SKRUTZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ο Σκλαβενίτης όταν το έιχε βγάλει προσφορά 1+1 πολύ πριν το καλοκαίρι για να περαστεί το 1+1 είχε δικά του κουπόνια ακριβως κάτω από τα ψωμιά. Βλέπω το κουπόνι ότι έχει ισχύ μέχρι τον 12/2014. και λέω δεν παίρνω καμιά 10αριά κουπόνια και βλέπουμε αν περνάνε μετά.... Τελικά το αποτέλεσμα είναι να πηγαίνω σκλαβενίτη όποτε θέλω ψωμι του τόστ και με το κουπόνάκι αυτό τα παίρνω πάντα 1+1. 1
mikelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ο Σκλαβενίτης όταν το έιχε βγάλει προσφορά 1+1 πολύ πριν το καλοκαίρι για να περαστεί το 1+1 είχε δικά του κουπόνια ακριβως κάτω από τα ψωμιά. Βλέπω το κουπόνι ότι έχει ισχύ μέχρι τον 12/2014. και λέω δεν παίρνω καμιά 10αριά κουπόνια και βλέπουμε αν περνάνε μετά.... Τελικά το αποτέλεσμα είναι να πηγαίνω σκλαβενίτη όποτε θέλω ψωμι του τόστ και με το κουπόνάκι αυτό τα παίρνω πάντα 1+1. ειναι εδω και ενα μηνα σχεδον σε μαρινοπουλο-Γαλαξία-Σκλαβενίτη......και μάλλον και σε αλλα σουπερ
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ακριβως, και εγω από άλλο σουπερ περισσοτερο από ένα μηνα πριν, αν και δεν με τρελανε, υπαρχει και καλυτερο ψωμι για τοστ. Σημερα μπηκα σε καρφουρ σχεδόν περαστικος, για ΕΝΑ προιον του φυλλαδιου, και δυστυχως εγινε όπως το περιμενα, αδειο το ραφι, πρωτη μερα της προσφορας, κατά τις 12 το μεσημερι μαλιστα, σε ένα προιον με διαρκεια ζωης 2-3 μηνες που κανεις ως πελατης δεν μπορει να στοκαρει ποσοτητα, μαργαρινη σοφτ για ψωμι! Δεν πηρα μαργαρινη, δεν πηραν τα λεφτα μου. Ουτε 0.01€. Μια χαρα. 1
gregdel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Από όσο ξέρω τα καρφουρ ποτέ δεν στοκάρουν... νομίζω ότι οι αποθήκες τους είναι από πολύ μικρές ως ανύπαρκτες... ... έχουν σύμβαση με τον προμηθευτή ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων του...
SKRUTZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 κάτσε να γελάσουμε. σε καμιά ώρα θα πάω να πάρω και εγώ. θα κοιτάξω να σας πω πόσα ράφια είναι άδεια. Απορώ αν θα βρώ και τυρι τοστ Νουνου που είναι σε προσφορά. Σκλαβενίτη έχει πάειι κανείς χτές ή σήμερα να μας πει αν παίζει καμιά καλή προσφορά?
mary Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το καρφουρ εχει γινει το πιο αθλιο σ/μ. Με το ζορι παταω και εχω πει και στη μανα μου να ξεκοψει απ'αυτους. Θυμαμαι οταν βαζαν ολες τις φετες 5 ευρω, πηγαινα σα μλκς να παρω φετα μεβγαλ και ποτέ ΜΑ ΠΟΤ'Ε δεν είχαν. Οι προσφορες που θα βρω στο φυλλάδιο και θα τις εχουν οντως, ειναι 1 στις 10. Φτάνει πια με τη κοροϊδία τους! Edit: Για οποιον εχει απορια, οχι δε πηγαινα εγω η θείτσα ( ! ) τις τελευταιες μερες. Αν ειχαν πχ τις φετες 5 ευρω τη τεταρτη και πεμπτη πηγαινα τη πρωτη μερα κατα τις 12 και μου ελεγαν πως τελειωσε. 1
drdedus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ακριβώς το αντίθετο, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το carrefour. Θυμάμαι όταν είχε όλες τις φέτες 5 ευρώ πήγαινα πάντα και έβρισκα το Τυροβολάκι Μυτιλήνης που είχε 10,50 και 11,50 σε μεγάλα τοπικά sm Αν θελαν απλά να κάνουνε σούσουρο ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΑ η να το βγάλουν στην απέξω όπως το ΑΒ με διάφορα προϊόντα σε παρόμοια πρόσφατη προσφορά! Μονο μια προσφορά δεν έχω βρει από το προτελευταίο φυλλάδιο.. το παγωτό haagen. Αντιθέτως έχω βρει πολλές προσφορές άριστες μικρές οι μεγάλες οπως οι blonde που ειχα ποσταρει πέρυσι. Κατά τα άλλα λεω σε όλους μου τους γνωστούς να πηγαίνουν εκεί γιατί ακόμα και με τις μειώσεις εξακολουθεί να είναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ των προσφορών.-
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) είμαι πολύ ευχαριστημένος με το carrefour... .. Μονο μια προσφορά δεν έχω βρει από το προτελευταίο φυλλάδιο.. το παγωτό haagen. ... Πες για ποιο υποκατάστημα μιλας (μιας και οι μεχρι τωρα μαρτυριες είναι αντίθετες), να μας πουν και αλλοι που περασαν από εκει. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2014 από matrixxx 1
Narayan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και στου Ρέντη τις περισσότερες φορές υπάρχει αρκετό απόθεμα από τα είδη φυλλαδίου.
άδικος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά ψώνιζα κατά κανόνα carrefour Πάτρα περισσότερο από κάθε άλλο SM και έβρισκα πάντα τις προσφορές φυλλαδίου & γενικά τις προσφορές. Δε πήγαινα τελευταία στιγμή βέβαια αλλά ούτε & πρώτη μέρα όμως. Πλέον βέβαια έχω ξεκόψει λόγω τιμών, όχι ελλείψεων.
SKRUTZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά μολις βγηκα απο carrefour και πήρα τα kellogs special K 1+1 δώρο στα 2,04€. Τα κουτιά των 375γρ. 1,02 το κουτί. Ειναι πολύ πολύ καλά νομίζω. Περιμενα να τα εχουν 3,10 και τα 2 μαζι αλλα στο ταμπελακι και στην απόδειξη γραφει 2,04 Λ.Πεντελης στο Χαλάνδρι απο ψωμια και kellogs είναι παραπάνω απο φουλ γεμάτο
noa113 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ...υπαρχει και καλυτερο ψωμι για τοστ... Δεν έχω βρει καλύτερο ψωμί για τοστ, εσύ ποιό εννοείς;
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλο (κατα την γνωμη μου) ψωμι για τοστ και μεγαλο ειναι το XXL του Lidl σε αυτο το τυρι και η παριζα μενουν μεσα στο τοστ δεν κρεμανε απ΄εξω ειναι ποιο μεγαλες οι φετες . Φυσικα για αυτο το ψωμι θελεις και μεγαλη σοβαρη τοστιερα και οχι κατι μικρουλες γιατι σε αυτες θα κρεμαει ολο το τοστ απ΄εξω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις