν μια πλασματική αρχική τιμή για να χτυπάει στο μάτι το "60% έκπτωση". Είναι αρκετοί που θα ψαρώσουν και μόνο από αυτό το ψεύτικο ποσοστό.. Και τέτοιες πρακτικές ΠΡΕΠΕΙ να αναδεικνύονται με κάθε ευκαιρία.. Εγώ προσωπικά, κάποιον που πάει να με κοροϊδέψει με αυτόν τον τρόπο, δεν θα τον εμπιστευτώ για τίποτα..

• Like 6
Δημοσ.

Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ.. Είναι κοροϊδία να παρουσιάζουν μια πλασματική αρχική τιμή για να χτυπάει στο μάτι το "60% έκπτωση". Είναι αρκετοί που θα ψαρώσουν και μόνο από αυτό το ψεύτικο ποσοστό.. Και τέτοιες πρακτικές ΠΡΕΠΕΙ να αναδεικνύονται με κάθε ευκαιρία.. Εγώ προσωπικά, κάποιον που πάει να με κοροϊδέψει με αυτόν τον τρόπο, δεν θα τον εμπιστευτώ για τίποτα..

Αν είχε τιμή 10 ευρώ για παράδειγμα εσύ μήν αγοράσεις και πήγαινε κάπου αλλού που δε κοροιδεύει τον κόσμο αλλά έχει διπλάσια-τριπλάσια τιμή.

Λές και τα μεγάλα καταστήματα ποτέ δεν κάνουν το ίδιο "λάθος" Ελληνικά και άλλα Ευρωπαϊκά..

Την τσέπη μας κοιτάμε ;)

Δημοσ.

AAAAAAAAAAAAKΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Απο πότε μας ενδιαφέρει η αρχική τιμή?

Απο τη στιγμή που η προσφορά μπαίνει με μειωμένη τιμή, η αρχική δεν έχει κανένα νόημα.

Αν μιλάγαμε για το 150άρι τότε ναί να μπεί στις αντιπροσφορές.

Οπότε όντως με βάση τις άλλες τιμές που λές δεν είναι καλή προσφορά.

Αυτό θα έλειπε να ασχολούμαστε με τις αρχικές!!!!!

Καλά εντάξει, κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται...

Προφανώς και μας ενδιαφέρει η αρχική τιμή, γιατί ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΙ. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι τα 50 ευρώ είναι προσφορά για τα 150, ενώ δεν είναι για τα 60 ας πούμε.

Εξάλλου είναι γνωστή τακτική κουτοπόνηρων εμποράκων να φουσκώνουν x2 και x3 την αρχική ώστε να φαίνεται "προσφορά" μια φυσιολογική τιμη. Ούτε αυτό ισχύει εδώ, καθώς ο ανταγωνισμός προσφέρει χαμηλότερες τιμές χωρίς να τις ονομάζει "προσφορές".

Ακριβώς αυτό!

• Like 1
Δημοσ.

Μια τιμή λέγετε προσφορά συγκρίνοντάς της με τον ανταγωνισμό μία δεδομένη στιγμή.

Θα λέμε τα αυτονόητα;

Ξαναγράφω διαφορετικά....

Αν το amazon βγάλει το samsung s3 απο 1000 ευρώ στα 100 δε θα το αγοράσετε?

Ο νοών νοείτω.

Δημοσ.

Μια τιμή λέγεται προσφορά όταν ο πωλητής δεν σε κοροϊδεύει!...

Όταν σε κοροϊδεύει λέγεται κοροϊδία...

Απλά πράγματα

• Like 1
Δημοσ.
Μια τιμή λέγεται προσφορά όταν ο πωλητής δεν σε κοροϊδεύει!...Όταν σε κοροϊδεύει λέγεται κοροϊδία...Απλά πράγματα

Άρα εσύ δε θα αγόραζες απο το amazon αν ήθελες το κινητό που έβαλα στο παράδειγμα;

Απο πότε ψωνίζετε με βάση την ειλικρίνεια;

Σε λάθος section είστε!

Δημοσ.

Άρα εσύ δε θα αγόραζες απο το amazon αν ήθελες το κινητό που έβαλα στο παράδειγμα; Απο πότε ψωνίζετε με βάση την ειλικρίνεια; Σε λάθος section είστε!

Υπηρεσίες με τπτ!!!!!! Θα ανέμενα η ποιότητα των υπηρεσιών του να είναι ανάλογη με την ποιότητα της ειλικρίνειάς του!
Δημοσ.

Και αναρωτιομουν εγω πως ανεβαινουν τα post μερικων λεγοντας μονιμως μπουρδες απο εδω και απο εκει.

Λιγο spam λιγο Flame λιγο να βοηθησω τον κολλητο μου τον ποδηλατοβαφεα τα πιασαμε τα +20posts (ειναι δεικτης prestige κυρους,πως το λεμε )

Απαραδεκτη τιμη και αν το παμε με ποσοστα θα επρεπε να υπηρχε και με bold το +50% απο τους ανταγωνιστες,οχι μονο το -89% απο τα λεφτα που το χρεωνα γιατι κανω και γαμω τις δουλειες ο μαστορας,αλλα το κλιμα τον εορτων με εκανε μεγαλο ανθρωπιστη....

Δημοσ.

Και αναρωτιομουν εγω πως ανεβαινουν τα post μερικων λεγοντας μονιμως μπουρδες απο εδω και απο εκει.Λιγο spam λιγο Flame λιγο να βοηθησω τον κολλητο μου τον ποδηλατοβαφεα τα πιασαμε τα +20posts (ειναι δεικτης prestige κυρους,πως το λεμε )Απαραδεκτη τιμη και αν το παμε με ποσοστα θα επρεπε να υπηρχε και με bold το +50% απο τους ανταγωνιστες,οχι μονο το -89% απο τα λεφτα που το χρεωνα γιατι κανω και γαμω τις δουλειες ο μαστορας,αλλα το κλιμα τον εορτων με εκανε μεγαλο ανθρωπιστη....

Αναρωτιόσουν πώς ανεβαίνει το ποστ καουντ μου;

Τι να πω!

+1

(ούτε ποδήλατο έχω ούτε καν έχω πατήσει στο λινκ της προσφοράς! Με την κοινή λογική κάνω παρέα μόνο...)

Δημοσ.

Κατ'αρχάς το flame (ίσως και κάποιες "θεωρίες συνομωσίας") είναι νομίζω περιττά. Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του, δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι..

Προσωπικά πάντως, το παράδειγμα που έφερε ο teodor_ch μου φαίνεται λίγο άκυρο. Το Amazon έχει χτίσει τόσα χρόνια τέτοιο όνομα ακριβώς επειδή ΔΕΝ κάνει τέτοιες "μπαγαποντιές". Δεν προσπαθεί να με περάσει για χαζό, ή στην καλύτερη να εκμεταλλευτεί την άγνοιά μου υπερτιμώντας ένα προϊόν για να το περάσει μετά σαν προσφορά και καλά (φυσικά +το άψογο customer και after sales service κλπ κλπ). Πιο κοντά (σχετικά) θα ήταν αν έλεγες για το www.random_chinese_site.com που πουλάει το S3 και από 1000 ευρώ το δίνει με 100. Εκεί πάντως εγώ ΔΕΝ θα το έπαιρνα. Γιατί και πάλι θα είχε προσπαθήσει να με περάσει για ηλίθιο. Και αφού το κάνει σε αυτό το κομμάτι, πώς να το εμπιστευτώ πως δεν θα το κάνει και όπου αλλού μπορεί (να πουλάει ξερωγώ κλώνο ή μούφα ή να χρειαστώ service και να μου κάνει τον κινέζο κλπ).

Πόσο μάλλον δε (όπως επισήμανε και ο φίλος παραπάνω), όταν μιλάμε για υπηρεσία, που οι δυνατότητές "παρέμβασης" είναι ΠΟΛΥ περισσότερες. Υποθέτω (δηλώνοντας παντελώς άσχετος με το θέμα), πως πχ μπογιά από μπογιά έχει διαφορά ή και στην όλη διαδικασία μπορεί κάποιος αν το θέλει αν κάνει "εκτπώσεις" εις βάρος της ποιότητας. Ο όλος χειρισμός λοιπόν, μου δίνει προσωπικά την εικόνα πως προσπαθεί να κοροϊδέψει τους μη-γνωρίζοντας (ή αυτούς που δεν θα το ψάξουν πολύ) και είναι για μένα δείγμα αναξιοπιστίας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...