Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ και ίσως 2-3 ακόμα που μου έκαναν like. Τι να πω, ίσως να παίζει ρόλο και το κατάστημα, τα δύο στα οποία πηγαίνω εγώ είναι από τα μεγαλύτερα και ειδικά αυτό στα Σπάτα δεν έχει και πάρα πολύ κίνηση οπότε βρίσκεις πιο εύκολα προσφορές.

Το φαινόμενο που περιγράφουν κάποιοι συμφορουμίτες με μαγαζάτορες να στοκάρουν το έχω παρατηρήσει και μετά έχω δει και εγώ την έλλειψη. Δεν μπορώ να κατηγορήσω το κατάστημα για πονηριά όμως, ίσως για κουταμάρα που δεν βάζει κάποιους κανόνες.

απλή λογική
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ και ίσως 2-3 ακόμα που μου έκαναν like. Τι να πω, ίσως να παίζει ρόλο και το κατάστημα, τα δύο στα οποία πηγαίνω εγώ είναι από τα μεγαλύτερα και ειδικά αυτό στα Σπάτα δεν έχει και πάρα πολύ κίνηση οπότε βρίσκεις πιο εύκολα προσφορές.

Το φαινόμενο που περιγράφουν κάποιοι συμφορουμίτες με μαγαζάτορες να στοκάρουν το έχω παρατηρήσει και μετά έχω δει και εγώ την έλλειψη. Δεν μπορώ να κατηγορήσω το κατάστημα για πονηριά όμως, ίσως για κουταμάρα που δεν βάζει κάποιους κανόνες.

Οχι δεν το πιστευω , καθολου μαλιστα

Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με τα Carrefour . Οκ πραγματι εκνευριζομαι οταν δεν εχει καποια πραγματα . Και πραγματι πολλοι αδειαζουν τα παντα..και το Carrefour οταν βγαζει μια προσφορα , διαιρει τα κομματια που εχει στις ημερες που ειναι η προσφορα..αρα πρεπει να πας πρωι !

Αν δεν ειχε καλες προσφορες δε θα φαλίριζε !

Και ποιο ειναι δηλαδη καλο market ?

• Like 1
Δημοσ.

Μολις πηρα 4 μικρες , με τους ποντους  βγαινουν οντως περιπου 0.70 η καθεμια ! στα ραφια εγραφε για τους 40 ποντους για το καθε τεχαμιο , ΔΕΝ  εγραφε ομως πουθενα για τον διπλασιασμο των ποντων αν παρεις δυο μαζι! ουτε η κοπελα στο ταμειο δε το ηξερε και μου ειπε οτι θα αγορασει  και αυτη οταν σχολασει !

ενα ευχαριστω στον ts

Επειδη δεν ψωνιζω απο Βασιλοπουλο...

να φανταστω πως οι ποντοι που μπαινουν στην καρτα ειναι για επομενη αγορα, σωστα;

Δημοσ.

να φανταστω πως οι ποντοι που μπαινουν στην καρτα ειναι για επομενη αγορα, σωστα;

Σωστά. Η συγκεκριμένη προσφορά με τους πόντους υπάρχει και στο φυλλάδιο και είναι για όλα τα προϊόντα sensodyne.

http://i.imgur.com/jr0r4qM.png

Δημοσ.

Οχι δεν το πιστευω , καθολου μαλιστα

Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με τα Carrefour . Οκ πραγματι εκνευριζομαι οταν δεν εχει καποια πραγματα . Και πραγματι πολλοι αδειαζουν τα παντα..και το Carrefour οταν βγαζει μια προσφορα , διαιρει τα κομματια που εχει στις ημερες που ειναι η προσφορα..αρα πρεπει να πας πρωι !

Αν δεν ειχε καλες προσφορες δε θα φαλίριζε !

Και ποιο ειναι δηλαδη καλο market ?

Εγω αυτο που θελω σαν πελατης του οποιουδηποτε super market ειναι οταν εχει καποια προσφορα οτι ωρα και να παω να ξερω οτι θα υπαρχει και οχι να τρεχω σε ολα του τα κατασηματα για να την βρω γιατι ετσι μαλλον χαμενος βγαινω και σε χρονο και σε καυσιμα..Δυστυχως το Carrefour εχει δειξει οτι δεν σεβεται την πελατεια του παμπολες φορες .

Δημοσ.

Ναι, αλλά επειδή οι πόντοι της προσφοράς είναι πάρα πολλοί (160 και στους 200 βγαίνει δωροεπιταγή 6 ευρώ) μπορείς:

Να μπεις. Να βγάλεις κάρτα στις πληροφορίες (δίπλα στα ταμεία συνήθως), να πάρεις 4/6/8 sensodyne (320/480/640 πόντοι), να πας στο ταμείο, να πληρώσεις τις οδοντόκρεμες (δίνεις και την κάρτα που έβγαλες), να πάρεις την/τις επιταγούλα/ες και να ξαναμπείς να ψωνίσεις.

Αυτό αν θες να έχεις το όφελος άμεσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HAPPY DAY* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express

Σάββατο 11.10, μέχρι και το κλείσιμο

-30% στα καθαριστικά νοικοκυριού

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο,
Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων
*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club
*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Επεξ/σία από matrixxx
μορφοποιηση
  • Moderators
Δημοσ.

@MiJ16 

Ναι, αλλά επειδή οι πόντοι της προσφοράς είναι πάρα πολλοί (160 και στους 200 βγαίνει δωροεπιταγή 6 ευρώ) μπορείς:

Να μπεις. Να βγάλεις κάρτα στις πληροφορίες (δίπλα στα ταμεία συνήθως), να πάρεις 4/6/8 sensodyne (320/480/640 πόντοι), να πας στο ταμείο, να πληρώσεις τις οδοντόκρεμες (δίνεις και την κάρτα που έβγαλες), να πάρεις την/τις επιταγούλα/ες και να ξαναμπείς να ψωνίσεις.

Αυτό αν θες να έχεις το όφελος άμεσα. 

Ακομα και κατι σαν και αυτό (υπολογιζεις τους ποντους σου), στην περιπτωση που δεν θες να ψωνισεις την ιδια μερα πολλα πραγματα, ώστε να σου μεινει μονο μια 6αρα για άλλη φορα, και να πληρωσεις αμεσα λιγα για οσα παρεις:

http://www.insomnia.gr/topic/460200-προσφορές-εκτός-τεχνολογίας/page-290?p=53507573#entry53507573

Δημοσ.

Το soupline υπάρχει ακόμα σε προσφορά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

σωστα ! εγω εκανα το εξης .. πηγα με ενα σωρο τσαντες στο ταμειο αλλα στην αρχη την εβαλα και χτυπησε μονο τις οδοντοκρεμες ! τις πληρωσα , πηρα την επιταγη και μετα χτυπησε και τα αλλα ψωνια τα οποια και πληρωσα με λεφτα + την επιταγη που μολις ειχα παρει

Δημοσ.

σωστα ! εγω εκανα το εξης .. πηγα με ενα σωρο τσαντες στο ταμειο αλλα στην αρχη την εβαλα και χτυπησε μονο τις οδοντοκρεμες ! τις πληρωσα , πηρα την επιταγη και μετα χτυπησε και τα αλλα ψωνια τα οποια και πληρωσα με λεφτα + την επιταγη που μολις ειχα παρει

Δηλαδη αν εχουμε 3 επιταγες Χ 6 ευρω και αγορασουμε πραγματα που κανουν 19 ευρω μπορουμε να δωσουμε τις 3 επιταγες και 1 ευρω? η δεχονται 1 επιταγη σε καθε λογαριασμο?

Δημοσ.

Δηλαδη αν εχουμε 3 επιταγες Χ 6 ευρω και αγορασουμε πραγματα που κανουν 19 ευρω μπορουμε να δωσουμε τις 3 επιταγες και 1 ευρω? η δεχονται 1 επιταγη σε καθε λογαριασμο?

Ναι,μπορείς να χρησιμοποιήσεις πάνω από μία επιταγές των 6 ευρώ στην ίδια συναλλαγή..το έκανα χθες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...