silmarien Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλο (κατα την γνωμη μου) ψωμι για τοστ και μεγαλο ειναι το XXL του Lidl σε αυτο το τυρι και η παριζα μενουν μεσα στο τοστ δεν κρεμανε απ΄εξω ειναι ποιο μεγαλες οι φετες . κασέρι* για εμάς που μένουμε πιο βόρεια 3
Razor_7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά μολις βγηκα απο carrefour και πήρα τα kellogs special K 1+1 δώρο στα 2,04€. Τα κουτιά των 375γρ. 1,02 το κουτί. Ειναι πολύ πολύ καλά νομίζω. Περιμενα να τα εχουν 3,10 και τα 2 μαζι αλλα στο ταμπελακι και στην απόδειξη γραφει 2,04 Λ.Πεντελης στο Χαλάνδρι απο ψωμια και kellogs είναι παραπάνω απο φουλ γεμάτο 2,40 τα βρήκα εγώ και 3,70 τα coco-pops
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω βρει καλύτερο ψωμί για τοστ, εσύ ποιό εννοείς; Το τοστιμο (κρις κρις). 3
drdedus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πες για ποιο υποκατάστημα μιλας (μιας και οι μεχρι τωρα μαρτυριες είναι αντίθετες), να μας πουν και αλλοι που περασαν από εκει. Μουρνιες Χανια, Γερμανικό μέχρι πέρυσι (αλλα εκει ηταν λογικο) και Κηφισιας και στα 2, οπου εκει και αν γινετε ο χαμος
louben Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ΠΕρα των Τοστ. Βρηκα σημερα στον ΒΑσιλοπουλο ARIEL υγρο 25 μεζουρων 1+1 δωρο στα 10 ευρω -6 ευρω το κουπονι απο τις επιθυμιες= 4 ευρω. Καλη προσφορα μου φαινεται.........
tornado Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ΠΕρα των Τοστ. Βρηκα σημερα στον ΒΑσιλοπουλο ARIEL υγρο 25 μεζουρων 1+1 δωρο στα 10 ευρω -6 ευρω το κουπονι απο τις επιθυμιες= 4 ευρω. Καλη προσφορα μου φαινεται......... που το βρηκες αυτο το 6 ευρω?
Razor_7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ^http://www.epithimies.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1/koyponi
smpt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) έχετε διαβάσει στα συστατικά ποση ζάχαρη έχει το τοστιμο, σε σχέση με τα αλλα ψωμιά.το τοστιμο(σταρένιο) έχει 2.6 gr ανά φέτα ενώ το απλό κρις κρις έχει 0,4 gr αν θυμάμαι καλα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2014 από matrixxx η επιγραμμιση δικη μου, λαθος ειναι, δειτε 5 ποστς πιο κατω 3
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Γιατί λες να είναι τόσο γλυκό; Γι' αυτό και δε μου άρεσε βέβαια. Εκτός αν το συνδυάσω με μερέντα αντί για τυρί/αλλαντικά. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το 10 είναι πολύ πιο γλυκο ρε παιδια, αυτό ηταν το μειον του όταν το δοκιμασα. (Δεν διαβασα συστατικα, από την γευση το συμπερασμα. Ο σκρουτζ που το εχει, ας μας πει ποσο λεει, και ας δει και τιποτα για άλλες γλυκαντικες ουσιες, μηπως). Ας κλεισει με αυτή την πληροφορια αυτό το "ξετροχιασμα" της κουβέντας (που αφορα παρολα αυτά μια προσφορα που τρεχει)
tornado Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ^http://www.epithimies.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1/koyponi αν απαντας σε εμενα, το ariel υγρο 25 μεζ στις επιθυμιες εχει -2,5 ευρω για αυτο ρωταω τα 6 πως προκυπτουν? αααα μαλλον εννοειται για αυτην που δινει 1 υγρο + 1 σκονη.... η κανω λαθος?
archimidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το 10 είναι πολύ πιο γλυκο ρε παιδια, αυτό ηταν το μειον του όταν το δοκιμασα. (Δεν διαβασα συστατικα, από την γευση το συμπερασμα. Ο σκρουτζ που το εχει, ας μας πει ποσο λεει, και ας δει και τιποτα για άλλες γλυκαντικες ουσιες, μηπως). Ας κλεισει με αυτή την πληροφορια αυτό το "ξετροχιασμα" της κουβέντας (που αφορα παρολα αυτά μια προσφορα που τρεχει) έχω το δέκα ολικής μπροστά μου. Ζάχαρη δεν βλέπω να έχει. Λέει ότι έχει πετιμέζι. Σάκχαρα λέει 2,2γρ / φέτα Αλάτι 0,34γρ / φέτα
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 έχω το δέκα ολικής μπροστά μου. Ζάχαρη δεν βλέπω να έχει. Λέει ότι έχει πετιμέζι. Σάκχαρα λέει 2,2γρ / φέτα Αλάτι 0,34γρ / φέτα Και το τοστιμο δεν εχει 2.6γρ ζαχαρης όπως εγραψαν παραπανω: Απο τη συσκευασια (σταρενιο) για οποιον το χρειαζεται: Σιροπι γλυκοζης-φρουκτόζης+ζαχαρη = όλα μαζι χωρις να λεει ποσοστα, "2.6γρ σακχαρα" ανα φετα των 32 γραμμαριων, αλατι 0.24γρ ανα φετα. (πολύ λιγοτερο αλατι, 0.24 vs 0.34)
smpt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 δεν παύει όμως το απλό κρις κρις να έχει 0.4 (ή 0.6 δεν θυμάμαι) H Διαφορα είναι τεραστια. Αλλα τελικός κριτής είναι η γεύση του καθενός. Εμενα όλα αυτά τα καινούρια ψωμιά μου φαίνονται "σιροπιαστά" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις