JohnnyX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το δοκίμασε κανεις αν δεχονται το κουπονι των 6Ε λογω του 1+1? ναι φυσικα πηρα ουσιαστικα 2+2 και ειχα το -6€ (και 10% για τη θεσ/νικη εκεινη την ημερα)
2koykoy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το μυ μαρκετ ειχε καφε παπαγαλο λουμιδη 200γρ, 1.58€ .η προσφορα πρεπει να ειναι απο το προιον.επισης το καρφουρ οποτε εχω παει για καφεδες με -20%, οι τιμες που βαζει ειναι στο θεο.
SKRUTZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Makro 11 Οκτωβρίου Βασιλόπουλος 10-11 Οκτωβρίου
patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν πιστευω να μιλατε για τα τυροπιτακια που τα ειχε 1 ευρω ο καρφουρος; αν λετε για αυτα πηρε δυο πακετα η γυναικα μου οποτε αν δεν ξαναγραψω απο αυτα θα ειναι! τα τρωω κι εγω τωρα edit: καλυτερα μου φαινονται κ εμενα απ τα αλλα που ηταν αερας κοπανιστος, οχι βεβαια οτι μ αυτα θα χορτασουμε, αλλα λεμε
panosfl22 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Να και οι καφέδες-20%. Κάποιος από εδω δεν ρωτουσε ποτε θα κάνουν προσφορά στους καφέδες? Το θέμα είναι να έχουν στα ράφια γιατί τις περισσότερες φορές είναι άδεια. Καλημερα, Σημερα 8:30 το πρωι στο carrefour Αλιμου, dolce gusto καψουλες μονο 3-4 κουτια σοκολατα και αλλα τοσα espresso ντεκαφ. Το ιδιο και στον Μαρινοπουλο Γλυφαδας....Συμφωνα με υπαλληλο τους υπαρχει ελειψη. Ξερει κανεις τι παιζει? Πως θα ''ζησουμε'' χωρις intenso.
drdedus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Και να ήταν μόνο οι καφέδες.. χλωρινες χαρτια αλκοόλ κρέατα... Ειδικά αν παίξει -χχ% σε συνδυασμό με 1+1 η το δεύτερο -50% Και δεν είναι μόνο τα μικρομάγαζα είναι ακόμα και μεγαλύτερα τοπικά sm είναι οι ξενοδόχοι οι ταβερνιάρηδες κλπ Τουλάχιστον οι 2 τελευταίοι προτιμούν σε ζυμαρικά του lidl αυτό έχω παρατηρήσει στα Χανια.(lidl Πλατανια ίσως επειδή είναι πιο κοντά )
np91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα, Σημερα 8:30 το πρωι στο carrefour Αλιμου, dolce gusto καψουλες μονο 3-4 κουτια σοκολατα και αλλα τοσα espresso ντεκαφ. Το ιδιο και στον Μαρινοπουλο Γλυφαδας....Συμφωνα με υπαλληλο τους υπαρχει ελειψη. Ξερει κανεις τι παιζει? Πως θα ''ζησουμε'' χωρις intenso. Η λεξη ελειψη παντως ειναι η μονιμη δικαιολογια τους σε αυτη την αλυσιδα,αφου εχουν ελειψη τι βαζουν την προσφορα για να τρεχουν τα ζωα δηλαδη εμεις? εγω δεν ξαναπαταω σε αυτην την αλυσιδα μετα απο αυτου του ειδους την κοροιδια που εχω υποστει στο παρελθον με πολλες δηθεν προσφορες που παντα ομως εχουν ελειψη 2
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Η λεξη ελειψη παντως ειναι η μονιμη δικαιολογια τους σε αυτη την αλυσιδα,αφου εχουν ελειψη τι βαζουν την προσφορα για να τρεχουν τα ζωα δηλαδη εμεις? εγω δεν ξαναπαταω σε αυτην την αλυσιδα μετα απο αυτου του ειδους την κοροιδια που εχω υποστει στο παρελθον με πολλες δηθεν προσφορες που παντα ομως εχουν ελειψη εγώ το έχω παρατηρήσει με τις μπύρες πολλές φορές που βαζουν "προσφορά" είναι οντως απαράδεκτοι και φάινεται οτι το κάνουν εσκεμμένα.. Θα σας πώ γιατι... τότε με τις μπύρες στο Careffour στα Βριλήσσια είχα πάει 2 ώρες μετα την προσφορα ημέρας. Το συγκεκριμένο είναι άδειο δεν έχει κόσμο κοινός. Πάω λοιπόν 2 άτομα απο πελάτες μέσα στο κατάστημα όπως δηλαδή αναμενόταν. Εκεί λοιπόν που ηταν παραδοσιακά οι μπύρες που τις είχε και προσφορά είχε φέρει 2 παλέτες με άλλες.. (που δεν ηταν προσφορά) Την επόμενη που τελείωσε η προσφορά οι μπύρες επανήλθαν στην θέση τους....! 2
tornado Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 προσοχη στους υπαλληλους των ΣΜ, πηγα σημερα Σκλαβενιτη για να παρω την προσφορα με τα αριελ, και η ταμιας μεχρι να μου τα δωσει μου εβγαλε την πιστη..... Στο τελος βεβαια δεν μπορουσε να κανει αλλιως αλλα φαγαμε 4-5 λεπτα στο εχει - δεν εχει εκπτωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα, Σημερα 8:30 το πρωι στο carrefour Αλιμου, dolce gusto καψουλες μονο 3-4 κουτια σοκολατα και αλλα τοσα espresso ντεκαφ. Το ιδιο και στον Μαρινοπουλο Γλυφαδας....Συμφωνα με υπαλληλο τους υπαρχει ελειψη. Ξερει κανεις τι παιζει? Πως θα ''ζησουμε'' χωρις intenso. Στο φυλλάδιο τους έχουν και στους καφέδες lavazza αλλά σε 2 καταστήματα που πήγα για να στοκάρω, δεν βρήκα τπτ. Έτυχε ή "έτυχε"; edit Με το "δεν βρήκα" εννοώ δεν είχε θέση καθόλου για τους lavaza, ενώ παλιότερα έφερναν. Έχετε δει σε άλλα καταστήματα;
makfil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα, Σημερα 8:30 το πρωι στο carrefour Αλιμου, dolce gusto καψουλες μονο 3-4 κουτια σοκολατα και αλλα τοσα espresso ντεκαφ. Το ιδιο και στον Μαρινοπουλο Γλυφαδας....Συμφωνα με υπαλληλο τους υπαρχει ελειψη. Ξερει κανεις τι παιζει? Πως θα ''ζησουμε'' χωρις intenso. Μιας και αναφέρεις το κατάστημα Γλυφάδας (εννοώ Βουλιαγμένης και Ανθέων, γιατί έχει πολλά άλλα, μικρά και μεγάλα), πήγα στις 11 για στιγμιαίο Jacobs και έπεσα πάνω σε ένα τύπο που άδειαζε, κυριολεκτικά, τα ράφια του ελληνικού καφέ και του νες !!! Γέμισε ένα καρότσι. Πήρα 2 κουτιά Jacobs και πήγα στο ταμείο. Στο διπλανό ήταν ο τύπος και περνούσε τα δικά του, ενώ ο κόσμος πίσω διαμαρτυρόταν για την καθυστέρηση με τόσα πολλά που πήρε. Είναι, προφανές ότι αν έμπαινες στο συγκεκριμένο κατάστημα μετά τον τύπο, και ήθελες να πάρεις τους συγκεκριμένους καφέδες, θα νόμιζες ότι κοροιδεύουν με τις προσφορές. Έζησα αυτό που έγραψε και άλλος παραπάνω. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τι να κάνουν οι άνθρωποι, πουλάει κάτω από τη χοντρική και όποιος μπορεί το εκμεταλλεύεται (όπως εμείς οι καταναλωτές έτσι και οι μικροέμποροι). Και αυτοί (ο πωλητής) παίρνει μπόνους από τον όγκο των πωλήσεων. Το μόνο λάθος για μένα είναι που δεν ξαναγεμίζουν τα ράφια άμεσα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Η ευθυνη για αυτό που περιγραφεις παραπανω, δεν είναι του ψιλικατζη τυπου που παει και γεμιζει, αλλα του σουπερ μαρκετ που δεν βαζει οριο τεμαχιων αφου προφανως δεν νοιαζεται αν εσυ μετα δεν θα βρεις. Επομένως η "κοροϊδια"/αδιαφορια προς τον απλο πελατη λιανικης που πηγε για να παρει 2-3-4 κομματια αλλα βρηκε αδεια ραφια, ιδια μενει, δεν αλλαζει κατι. Για το γεμισμα ραφιου που λεει ο lefta yparxoyn, ποιο γεμισμα αφου η δικαιολογια είναι μονιμα "είναι σε ελλειψη"; Με το που αδειαζει το ραφι, τις περισσοτερες φορες δεν ξαναγεμιζει μεχρι την ληξη των προσφορων. Μολις ληξουν, όπως εγραψε και ο prof_chaos, ξαφνικα η ελλειψη εξαφανίζεται και γεμιζουν (συνηθως αμεσα) τα αδεια ραφια. 6
gatokoritso Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μιας και αναφέρεις το κατάστημα Γλυφάδας (εννοώ Βουλιαγμένης και Ανθέων, γιατί έχει πολλά άλλα, μικρά και μεγάλα), πήγα στις 11 για στιγμιαίο Jacobs και έπεσα πάνω σε ένα τύπο που άδειαζε, κυριολεκτικά, τα ράφια του ελληνικού καφέ και του νες !!! Γέμισε ένα καρότσι. Πήρα 2 κουτιά Jacobs και πήγα στο ταμείο. Στο διπλανό ήταν ο τύπος και περνούσε τα δικά του, ενώ ο κόσμος πίσω διαμαρτυρόταν για την καθυστέρηση με τόσα πολλά που πήρε. Είναι, προφανές ότι αν έμπαινες στο συγκεκριμένο κατάστημα μετά τον τύπο, και ήθελες να πάρεις τους συγκεκριμένους καφέδες, θα νόμιζες ότι κοροιδεύουν με τις προσφορές. Έζησα αυτό που έγραψε και άλλος παραπάνω. σε ιδιο περιστατικο ειχα πεσει οταν ειχαν προσφορα τα χαρτια.πρεπει οπως και στο βασιλοπουλο να βαζουν κοφτη στις προσφορες. 1
SKRUTZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 είναι νομίζω ανάλογα το κατάστημα παιδιά. Όποτε έχει προσφορες στα χαρτιά υγείας παράδειγμα και πάω στο carrefour στην Δ. Πλακεντίας στο χαλάνδρι, δεν υπάρχει ούτε δείγμα. Φεύγω στα καπάκια και πάω 1 χιλιόμετρο μακριά στην Λ. Πεντέλης στο Χαλάνδρι που το κατάστημα είναι το μισό σε μέγεθος από το προηγούμενο και οι παλέτες είναι γεμάτες χαρτιά μέχρι το ταβάνι. στο εν λόγω κατάστημα εκτός του ότι πάντ αέχει ελλείψεις στις προσφορές, μου έχουν κάνει και άπειρες φορές ιστορία με τα κουπόνια. Οπότε για να έχω το κεφάλι μου ίσυχο πάω κατευθείαν στο 2ο που ανέφερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις