mern Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λίγο που το έψαξα είδα ότι παίρνει όλα τα συμβατικά γκαζάκια. το εχω παρει αλλα δυστυχως λιγο πιο ακριβο..... τωρα για τα φιαλιδια εγω βαζω carrefour που εχουν νομιζω 80 λεπτα. Ομως προσοχη γιατι δεν ταιριαζουν απολυτα, οποτε για να το βαλω γυρναω αναποδα το γκαζακι και βιδωνω προσεκτικα μεχρι να κλειδωσει. Αν το βαλεις ετσι καθεται με απολυτη εφαρμογη και ασφαλεια, ομως αν θες να το βαλεις κανονικα πρεπει να παιρνεις της ιδιας μαρκας που ειναι αρκετα πιο ακριβα... Οτι βολευει τον καθενα. Σας ευχαριστώ και τους δυο. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον έτσι πρέπει να είναι γιατί και του βασιλόπουλου δεν κάθεται καλά στη βάση. Δεν πιστευω να μιλατε για τα τυροπιτακια που τα ειχε 1 ευρω ο καρφουρος; αν λετε για αυτα πηρε δυο πακετα η γυναικα μου οποτε αν δεν ξαναγραψω απο αυτα θα ειναι! Τι φάση παίζεται εδώ ούτε 1+1 να ήταν. Και εγώ πήγα για το κρις κρις και τις aim που βέβαια είχαν τελειώσει και πήρα ένα γάλα, όλοι στο ταμείο που έβλεπα 2-2 τα παίρνανε.Ούτε παραπάνω ούτε λιγότερο!
smpt Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 κρις κρις στην αγία παρασκευή (Αγ. Ιωάννου) έχει μπόλικα. και στο δακτυλίδι (Κηφισίας) επίσης.
killertomato Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 για γκαζάκια αξίζει και η προσφορά που συνήθως έχει ο Σκλαβενίτης στα coralgas και δίνει στα 3 το ένα δώρο με τιμή 2.12€ (άρα μιλάμε για 0.71 το γκαζάκι) 2
Captain Nemo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 για γκαζάκια αξίζει και η προσφορά που συνήθως έχει ο Σκλαβενίτης στα coralgas και δίνει στα 3 το ένα δώρο με τιμή 2.12€ (άρα μιλάμε για 0.71 το γκαζάκι) Προσφορά που κάνει μπάμ απο εκεί θα τα παίρνουν και οι γνωστοί--άγνωστοι 1
sintalkas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδιά ξέρετε αν συμμετέχουν και οι κάψουλες? Μαρινόπουλος Παρασκευή και Σάββατο cc.jpg
Jackson_1919 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Βρηκα σημερα στον ΒΑσιλοπουλο ARIEL υγρο 25 μεζουρων 1+1 δωρο στα 10 ευρω -6 ευρω το κουπονι απο τις επιθυμιες= 4 ευρω. Καλη προσφορα μου φαινεται......... Το δοκίμασε κανεις αν δεχονται το κουπονι των 6Ε λογω του 1+1?
Mau-Maus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εχθες πηγα ΑΒ για ψωνια και "ανακαλυψα" και αλλη μια ενδιαφερουσα προσφορα Στις οδοντοκρεμες Sensodyne υπαρχει προσφορα 40 ποντους με καθε συσκευασια και αν αγορασεις 2, τοτε οι ποντοι γινονται 160 (τετραπλασιαζονται) Η προσφορα ισχυει για ολες τις συσκευασιες (και αυτες των 75 αλλα και αυτες των 50 ml) Οι μικρες εχουν τιμη κοντα στα 3 ευρω και οι μεγαλες 4-4,40 ευρω Δεν ξερω μεχρι ποτε θα ισχυει η προσφορα αλλα εγω την ειδα εχθες το πρωι που ειχα παει Οι 160 ποντοι αντιστοιχουν σε 4,8 ευρω, αρα οι μικρες βγαινουν εν τελει κοντα στα 0.60-0.70 το τεμαχιο, ενω οι μεγαλες στα 1.10-1.30 το τεμαχιο Μολις πηρα 4 μικρες , με τους ποντους βγαινουν οντως περιπου 0.70 η καθεμια ! στα ραφια εγραφε για τους 40 ποντους για το καθε τεχαμιο , ΔΕΝ εγραφε ομως πουθενα για τον διπλασιασμο των ποντων αν παρεις δυο μαζι! ουτε η κοπελα στο ταμειο δε το ηξερε και μου ειπε οτι θα αγορασει και αυτη οταν σχολασει ! ενα ευχαριστω στον ts
z.z.sputnik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το δοκίμασε κανεις αν δεχονται το κουπονι των 6Ε λογω του 1+1? Το δοκίμασα σε υγρό των 25 μεζουρών στο Σκλαβενίτη, που είχε την ίδια προσφορά 1+1 και το πέρασε. 1
SKRUTZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Να και οι καφέδες-20%. Κάποιος από εδω δεν ρωτουσε ποτε θα κάνουν προσφορά στους καφέδες? Το θέμα είναι να έχουν στα ράφια γιατί τις περισσότερες φορές είναι άδεια. 1
tornado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 καθε διμηνο ειναι στανταρ προσφορα οι καφεδες, οποτε στοκαρω καμια δεκαρια πακετα μην ξωμεινουμε κιολας
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Να και οι καφέδες-20%. Κάποιος από εδω δεν ρωτουσε ποτε θα κάνουν προσφορά στους καφέδες? Το θέμα είναι να έχουν στα ράφια γιατί τις περισσότερες φορές είναι άδεια. Παρών. Δεν εχει μείνει ούτε δείγμα καψουλας. Θα πάω για 7-8 κουτιά, αν βρω...
evmenis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Με τους καφεδες υπαρχει προβλημα γιατι δεν εχουν οριο στο ποσα θα παρεις και πανε μικρομαγαζα και σηκωνουν ολο το ραφι ,ειχα πεσει σε ενα τυπο σε παλιοτερη προσφορα με ξεχειλισμενο το καροτσι απο καφεδες ελληνικους ,μιλαμε για ποσοστητα οχι αστεια ,αφου στην αρχη νομιζα οτι ηταν υπαλληλος που παει να γεμισει το ραφι αλλα μετα τον ειδα να περιμενει σε ταμειο τιμολογιων. Φυσικα στο ραφι ουτε λεπι.
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Με τους καφεδες υπαρχει προβλημα γιατι δεν εχουν οριο στο ποσα θα παρεις και πανε μικρομαγαζα και σηκωνουν ολο το ραφι ,ειχα πεσει σε ενα τυπο σε παλιοτερη προσφορα με ξεχειλισμενο το καροτσι απο καφεδες ελληνικους ,μιλαμε για ποσοστητα οχι αστεια ,αφου στην αρχη νομιζα οτι ηταν υπαλληλος που παει να γεμισει το ραφι αλλα μετα τον ειδα να περιμενει σε ταμειο τιμολογιων. Φυσικα στο ραφι ουτε λεπι. Για αυτό θα έπρεπε να μπει ένα όριο. Οχι πχ 3 τεμάχια μιας και είναι ελάχιστο (πινω 3 κουτιά την εβδομάδα) αλλά πάνω από 10-12 τεμάχια δεν εχει λογική... Έχω πετύχει και εγω το μπακάλη της γειτονιάς να κάνει αφαιμαξη σε καφέδες και γάλατα νουνου
history Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ενδεικτικά, πάντως να αναφέρω ότι στα Carrefour το γάλα nounou kid έχει αρχική 8,40 και με την έκπτωση πάει 6,72 ενω στα άλλα παίζει στα 6,86 (Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης)....οσο για τον καφέ αυτή την εβδομάδα αγόρασα από βασιλοπ. Με sticker μείον 1 ευρώ, που θα είναι πάνω κάτω η έκπτωση Carrefour....για Nescafe των 200 αναφέρομαι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις