SV1EOD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Σημερα μπηκα σε καρφουρ σχεδόν περαστικος, για ΕΝΑ προιον του φυλλαδιου, και δυστυχως εγινε όπως το περιμενα, αδειο το ραφι, πρωτη μερα της προσφορας, κατά τις 12 το μεσημερι μαλιστα, σε ένα προιον με διαρκεια ζωης 2-3 μηνες που κανεις ως πελατης δεν μπορει να στοκαρει ποσοτητα, μαργαρινη σοφτ για ψωμι! Δεν πηρα μαργαρινη, δεν πηραν τα λεφτα μου. Ουτε 0.01€. Μια χαρα. Ακριβώς το αντίθετο, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το carrefour. Κατά τα άλλα λεω σε όλους μου τους γνωστούς να πηγαίνουν εκεί γιατί ακόμα και με τις μειώσεις εξακολουθεί να είναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ των προσφορών.- Πες για ποιο υποκατάστημα μιλας (μιας και οι μεχρι τωρα μαρτυριες είναι αντίθετες), να μας πουν και αλλοι που περασαν από εκει. Έστω και καθυστερημένα να πω ότι και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Carrefour, θεωρώ ότι στις προσφορές δεν παίζεται και ότι και εκτός προσφορών οι τιμές του είναι σε γενικές γραμμές καλές. Επίσης σχεδόν πάντα βρίσκω τα προϊόντα των προσφορών. Για την ακρίβεια τις περισσότερες φορές που δεν τα έχω βρει έχω πάει αρκετά καθυστερημένος. Ακόμα και τότε όμως πηγαίνω στο κατάστημα που είναι στα Σπάτα(Macarthur) και τα βρίσκω τις περισσότερες φορές. Να πω ότι το βασικό κατάστημα που πηγαίνω είναι του Γέρακα και συγκεκριμένα για το προϊόν(μαργαρίνη) που ανέφερε ο Γιάννης ότι δεν βρήκε την πρώτη μέρα της προσφοράς το είχε στον Γέρακα σε επάρκεια. 3
np91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έστω και καθυστερημένα να πω ότι και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Carrefour, θεωρώ ότι στις προσφορές δεν παίζεται και ότι και εκτός προσφορών οι τιμές του είναι σε γενικές γραμμές καλές. Επίσης σχεδόν πάντα βρίσκω τα προϊόντα των προσφορών. Για την ακρίβεια τις περισσότερες φορές που δεν τα έχω βρει έχω πάει αρκετά καθυστερημένος. Ακόμα και τότε όμως πηγαίνω στο κατάστημα που είναι στα Σπάτα(Macarthur) και τα βρίσκω τις περισσότερες φορές. Να πω ότι το βασικό κατάστημα που πηγαίνω είναι του Γέρακα και συγκεκριμένα για το προϊόν(μαργαρίνη) που ανέφερε ο Γιάννης ότι δεν βρήκε την πρώτη μέρα της προσφοράς το είχε στον Γέρακα σε επάρκεια. Ισως να εισαι και ο μονος ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη αλυσιδα super market σε ολοκληρο το φορουμ γιατι ολοι μας μονο παραπονα εχουμε 2
efkola Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας αλλά,όπως προαναφέρθηκε,παίζει ρόλο και το κατάστημα,κύριοι.Σε γενικές γραμμές κι εγώ θεωρώ ότι τα carrefour κάνουν καλές προσφορές αλλά είναι τα λιγότερο ''τίμια'' όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των προϊόντων διότι είναι τα μόνα ίσως στα οποία έχει τύχει( ; ) επανειλημμένως να μη βρω κάποια προσφορά,πρωί ή απόγευμα. Το σίγουρο είναι ότι όποιος μπορεί να κυνηγάει τα 1+1 ή τα -20/-30/-40% σε δημητριακά/καφέδες/κατεψυγμένα/απορρυπαντικά μπλα μπλα που βάζουν κατά καιρούς τα s.markets και να αγοράζει ποσότητες ώστε να είναι καλυμμένος μέχρι να υπάρξει επόμενη προσφορά,είναι σίγουρα κερδισμένος.
SKRUTZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ισως να εισαι και ο μονος ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη αλυσιδα super market σε ολοκληρο το φορουμ γιατι ολοι μας μονο παραπονα εχουμε Το ποιο πιθανό....
briemann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 να συνεισφέρω κι εγώ στο οφτοπικ... πήγα σε Μαρινόπουλο και πρώτη φορά βρήκα αρκετά τεμάχια κάψουλες καφέ που ήθελα..λέω πρώτη φορά γιατί ο Μαρινόπουλος της γειτονιάς μου συνήθως έχει 2 κουτιά στο ράφι...πάω δηλαδή σε carrefour για να βρω... πάντως οι κάψουλες που παίρνω (dolce gusto nescafe) από 4.80 είχαν 5.10 σήμερα ...
saxos55 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ fantakola, ίσχυε και σήμερα που πήγα εγώ. Μιας και η γυναίκα βουρτσίζει αποκλειστικά με sensodyne (είχε και στο χωριό της), πήγα να στοκάρω. Όσο για τα Carrefour, συμφωνώ κι εγώ με matrixxx και prof_chaos ότι κάνουν ...κόλπα. Σε ημέρα που είχε προσφορά στα Barilla, σε 4 καταστήματα, είχε μόνο τα σπαγγέτι μόνο τα 3 νούμερο. Και δεν ήταν ότι τα είχαν ρημάξει, γιατί τα ράφια ήταν γεμάτα. Την επόμενη (σε 1 που πήγα, σιγά μην ξανατρέχω), να σου και οι φαρφάλες και οι πένες και ότι παραλλαγή Barilla υπάρχει. Το ίδιο έχει γίνει σε πάνες, καθαριστικά κτλ. Υπάρχει όντως και το φαινόμενο με επαγγελματίες να "σηκώνουν παλέτες" για το οποίο ίσως να μπορεί να μπει όριο, αυτό όμως ξεχωρίζει από τα "άδεια ράφια". Μου έχει τύχει και μένα αρκετές φορές. Σε ημέρα με προσφορά σοκολατοειδή, τύπος δίπλα μου να έχει πάρει 60+ σοκολάτες, 100+γκοφρέτες, 100+μπισκότα κτλ. Σε άλλη με αναψυκτικά, στο πάρκινγκ ένας να φορτώνει σε βαν 3! καρότσια αναψυκτικά. Η αναλογία θα έλεγα είναι 8 στις 10 μου τυχαίνει να μην βρίσκω τα προϊόντα προσφοράς από "έλλειψη" (και καλά) και 2 στις 10 να μην τα βρίσκω από "ρήμαγμα". 1
kamousis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Το τόπικ αυτό με τις προσφορές είναι από τα κορυφαία του insomnia σε ενδιαφέρον. Πολύς κόσμος λόγω της κρίσης ψωνίζει μόνο όταν το προϊόν που ψάχνει είναι σε προσφορά. Το ευχάριστο είναι ότι ο ΑΒ Βασιλόπουλος φέτος έχει μπει δυναμικά κι αυτός στις προσφορές και έχει αυξήσει πολύ τις πωλήσεις του. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω για όσους ψωνίζουν τις κάψουλες Nesspreso από το ΣούπερΜάρκετ είναι, ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αλουμινόχαρτο σε μια χρησιμοποιημένη κάψουλα και να την γεμίσεις καφέ εσπρέσσο χύμα και να κάνεις την δουλειά σου τσάπα στην κυριολεξία. Εγώ αγοράζω συσκευασμένο καφέ εσπρέσσο από το ΙΚΕΑ που έχει 2,60 τα 250gr και φτιάχνω 50+ κάψουλες που από πάνω τις κλείνω με αλουμινόχαρτο. Μιλάμε για τρομερή λύση, έχω σωθεί πραγματικά. Υπάρχει και βίντεο στο youtube που το δείχνει πως γίνεται. 4
terry308 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ^ Είσαι ευχαριστημένος με τον καφέ του ΙΚΕΑ; Έχεις δοκιμάσει και άλλους χύμα;
kamousis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Είναι αρκετά καλός ο καφές εσπρέσσο του ΙΚΕΑ. Βέβαια σήμερα που ο Καρφουρίδης είχε -20% τους καφέδες, μπορούσες να αγοράσεις τον GOLD της Lavazza που είναι εξαιρετικός, ή κάποιον άλλον επώνυμο εσπρέσσο σε πολύ καλή τιμή. Αλλά όταν με 2,60€ έχεις την δυνατότητα να γεμίσεις 50 κάψουλες, τότε διαπιστώνεις πόσο κορόιδο ήσουν τόσα χρόνια (για μένα μιλάω) που αγόραζες τις 10 κάψουλες νεσπρέσσο με 4,50 €. 2
terry308 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω μηχανή με κάψουλες ;-) αλλά μια arielli από το eShop Παίρνω χύμα από μαγαζί με καφέδες και λοιπά ψιλικα και είμαι ευχαριστημένος, ρωτάω αν εχεις δοκιμάσει κάτι άλλο ώστε να δω αν αξίζει για δοκιμή κυρίως, αλλά θα μου πεις άλλη γεύση θέλει ο καθένας στο καφέ του...
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Douwe Egberts δοκιμάστε καλύτερος απο lavazza και illy .. τον έψαχνα στα carefour σήμερα για το 20% έκπτωση αλλά δεν υπήρχε πουθενά..
kamousis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω μηχανή με κάψουλες ;-) αλλά μια arielli από το eShop Παίρνω χύμα από μαγαζί με καφέδες και λοιπά ψιλικα και είμαι ευχαριστημένος, ρωτάω αν εχεις δοκιμάσει κάτι άλλο ώστε να δω αν αξίζει για δοκιμή κυρίως, αλλά θα μου πεις άλλη γεύση θέλει ο καθένας στο καφέ του... Ο χύμα καφές από καφεκοπτείο είναι η πιο φθηνή λύση και η πιο συμφέρουσα τελικά εάν δεν έχεις μηχανή με κάψουλες. Είναι και φρεσκοκομμένος διότι τον κόβει μπροστά σου. Απλά το πρόβλημα που είχα κι εγώ όταν είχα μηχανή εσπρέσσο χωρίς κάψουλες, είναι ότι λέρωνε όλο το χώρο και βρώμιζε εύκολα. Νομίζω με κάψουλες είναι πιο ακριβές οι μηχανές αλλά είναι πιο καλό το αποτέλεσμα. Douwe Egberts δοκιμάστε καλύτερος απο lavazza και illy .. τον έψαχνα στα carefour σήμερα για το 20% έκπτωση αλλά δεν υπήρχε πουθενά.. Πολύ καλός και ο εσπρέσσο και ο γαλλικός αυτής της εταιρείας, όντως. Σήμερα το πρωί που πήγα στον καρφουρίδη του Γέρακα γινόταν χαμός στους καφέδες γύρω στις 9 το πρωί. Τελικά όλος ο λαός ψωνίζει πλέον με προσφορά.
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Επίσης εδώ δε βρήκα ποικιλία αλλά τουλάχιστον βρήκα αρκετά lungo και έκανα κάβα... 1
SV1EOD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ισως να εισαι και ο μονος ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη αλυσιδα super market σε ολοκληρο το φορουμ γιατι ολοι μας μονο παραπονα εχουμε Εγώ και ίσως 2-3 ακόμα που μου έκαναν like. Τι να πω, ίσως να παίζει ρόλο και το κατάστημα, τα δύο στα οποία πηγαίνω εγώ είναι από τα μεγαλύτερα και ειδικά αυτό στα Σπάτα δεν έχει και πάρα πολύ κίνηση οπότε βρίσκεις πιο εύκολα προσφορές. Το φαινόμενο που περιγράφουν κάποιοι συμφορουμίτες με μαγαζάτορες να στοκάρουν το έχω παρατηρήσει και μετά έχω δει και εγώ την έλλειψη. Δεν μπορώ να κατηγορήσω το κατάστημα για πονηριά όμως, ίσως για κουταμάρα που δεν βάζει κάποιους κανόνες. 3
katcos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει τοπικ για τις νεσπρεσσο: http://www.insomnia.gr/topic/478013-ετοιμεσ-καψουλες-nespresso-απο-αλλες-εταιρειες/page-34#entry53475389
Προτεινόμενες αναρτήσεις