Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν διαφωνουμε. ;) Βασικο αβανταζ του για μενα σε σχεση με τα "κλασσικα" είναι ότι είναι ιδιαιτερα αφρατο.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμαν με τα ψωμακια.............μου ανοιξατε την ορεξη :D  :P

carrefour 8&9

γες σαπια τυροπιτάκια! Ηθελα καιρό (seriously)!

αλλα ρε καρεφουρε καφεδες 20% θελουμε (σημειωτέον ανέβασαν γενικά την τιμή στους dolce gusto μαμω το μονοπώλιο μου...)

• Like 3
Δημοσ.

αν απαντας σε εμενα,

το ariel υγρο 25 μεζ στις επιθυμιες εχει -2,5 ευρω

για αυτο ρωταω τα 6 πως προκυπτουν?

αααα μαλλον εννοειται για αυτην που δινει 1 υγρο + 1 σκονη....

η κανω λαθος?

1 υγρο Ή μια σκονη.

ΠΑνω δεξια.

ΤΑ αβ εχουν 1+1 δωρο.

Δημοσ.

Κάπου αναφέρθηκε ένα κουπόνι sanex?

Ήταν μόνο για αποσμητικά η μπορούσαμε/μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για όλα τα προϊόντα, πχ παιδικό σαμπουάν/αφρόλουτρο (2σε1) που το εχει το ΑΒ -30 κάτι %  ????

Δημοσ.

10% έκπτωση στον λογαριασμό κάθε Τρίτη στα ΑΒ Βασιλόπουλος Θεσσαλονίκης.

Ισχύει συνδυαστικά με όλες τις άλλες προσφορές.

Δεν θυμάμαι ως πότε ισχύει, αλλά νομίζω είναι για αυτόν τον μήνα. Θα ξαναρωτήσω αύριο.

Ελπίζω να είναι και σε άλλες πόλεις.

Μου το είπε η μάνα μου που δουλεύει εκεί (πότε θα πάρεις σύνταξη μάνα;), οπότε τα ευχαριστήρια σε εκείνη.

Από την επόμενη εβδομάδα η μέρα αλλάζει σε Τετάρτη και ισχύει και για ολόκληρο τον Νοέμβριο.

Δημοσ.

Από την επόμενη εβδομάδα η μέρα αλλάζει σε Τετάρτη και ισχύει και για ολόκληρο τον Νοέμβριο.

Πολυ καλη κίνηση θα έλεγα. Χθες το απογευμα κατα τις 7 πηγα στο ΑΒ της γειτονιας μου και ευτυχως δεν γινονταν χαμος. Με τις προσφορες και τα κουπονια που ειχα, μια χαρα βγηκε. Το μονο γμτ ήταν που δεν ειχε τη ντοματα στο τριφτη του Μπαρμπα Στάθη και το κύκνος, που στο φυλλάδιο τα ειχαν αντιστοιχα 60 και 58 λεπτα.

Από που το εμαθες όμως οτι ισχυει για οοολο το μηνα αυτόν και τον επόμενο; Τυχαια σε διαφημιση χθες το μεσημερι το ειδα, χωρις να λενε πως θα ισχυει για όλο το μήνα, και αποφασισα να παω.

Δημοσ.

Εχθες πηγα ΑΒ για ψωνια και "ανακαλυψα" και αλλη μια ενδιαφερουσα προσφορα

Στις οδοντοκρεμες Sensodyne υπαρχει προσφορα 40 ποντους με καθε συσκευασια και αν αγορασεις 2, τοτε οι ποντοι γινονται 160 (τετραπλασιαζονται)

Η προσφορα ισχυει για ολες τις συσκευασιες (και αυτες των 75 αλλα και αυτες των 50 ml)

Οι μικρες εχουν τιμη κοντα στα 3 ευρω και οι μεγαλες 4-4,40 ευρω

Δεν ξερω μεχρι ποτε θα ισχυει η προσφορα αλλα εγω την ειδα εχθες το πρωι που ειχα παει

Οι 160 ποντοι αντιστοιχουν σε 4,8 ευρω, αρα οι μικρες βγαινουν εν τελει κοντα στα 0.60-0.70 το τεμαχιο, ενω οι μεγαλες στα 1.10-1.30 το τεμαχιο

• Like 6
Δημοσ.

είναι μόνο για Θεσσαλονίκη?

Ναι για ολο το νομό Θεσσαλονίκης, οχι μονο για τη πόλη.
Δημοσ.

Ναι για ολο το νομό Θεσσαλονίκης, οχι μονο για τη πόλη.

Μαλλον θα εννοουσε αν ειναι πχ. και για Αθηνα αλλα απο την απαντηση σου λογικα δεν θα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Στον ΑΒ στη Πατησίων ( λογικά θα παίζει και αλλού πιστεύω )  με την αγορά 6 κουτιά κάψουλες εσπρέσσο Illy έπαιρνες δώρο τη μηχανή. Οι κάψουλες έκαναν 12,4 το κουτί με τις 24 (νομίζω)  κάψουλες (κάτι έλεγε για κόστος περίπου 52 cents ανά κάψουλα ) 

Άρα με 75 ευρώ έπαιρνες την μηχανή με 6 κουτιά κάψουλες....

Η μηχανή ήταν αυτή http://www.skroutz.gr/s/4321772/Illy-Francis-Francis-Y3.html

Επίσης όλα τα Bic μισή τιμή αν θέλετε να στοκάρετε σε στυλούς, αναπτήρες, ξυραφάκια, καλσόν (για τις κυρίες) 

YΓ Σορρυ τώρα συνειδητοποίησα ότι και στα καταστήματα στο σκρούτζ την δίνουν μαζί με περίπου τόσες κάψουλες όσες πρέπει να αγοράσεις οπότε δεν είναι και τρελή η προσφορά....(Στον ΑΒ αγοράζεις κάψουλες και παίρνεις μηχανή ενώ στα άλλα μαγαζιά αγοράζεις μηχανή και παίρνεις κάψουλες)  

Λίγα ευρώ λιγότερα και μερικές κάψουλες παραπάνω.... απλά μπορεί κάποιον να τον βολεύει μαζί με τα ψώνια του να τσιμπήσει και μια μηχανή, θα πάρετε και κανά 25άρι πόντους στην κάρτα.... :-D

• Moderators
Δημοσ.

Και επισης εχει αναφερθεί (για τον καφε/μηχανη) ξανα κατι μερες πιο πριν στο παρον τοπικ. Αλλα δεν πειραζει.

Αυτό με τα bic ναι, τα ειδα και εχω χθες στην σχετικη διαφημιση (tv), νομιζω εδώ δεν γραφτηκε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...